בעיות מיותרות

בריט86

New member
בעיות מיותרות

שלום. בן זוגי מתעצבן כשהוא מתקשר מדי יום לוודא שהתעוררתי וכשאני לא מתקשרת או שולחת הודעה להודיע שקמתי והכל בסדר הוא מתעצבן ואורה בזה כאילו שלא איכפת לי. מה דעתכם?

שהבעיה שלכם היא לא ההודעה

אולי זה סימפטום לכך שאת לא מספיק יוזמת ויוצרת קשר?
אולי הוא טיפוס חונק שחייב לדעת כל רגע מה קורה איתך?

אם הכל דבש ביניכם ורק חסרה לו ההתייחסות הזאת של "הבוקר טוב", תעשי מאמץ ותשלחי הודעה.

בריט86

New member
הוא טיפוס מאוד איכפתי

אבל אם נניח במהלך השבוע אני כן מתקשרת ומדברת ואז יום אחד לא אז זהו. אני מזלזלת ולא אכפת לי ממנו וזה מקשה עלע

אם הוא מתעצבן הרבה אז את צריכה להוריד אותו

לקרקע או להיפרד.
לא נשמע לי כיף במיוחד להיות בזוגיות כשהצד השני כל הזמן עצבני וכעוס, במיוחד שמדובר בדברים קטנים לדברייך.

יכול להיות גם שאם הייתי שומעת את הגרסה שלו, הכעס היה נשמע במקום ובכל זאת, השורה התחתונה היא אחת- אתם לא משדרים על אותו הגל.

lost green eyes

New member
זה נשמע

כמו משהו שאמא שלי מתעצבנת עליו

ועכשיו ברצינות .. את לא מרגישה צורך לשלוח לו בוקר טוב/לחייג אליו בבוקר? ..
אני די מבינה את חבר שלך. הדבר הראשון שאני רוצה לשמוע בבוקר באופן טבעי זה את הקול של בעלי.

בריט86

New member
צודקת וברור אבל קחי לדוגמא

פעם אחת התעוררתי מאוחר והייתי צריכה להתארגן זריז ולרוץ לשיעור ושכחתי את הנייד. אז גם זה הרגיז אותו. מבינה ? קורה לפעמים שלא מחזירים צשטבנ

lost green eyes

New member
מה הכוונה

"הרגיז אותו"?
אולי הוא פשוט דואג לך? להיעלם לחצי יום לפעמים גורם לתהיות של איפה את/מה קורה איתך/האם הכל בסדר? ..

בזוגיות שלי אנחנו תמיד זמינים אחד לשני. אבל ככה זה אצלנו. ככה אנחנו אוהבים וככה טוב לנו. נשמע שיש קצת קצר ביניכם .. דיברתם על זה? הוא הסביר למה הוא מתעצבן?
אגב, אני לא אומרת או רומזת שלא צריכה להיות לך פרטיות או משהו. בכלל לא בקטע כזה.

בריט86

New member
זה לא שהוא חשב שנעלמתי אלא

דאג שאתעורר ואלך ללימודים. פשוט הרמקולים בנייד לא עובדים והשעון מעורר אחר מעיר רק פעם אחת ולכן הוא מתקשר שאתעורר. ונתרכז הכוונה שפתאום נהיה אגיש ומרוחק ובקושי דיבר איתי וטען שזה מראה שלא אכפת לי ממנו וכאלה. זה נורמלי? אני מכריכה שאכפת לו והוא צודק אבל קורה לפעמים שאין זנן או משהו

התקלקל לך השעון המעורר?

למה את לא מסוגלת להיות אחראית מספיק לקום בבקר ללימודים?
על מה עוד הוא כועס עליך?

מעניין שעוד מישהי כתבה פה שזה מזכיר לה את אמא שלה..

בריט86

New member
כי הנייד לא עובד והשעון האחר

מעיר פעם אחת והוא פשוט דואג לי וחשוב לו שאקום מוקדם אעשה סידורים ואלך לאוניברסיטה וכדומה. ואני אדם אחראית. זה לא העניין פה. העניין הוא שהוא ממש כועס בגלל דבר קטן לדעתי. כלומר אני לא מושלמת ואני משתדלת להיות זמינה ולהודיע לו מה קורה איתי אז פעם אחת לא. זה עזה נורא?

כאדם אחראי קחי 2-50 שקל וקני שעון מעורר

או תקדישי זמן לשדרוג תיקון הנייד.
זה כן העניין ועצוב שאת לא במצב בוגר מספיק לראות את זה.
הוא לא צריך לבדוק אם "עשית שיעורים, קמת אכלת וניקית את הטוסיק".
אני מקצין כי זה לא משנה שהוא דואג שאת קמה ללימודים -שלך-.
זה בדיוק אותו הדבר והוא מתעצבן שאין לך אפילו מינימום
בגרות להודות לו ולהסתדר לבד, הוא גבר...את חושבת
שאנחנו רוצים אתכן על הבוקר על הראש שלנו?
זה מה שנורא.

בריט86

New member
הבנת לא נכון. אביא לך דוגמא

שלא קשורה לזה. אני גרה במעונות עם מטבח משותף ולמרות שהוא ביקש ( פעם אחת) שאשים את המחבת בארון השארתי במטבח וטענתי שהבנות לא נוגעת בכלים של אחרות. וכמובן אחרי שבועיים בערך ראינו שהשתמשו לנו במחבת. ואז התחיל ריב ארוך. ולמה? כי הוא ביקש ממני ובביקש הכוונה הציע או פשוט אמר שאשים את במחבת בארון. הנקודה שלו שאם אני לא שולית הודעה בחזרה שקמתי או לא שמתי מיד מה שביקש אז זה אומר שלא אכפת לי ממנו. מבין עכשיו?

AlabamaW0rley

New member
נשמע כמו יחסים BDSMים

איך את מעיזה לא להשמע למאסטר שלך?! הוא אמר לך לשים את המחבת בארון ולהתקשר כל בוקר! וגם, לאכול רק מה שהוא אומר לך בטלפון.

בריט86

New member
הבנת לא נכון. אביא לך דוגמא

שלא קשורה לזה. אני גרה במעונות עם מטבח משותף ולמרות שהוא ביקש ( פעם אחת) שאשים את המחבת בארון השארתי במטבח וטענתי שהבנות לא נוגעת בכלים של אחרות. וכמובן אחרי שבועיים בערך ראינו שהשתמשו לנו במחבת. ואז התחיל ריב ארוך. ולמה? כי הוא ביקש ממני ובביקש הכוונה הציע או פשוט אמר שאשים את במחבת בארון. הנקודה שלו שאם אני לא שולית הודעה בחזרה שקמתי או לא שמתי מיד מה שביקש אז זה אומר שלא אכפת לי ממנו. מבין עכשיו?

בריט86

New member
מה עושים או כיצד להתנהל

עם בן זוג שממש מתעצבן על כביכול דברים קטנים? הוא ביקש ממני לדוגמא לא לשים במקרר אוכל של חתול שהיה לי וכך עשיתי ופעם אלת שכחתי. והוא רואה בדברים האלו כביטוי לזלול

למעלה