בעייה קשה מאד!

אבא שלי 1.75 וזה לא ממש מפריע לו!

חוץ מזה שתדע שגם ארנולד שוורצנגר 1.75, זה לא כאילו שאתה 1.50 או משהו, זה לא צריך להציק לך, חוץ מזה שייש דרך להיות יותר גבוהה, אבל היא יקרה, מטופשת וכואבת, פותחים את הרגל מוסיפים סוג של עצם מחומר שלא ידוע לי עליו, ואח"כ מוסיפי עור וגובהים אבל זאת שיטה שלא נראה שמישהו אי פעם השתמש בה!

מטאל מה יהיה ?

אתה לא תאמין איזה שינויים עוד תעבור בכל שנה בתקופת גיל ההתבגרות! אני ראיתי ילדים שנחשבו לכמעט גמדים כשהיו בני 13 14 ותוך שנתיים שלוש צמחו לגובה כמו דקלים. שלומי

NICOLE MOORE

New member
i think that you shoud focus

on all the other positive things that you must have and not on your hight cause i believe that a human being has so much more to show than his hight and besides 1.70 is not bad at all so u have nothing to worry about have a great summer nicole

מטאלבוי

סוף סוף מצאתי אותך, עכשיו הבנתי לאן נעלמת. את הבעיה שלך אי אפשר לפתור, אתה פשוט לא מקשיב, אמרתי לך כבר הכל. תפסיק למצוא בך רק את החסרונות, בוא נדבר על כמה שאתה נחמד ועוזר לאנשים או כמה שאתה צנוע ושקט. . . תרים את הראש ותסתכל ישר ולא על הריצפה . . . . . . DJ made in israel

MetalBoy

New member
אבל כשאני מרים את הראש אני מסתכל

ברצפה!! למשל היום אני וחברים שלי שחקנו כדורסל והייתי הכי נמוך!! זה לא הוגן למה לאנשים מסוימים יש הכל ולאנשים אחרים יש חצי?? אני מוכן לכל מי שמוכן לוותר על 20 ס"מ אונה שמאלית! מטאל

תתעודד

סטיב פרנסיס, אם אתה מכיר אותו, הוא 183 ס"מ, הוא משחק ב-nba ברוקטס והוא זכה מקום שלישי בתחרות ההטבעות של שנת 2000 !!!!!!! DJ made in israel

MetalBoy

New member
כן אבל הוא 183 אני 160!!

והלכתי לבדיקות בקשר לזה והמקסימום שאני אהיה זה לא 170 אלא 165.. נגזר עלי להיות גמד.. הגמדון המטאלי

המתבגרת

New member
דבר ראשון...

תירגע, יש דברים הרבה יותר נוראיים בחיים מלהיות נמוך. דבר שני, אתה לא עד כדי כך נמוך (1.60 ואתה עוד תגבה) ותסתכל על אנשים קטנים, אבל גדולים: דני דה-ויטו, נפוליאון, גרי קולמן (ארנולד מ"על טעם ועל ריח") ורבים אחרים. ודבר שלישי, לפי מה שאתה כותב אתה נשמע נורא נחמד. אז אם אתה רוצה תשלח לי אי-מייל מתישהו...

למעלה