בעיות שותפים.

ailag

New member
שמים מחשב שיהיה gateway בסלון../images/Emo3.gif

כזה זבלה ישן, אם אתה יכול להשיג. אין תוכנות שמווסתות את רוחב הפס? לווינדוס או לינוקס? הרי אם מוצאים מחשב זבלה ישן אפשר להתקין עליו לינוקס (לכל מחשב יש גרסת לינוקס שמתיישבת עליו טוב, לא?) ולהפוך אותו לראוטר כניסה לבית עם תוכנה מתאימה. לא יודעת על עלויות החומרה.. צריך HUB ‏(150 שקל? נדמה לי שככה עלה לי) וחוצמזה, לא עקרוני אפילו שיהיה לו מסך. (מקסימום אפשר לקנות AB-switch / KVM switch אם הוא ליד מחשב אחר. שכחתי מה המחיר)

EyalPolo16V

New member
למי יש כח להתעסק בקקה הזה?

עשיתי את זה כ"כ הרבה פעם בתקופת הטרום לימודים... תמיד יש תקלות ותמיד יש שטויות, אחר כך יהיה ויכוח של מי החומרה. שיקחו 99 שקל בחודש הכל כולל הכל , יתנו לי רוחב פס מלא כמו בן אדם ושיהיה במזל

karnaf7

New member
אני מעולם לא עיגנתי בחוזה

את ההתחשבנויות עם השותפים. זה אכן לפעמים נושא בעייתי, אני מצידי, דואג לטבלת הוצאות משותפות, שבה מפורטים מי שילם ועבור מה. לגבי האם לגור עם שותפים או לא, זה כבר סיפור אחר, וכמו שכבר דיברנו בעבר, אינו קשור בעלויות בלבד... יכול להיות שעם שותפה אחרת לא הייתי חושב כך , אבל כרגע אם הייתי יכול להרשות לעצמי, הייתי מנסה לבד.

EyalPolo16V

New member
זה לא קשור להתחשבנויות

פשוט כשהגעתי בזמנו לדירה ההיא, רבץ חוב של כ2000 ש"ח לבזק בכניסה לדירה, וזה הדליק לי נורה אדומה. לקח לשותף שנשאר, כמעט חצי שנה לגבות את החוב מאלו שעזבו, וגם אז לא את הכל. בנוסף, בכל החדרים היו נקודות טלפון מחוברות לקו הזה, מלבד החדר שאני אמור להכנס אליו. אז זאת לא התחשבנות, זאת הקדמת תרופה למכה.

gal-or

New member
היי,

שלום, אני חושבת שהלבד הרבה יותר עדיף. גרתי עם שותף ולמרות שהסתדרתי איתו טוב מאוד עד מצוין, אני חושבת שהלבד עדיף. עדי

EyalPolo16V

New member
אין ויכוח על זה. שותפות זאת פשרה

בעיקר כספית. למשל, אף סטודנט לא יכול לשכור דירה משל עצמו ברמת אביב .... זה נע בין 850 ל 1000 דולר בחודש במקרה של דירה בגודל סביר.....!

למעלה