בעייה בסוניק אדוונצ'ר DX

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
בעייה בסוניק אדוונצ'ר DX

משהו יודע אייך לתקן את הבאג הזה של המצלמה שכל הזמן שאתה עוצר היא מופנת לשמים?

XplowBoy

New member
לא זכור לי דבר כזה...

תצלם תמונה מהמשחק ותביא אולי אני יוכל לעזור לך

yoo

New member
זה לא משהו שאפשר לצלם

זה כל פעם שאני לא זז המצלמה קופצת לי במבט למעלה... אולי כי אתה הורדת את הגרסא היפנית?

XplowBoy

New member
?

יש לי גירסה עם תפריט יפני אבל אני יכול לשנות את הדיבור והתפריט והכתוביות לאנגלית, בקיצור אני לא ידוע מה להגיד לך... בעצם אני כן יודע! נו איך המשחק? עד איפ הגעת?

yoo

New member
נה..בקושי שיחקתי...

עד השלב הזה עם העתיקות (שהוא מגיע אליו ברכבת תחתית! o_O) אני לא מסוגל פשוט לשחק בזה ככה, כל שנייה זה קופץ לי למעלה

XplowBoy

New member
אממ תפרט קצת

שאתה אומר שהמצלמה קופץ למעלה אתה מתקבן שפתאום רואים את השמיים או שמשחק מתרומם כזה קצת למעלה ואז שאתה עוצר עצירה מוחלטת או חוזר לעצמו

XplowBoy

New member
אני חושב שפתרתי את הבעיה

תשמע הורדתי מהאינטרנט קובץ קראק וקובץ תפריט ששנייהם באנגלית בקיצור זה עשה לי את המשחק 100% אנגלית!!!!!!! יש!!!!! ועכשיו לחלק הטוב! נכנסתי לתפריט של הכניסה למשחק ואז ל: סט אופטיונס ואז רשום שם משהו עם העכבר, אני כמעט בטוח שאתה עברת את זה ל2 ואז זה עשה שהמצלמה קופצת למעלה, תחזיר את זה ל1 ותנסה שוב ביי

Piccolo

New member
קיוב זה אכן חמוד

רק חבל שזה יקר מאוד.. שמעתי שהמשחק של נארוטו לקיוב ל 4 שחקנים ממש טוב. לפס2 זה חמוד.. אבל לי אישית נמאס ממנו דיי מהר. בקשר לדרים, לי יש דרים! זכיתי במשהו על זה? :E

eyalgr

New member
קיוב זה הכי זול שיש היום,

אלף שקל בארץ, ויש לזה משחקים שווים. למרות שלא הייתי מתנגד לקנות PS2 עם להיטים כמו ראטצ'ט וקלאנק, סליי קופר, אפ-אסקייפ 2, פיינל פנטזי, וירצ'ואה פייטר, גילטי גיר... אך, למה לא קניתי PS2

ShotokanMaster

New member
אחי...

אם אתה רוצה גילטי גיר איקס למחשב (לצערי אין את איקס איקס...) אפשר להוריד אותו מהאימיול, משם אני הורדתי....

ShotokanMaster

New member
רק כדי שתהיה בעניינים...

גרסת המחשב היא המרה מושלמת של גרסת הדרימקאסט, הסברה היא שמדובר במשחק פרוץ שאיזה האקר (גאון) הצליח להמיר למחשב. הסיבה - המשחק לעולם לא הוצג למחשב באופן רשמי, במשחק עצמו אין שום תזכורת לעובדה שמדובר במשחק מחשב ובקרדיטים בסיום כתוב בכלל שזה משחק דרימקאסט.... אם תחפש בכל מקום תגלה שהמשחק יצא במקור רק לארקייד, לדרימקאסט ולפס2...

למעלה