משקפי שמש סגולות
New member
בעייה
היי. קוראים לי שי. אני בת 17. חדשה בפורום
אני יודעת שאני אצא כלבה ולכן אני מבקשת שלא תתקפו אותי. יש לי בעיה. מדובר בארבע בנים שנמצאים עכשיו בחיים שלי. נקרא להם א´, ב´, ג´, ד', את א´ אני מכירה המון זמן, הוא ידיד טוב שלי. בעבר הוא רצה שיהיה בנינו קשר אבל דחיתי אותו (התירוץ היה שהוא חבר של אח שלי הגדול וזה יגרום לבלאגנים). עכשיו הוא בצבא. בזמן האחרון הוא ניסה לבנות בנינו שוב קשר. הפעם זרמתי.שהוא חוזר הביתה, אנחנו נפגשים, מתמזמזים. נורא כיף. לא יותר. אני לא רוצה קשר רציני איתו. את ב´ הכרתי פעם באיזשהו צט. דיברנו המון. היו לנו שיחות מאוד מעניינות. החלטנו להיפגש, ולפני שבועיים ראיתי מי זה. אחלה בנאדם, נראה ממש טוב, ומתוק מתוק. מהשיחות שלנו בצט, הוא סיפר לי שהוא בדיוק נפרד מהחברה שלו ומחפש סטוצים. שנפגשנו הוא ניסה ליזום מגע גופני, אבל הסברתי לו שמתאים לי רק משהו רציני. הוא חשב על זה ולפני יומיים נפגשנו והוא החליט שהוא רוצה קשר רציני.לא עניתי לו. אני לא בטוחה מה אני רוצה. (אני בקושי מכירה אותו). ג´, בשכבה שלי. כל הבנות מתלהבנות ממנו. אני לא. תמיד הוא מנסה ליזום איתי כל מיני דברים, אף פעם לא ידעתי אם זה ברצינות או בצחוק. לפני כמה ימים הוא שולח לי הודעה שהוא רוצה להיפגש, גם אם לא נעשה כלום. הסכמתי. הוא בא אלי, כן עשינו משהו, לא ממש רציני. הוא לא רוצה איתי משהו רציני. אמרתי לו שאני יוצאת עם מישהו ולא אכפת לו. את ד´, אני מכירה מהיסודי. הוא גדול ממני בשנתיים. שהייתי יותר צעירה הייתי נורא דלוקה עליו. ואז זה עבר לי. לא מזמן הוא אכל במקום שאני ממלצרת ובביקש ממני את המספר שלי. (הוא לא זכר אותי מהיסודי). נתתי לו. לא יכלתי לפספס את ההזדמנות. גם איתו נפגשתי. והלכנו דיי רחוק. יוצא שבזמן האחרון אני מתנשקת (ויותר) עם ארבע בנים. אני חושבת ששלוש מהם לוקחים אותי ברצינות. הם לא יודעים אחד על השני. אני מתכוונת להיפרד מא' ביציאה הקרובה שלו מהצבא. אבל אני לא יודעת מה לעשות עם שאר הבנים. אני לא יודעת את מי אני מעדיפה עדיין. אבל גם קשה לי להמשיך לשקר. אני מפחדת שהם איכשהו יגלו. מה לעשות?
היי. קוראים לי שי. אני בת 17. חדשה בפורום
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)