בעיות המטבח? הנה השרשור....

psa

New member
היי אסתי ,צריך לשים ../images/Emo23.gif :

האם המדיח הוא הגדול ? אם כך ,יש מיכל בתחתית המדיח (לפחות אצלי ) עם מכסה וזהו המיכל המיועד למלח.בכל מדיח יש מיכל המיועד למטרה זו. 2 שקיות מלח
תמונה מצורפת. בהצלחה

bennyTKD

New member
תודה ושאלה נוספת

OK, לגבי המלח הבנו (אני מניח שלמעלה התכוונת "2 קילו" ולא "2 שקל", נכון?!). חוץ מהמלח, ומחומר הניקוי הרגיל של המדיח, שמים בו גם נוזל הברקה. א. האם אפשר לא לשים? אם הבנתי נכון, הוא אמור להבריק כוסות וכו'. כלומר, אם לא נשים, ונדיח צלחות, הם יצאו נקיות אבל לא מבריקות. כלומר, אפשר לא לשים? ב. יש גם לנוזל הברקה תחליף זול? בני

סתיו ג

New member
זה יצא עכור אם לא תשים מבריק

ולגבי המלח שולחן, גם אני שמתי תקופה, אבל הוא נגמר מאוד מהר, אז אני לא יודעת בסופו של דבר כמה זה יוצא חסכוני. אני קונה מלח במגה לא זוכרת של איזה חברה אריזה כחולה של קילו והוא מאוד זול

psa

New member
יוצא לנו להוסיף מלח בערך כל חודש

וחצי+- .יש לנו מדיד במדיח שמורה שזה חסר... סה"כ כל אחד צריך לעשות את שיקוליי החסיכון והנוחות...

psa

New member
בני ,תשובות ../images/Emo13.gif

כל חבילת מלח זה קילו= צריך 2 חבילות =לכן זה 2 ק"ג. כל חבילה עולה בערך -(פשוט לא זוכרת כרגע) -2 ש"ח +-. נוזל הברקה כעיקרון רצוי להוסיף כדי שהכלים יבריקו ולא יצאו עם כתמים לבנים. לצערי ,אין תחליף זול...( הייתי כבר כותבת ...). בקשר לטבליות הניקוי ,קונה את הזולים יחסית של HEPI. סה"כ הכלים יוצאים נקיים ומבריקים.

bennyTKD

New member
טבליות או אבקה?

תודה. למה את משתמשת בטבליות ולא באבקה? מבחינת המחיר, אני חושב שהאבקה יותר זולה. יש יתרון לטבליות (חוץ מנוחות השימוש)? בני

psa

New member
האמת ורק האמת ????../images/Emo13.gif

השתמשנו באבקה ופעם קנינו טבליות . זה פשוט יותר נוח.אבל קונה את הזולות ביותר ותאמין לי זה עושה יופי את העבודה. האמת שלא ראיתי אבקה ,אבל זה בגלל שלא חיפשתי.... את הבחירה הכדאית ,כל אחד יעשה... בהצלחה.

psa

New member
סליחה....

הכוונתי ,שבעבר קנינו רק אבקות. יצא לנו לקנות פעם טבליות ולא זוכרת למה. ומאז....

לפי דברי הטכנאי שלי

אסור להשתמש בטבליות !! רק באבקה. הטבליות גושניות ויוצרות סתימות בצינורות למרות שעל פניו הכל נראה תקין.

bennyTKD

New member
בלי סודות

למישהו יש עוד "סודות" כאלו, לגבי דברים אחרים (לא מדיח כלים)? אני בטוח שיש עוד דברים שלא מגלים לנו, ואנחנו סתם משלמים עליהם הרבה כסף. בני

psa

New member
היי בני,מבטיחה שברגע שאזכור אכתוב.

אתה צודק כל כך ... נזכרתי: חברה שלי מנקה את כל הכלים הסניטרים רק עם חומץ. האמת שניסיתי ,אך זה לא ממש מוריד את כל הלכלוך.לניקוי ברזי מתכת/נירוסטה אנחנו מנקים רק בחומץ. פעם הרסתי ברז חדש בגלל החומרים הכימיים. החומץ זול יותר ומפחית את הנזקים שגורמים התכשירים האחרים. המשך יבוא... יום נעים

../images/Emo51.gifלכולכם,

אמנם קצת באיחור, אבל תודה. ועוד טיפ למדיח, הטכנאי המליץ פעם בחודש לעשות תכנית מלאה כשהמדיח ריק, רק שבמקום אבקה לשים מלח לימון. לדבריו, ממיס שומנים ומנקה סתימות.

psa

New member
אכן נכון,נדמה שכבר הזכרנו את זה

ותודה שהזכרת שוב....

בורג כיוון כמות המלח

אם התופעה הופיע מיד עם קנית המדיח יתכן חוסר וויסוט יש בורג קטן לוויסוט כמות המלח היוצא מתא המלח את הבורג הטכנאים מכוונים על פי דרגת קשיות המים באזור המגורים שלך הכיוון נעשה בעת קנית המדיח ע"י הטכנאי לי יש מדיח כלים מסוג בוש הבורג נמצא מצד שמאל למעלה בדופן הקדמי של המדיח אפשר לראות אותו כאשר פותחים את הדלת של המדיח במדיח שלי יש 4 דרגות שחרור מלח והבורג מכוון על מספר 1 יתכן שיש חוסר התאמה ויוצא יותר מדי מלח. אם התופעה חדשה והופיע כשהמדיח כבר ישן יכולה להיות סתימה בממטרות את צריכה להסתכל על הפתחים של יציאת המים על גבי הממטרה העליונה והתחתונה לפעמים יש שם גוש חוסם ואין שטיפה מספקת של הכלים בהצלחה

למעלה