בעייה קשה מאד!

MetalBoy

New member
בעייה קשה מאד!

תשמעו אני דכאוני לא נורא בעוד 3-4 שנים זה יעבור.. פרצוף מכוער ניתוח פלסטי.. אין חברה לא נורא מקסימום אני אפנטז אחת אבל מה שמפריע לי זה הגובה שלי ! הגובה המקסימלי שאני אהיה הוא 170 בגלל ההורים שלי.. תחשבו בגיל 30 בגובה 170 ! אני שונא את עצמי ... במיוחד עכשיו כשכל החברים שלי גובהים 5 ס"מ לחודש ואני 2 בחודשיים וגם זה אם יש לי פוקס.. מטאל הננס

bubble

New member
מטאל בוי

אני לא חושבת שהגובה צריך להפריע לך כי לא כל הגברים כאלה גבוהים..ומטר שבעים זה בכלל לא רע.. ותאמין לי שתמצא חברה...

**Blue-Lagoon**

New member
1.70

זה דווקא בסדר... אני מכירה מישהו שהוא 1.50 ודווקא מסתדר טוב בחיים :) היי רוב הבנות שאני מכירה מתחת ל1.70 אז מה רע?

MetalBoy

New member
הרע הוא שחושבים שאני בן 12!!!

ואני בן 14 ל&*&*^ עוד מעט 15.. זה מפריע לי נורא .. מטאל

MetalBoy

New member
המקסימום שאני אהיה זה מטר 70!!

אני אפילו לא 165 !! ועוד מעט 15.. מטאל

MERD!

New member
אוי תרגע.....

זה עדיף מהמצב שלי.... חוץ מזה יש אנשים שהם מתחילים לגבוה רק באיזה 15 16 ומגיעים למשהו כמו 190 (20 סנטימטר זה לא ממש הרבה...) וכמו שאמרתי זה עדיף על המצב שלי.. אני עוד מעט 17 ו180(וכן זה לא כזה נמוך) וזה משגע אותי! הייתי 170 ומשהו בגיל 14 וגובה 10 סנטימטר מינימום לכל השנים עד כיתה ט ואז הגביה שלי נדפקה... וזה לא העניין של הגובה, זה העניין של אנשים שהיו מגיעים לי לפטמה עוברים אותי בהרבה.

נמאס...

New member
זה לא נורא...

זה לא נורא כמו שאומרים היופי החיצוני לא חוב העיקר....ובלה בלה בלה

פאני1

New member
זו לא בעייה בחיים....

הלוואי שכל הבעיות בחיים שלך יהיו כאלה... גובה זה ממש לא ה - ד-ב-ר שקובע בחיים... אני בת 18 155 ואני ממש מסתדרת מצויין. כך ש 170 זה ממש גבוה בשבילי....

מטאל

קום כל למה לא כתבת את זה בפורום על בנים ועל בנוץ.... כמו כל חברי הפורום דבר שני מטר 70 זה לא משו רע כ"כ....זה אחלה תאמין לי אני מכירה כאלה במצב יותר גרוע משלך...הרבההרבה יותר גרוע תתנחם יש לך חברים וידידות בטו שיש לך ואני מבטיחה לך שהגובה לא משפיע על חיי האהבה תמיד אם מזה אתה מודאג....

עדן*

New member
תקשיב...

1. כמו כל חברי לפורום שכתבו לך, גם אני חושבת ש 1.70 זה לא נמוך והמצב שלך לא נורא. 2. גובה זה לא הכל בחיים וגם בסופו של דבר אנשים נמוכים גם כן מתחתנים. וכן גם האופי חשוב! 3. גם אם היית יותר נמוך אין לך ממש מה לעשות, יש ניתוחים להגבהה שעולים המון כסף, אך לדעתי זה לא הפיתרון אתה צריך פשוט להשלים עם העובדה הזו ולהתקדם הלאה. כי סתם לבכות וללחשוב על זה לא ממש יעזור לך.... באהבה עדן

Stick

New member
בקשר לגובה

בגיל שלך [14] הייתי 165. שלוש שנים [עכשיו] אני 194 ועדיין גובהה. תקפיד על תזונה נכונה ושעות שינה נורמאליות וזה יקרה לך גם כן.

MERD!

New member
בקשר לגובה.....

מה זה בדיוק תזונה נכונה ושעות שינה נורמאליות? זה לא בדיוק קשור.. זה עוזר אבל רק עד כמות מסויימת.... (וכמו שאמרתי מה זה שעות שינה נורמאליות ותזונה נכונה???) הא כן עוד משהו, אל תתשוב שרק בגלל הגובה של ההורים שלך אתה לא יכול לעבור אותו הגובה של 2 ההורים שלי זה 170-172 ואח שלי 185 ואני 180

Stick

New member
בקשר לגובה

אז בקשר לשעות שינה נורמאליות הכוונה שלישון הרבה. כי מדענים הוכיחו שיש קשר בין הרבה שעות שינה לבין גביהה [מסתבר שבשעת שינה מופרש איזהשהוא הורמון גדילה]. ותזונה נכונה הכוונה לויטמנים ושאר אבות המזון, אני לא יודע אם יש קשר אבל זה בטח לא יכול להזיק. ואבא שלי 1.79 ואמא שלי 173 ואני יותר גבוה משניהם. אל תתבאס ותחשוב שתפסיק לגבוהה ותהיה יותר נמוך מההורים שלך מכיוון שאבולוציונית זה לא נכון. למעשה שמעתי שילדים הם בדרך כלל בשבעה סנטימטר יותר גבוהים ממוצע הגובה של הוריהם. ושוב פעם- אתה בן 14!! יש לך עוד המון זמן לגבוה!

אני בת 16 והתחלתי לגבוה רק עכשיו..

אצלנו במשפחה מתפתחים מאחור, באמת גם הרגליים של גדלו. 39+ בנעליים!
ד"א בנים מתפתחים יותר מאוחר מבנות... עד עכשיו כל הבנים בשכבה שלי (כיתה ט´ לשעבר) היו 1.60 1.70 עכשיו לקראת חטב"ע הם תפסו גובהה...

MetalBoy

New member
אתה לא מבין!! אין סיכוי בגלל ההורים

הכי גבוה אצלינו במשפחה הוא דוד שלי והוא 178 !! כל המשפחה נמוכים וגם אני אהייה מר ננס.. מטאל

למעלה