בעייה

בעייה

היי. קוראים לי שי. אני בת 17. חדשה בפורום
אני יודעת שאני אצא כלבה ולכן אני מבקשת שלא תתקפו אותי. יש לי בעיה. מדובר בארבע בנים שנמצאים עכשיו בחיים שלי. נקרא להם א´, ב´, ג´, ד', את א´ אני מכירה המון זמן, הוא ידיד טוב שלי. בעבר הוא רצה שיהיה בנינו קשר אבל דחיתי אותו (התירוץ היה שהוא חבר של אח שלי הגדול וזה יגרום לבלאגנים). עכשיו הוא בצבא. בזמן האחרון הוא ניסה לבנות בנינו שוב קשר. הפעם זרמתי.שהוא חוזר הביתה, אנחנו נפגשים, מתמזמזים. נורא כיף. לא יותר. אני לא רוצה קשר רציני איתו. את ב´ הכרתי פעם באיזשהו צט. דיברנו המון. היו לנו שיחות מאוד מעניינות. החלטנו להיפגש, ולפני שבועיים ראיתי מי זה. אחלה בנאדם, נראה ממש טוב, ומתוק מתוק. מהשיחות שלנו בצט, הוא סיפר לי שהוא בדיוק נפרד מהחברה שלו ומחפש סטוצים. שנפגשנו הוא ניסה ליזום מגע גופני, אבל הסברתי לו שמתאים לי רק משהו רציני. הוא חשב על זה ולפני יומיים נפגשנו והוא החליט שהוא רוצה קשר רציני.לא עניתי לו. אני לא בטוחה מה אני רוצה. (אני בקושי מכירה אותו). ג´, בשכבה שלי. כל הבנות מתלהבנות ממנו. אני לא. תמיד הוא מנסה ליזום איתי כל מיני דברים, אף פעם לא ידעתי אם זה ברצינות או בצחוק. לפני כמה ימים הוא שולח לי הודעה שהוא רוצה להיפגש, גם אם לא נעשה כלום. הסכמתי. הוא בא אלי, כן עשינו משהו, לא ממש רציני. הוא לא רוצה איתי משהו רציני. אמרתי לו שאני יוצאת עם מישהו ולא אכפת לו. את ד´, אני מכירה מהיסודי. הוא גדול ממני בשנתיים. שהייתי יותר צעירה הייתי נורא דלוקה עליו. ואז זה עבר לי. לא מזמן הוא אכל במקום שאני ממלצרת ובביקש ממני את המספר שלי. (הוא לא זכר אותי מהיסודי). נתתי לו. לא יכלתי לפספס את ההזדמנות. גם איתו נפגשתי. והלכנו דיי רחוק. יוצא שבזמן האחרון אני מתנשקת (ויותר) עם ארבע בנים. אני חושבת ששלוש מהם לוקחים אותי ברצינות. הם לא יודעים אחד על השני. אני מתכוונת להיפרד מא' ביציאה הקרובה שלו מהצבא. אבל אני לא יודעת מה לעשות עם שאר הבנים. אני לא יודעת את מי אני מעדיפה עדיין. אבל גם קשה לי להמשיך לשקר. אני מפחדת שהם איכשהו יגלו. מה לעשות?

אורית15

New member
נראה לי-

תחשבי מה את רוצה- קשר רציני או לא, ותחשבי אם מי הכי נחמד לך וזרקי את כל השאר.. זה נראה שסתם סיבכת את עצמך בכאב ראש, תשארי עם זה שגורם לך הכי טוב קחי סיכון מה כבר יכול לקרות

רחל?

טוב אם זה לא את אז זה מקרה דומה ביותר למישהי שאני מכירה, ממש מפחיד! במקרה הזה נראה לי שאת חייבת להחליט מי מהם הוא החשוב לך ביותר (ואם זה ההוא מהשכבה אז זה בטוח את!) וללכת איתו,כמובן שהעיניין יתפוצץ בשלב מסוים אז עדיף לספר את זה ושהם לא ישמעו אחד מהשני...מקוווה שההוא שאת רוצה יבין את הסיפרו שלך וישאר איתך

../images/Emo6.gif את גדולה-

לתמרן 1-2 זה יפה, אבל 4? כל הכבוד
בכל אופן- כמו שאמרו לפני, את צריכה לעשות את ההחלטה שלך. להשאר עם כולם זו התאבדות... גם את תשארי בלי אף אחד מהם וגם יצא לך שם רע. עכשיו בקשר להחלטה- ב' ו-ג' לא נראים לי. ב'- הוא ווירטואלי מידי. ג'- הוא נשמע שחקן ולא יותר. ההחלטה היא בין א' ל-ד'. זאת כבר החלטה שלך ואף אחד לא יכול להחליט מלבדך! בהצלחה

סופה 20

New member
אמממ...תראי...

את סוטרת את עצמך הרבה פה. מצד אחד את לא רוצה סטוצים וקשר לא רציני אבל זה מה שאת עושה עם 4 בנים... כל אחד עושה איתך מה שהוא רוצה.. תחליטי מה את רוצה רציני או סתם ... כי נראה שאת מאוד נהנת לרקוד על כולם :) . או שפתרון יצירתי.... תחפשי מישהו חמישי (אני מוכן לכל דבר :) ) , ואז העיניין יפתר...

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif סופה, ../images/Emo32.gif

אין לי מושג מאיפה הגעת, אבל זו ההודעה הרביעית שלך שאני קוראת, ואתה גדול:). נראה לי שברגע שמישהי תנסה להתגבר על הבעיה הראשונית בגלל השמיעה והדיבור שלך, לא תהיה לך בעיה למצוא מישהי:).

סופה 20

New member
אה...

אני פה הרבה...כי לא היה לי מחשב חודשיים.. ואני מנסה להתעדכן קצת באינטרנט... (תודה לאל יש לי מחשב חדש...) ותודה ....

אושר מ

New member
וואו. דה-ז'ה וו רציני

אני זוכרת הודעה ממזמן על בחורה שהתלבטה בין ארבעה בנים, א,ב,ג,ד... מצחיק. בכל מקרה, אני קצת מסכימה עם ששי, וקצת עם סופה. קודם כל, את עוד לא החלטת מה את רוצה? קשר רציני או דייטים סתם? מישהי שרוצה קשר רציני, מראש לא מכניסה את עצמה לסטוצים "מתארכים" עם ארבעה בנים. אז לפני שאת בוחרת מבינהם, תחליטי מה את רוצה מעצמך. בקשר לבי לבחור, אני יכולה רק להמליץ, אני לא מכירה לא אותך ולא אותם. מה שכן, את בעצמך כתבת שאת לא רוצה קשר עם א', שג' לא נראה לך ואת לא דלוקה עליו. מהבחינה הזאת, בניגוד לששי ההחלטה היא בין ב' לד'. אני לא כמו ששי, אין לי בעיה עם קשרים דרך האינטרנט, מה שכן, איך הבחור בשניה החליט שהוא רוצה קשר רציני? נראה לי חשוד (סיבה: להכניס אותך למיטה..). מהבחינה הזו, ד' נראה לי הכי. וחוצמזה, אני רוצה לתת עוד נקודה, סופה רמז עליה. אם את לא יכולה לבחור בינהם, אז אולי אף אחד מהם הוא לא התשובה? אם היית רוצה מישהו באמת, לא הייתה פה בעיה, לא כן? ונקודה אחת אחרונה (מצטערת על האורך), מי שלא תבחרי, ספרי לו על המקום בקשר לכל השאר. כי הכל מתגלה בסופו של דבר. תספרי, ותקווי לטוב.

Hell Bitch

New member
תחליטי- ומהר.

כבר אמרת בעצמך שאחד את בטוח לא רוצה וגם, אם יחסו כלפייך רציני מיחסך כלפיו, הוא עשוי להיפגע מזה בסופו של דבר וחבל כי תפסידי ידיד. עדיף שתנתקי את קשר היזיזות עם א' ותישארו על תקן ידידים בלבד, אלא אם כן לשניכם ברור מה היחסים ביניכם ושניכם שלמים עם זה. לי נראה שאף אחד מהבחורים הנ"ל לא שווה אותך משום שאם מישהו מהם היה באמת מיוחד וראוי לקשר רציני איתך, לא הייתה כאן כל התלבטות. לא הייתי בוטח בב' ובג', ב' עשוי להתגלות כאחד ששיקר לך ולעצמו כשאמר שהוא מעוניין במשהו רציני ובסוף יתברר שמה שהוא רצה באמת היה סטוץ-חבל שתיפגעי. ג',לפי תיאורך, הצטייר אצלי כמישהו הפכפך ופרפר ואם את מעוניינת בקשר רציני, כפי שאת טוענת, תגידי לו יפה "שלום". אם לא- המשיכו להתחרמן בכיף. רק תהיי מודעת לכך שזה מסוכן עבורך לצאת עם מישהו מהשכבה שלך, כי בנים מתבגרים ידועים בנטייתם המגעילה להפיץ שמועות וגם אם לא- תהיי בטוחה ששמועות יופצו, במוקדם או במאוחר. ד'... לא יצר אצלי שום רושם, ונדמה לי שגם אצלך לא. העיקר- תחליטי כמה שיותר מהר, לפני שתמצאי את עצמך מנסה לרקוד על 4 חתונות בבת אחת... זה אף פעם לא יוצא טוב.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאל תשחקי איתם....

זרקי את כולם חוץ ממי שהכי נראה לך....כי סה'כ--הם הכי נפגעים... ואז... גם יוצא לך שם של כלבה וגם (סליחה על הביטוי)- של פרחה.. אבל סה'כ-- זה מזה מגניב....... חחחח......

lea13

New member
טוב לדעתי..

"תזרקי" 3 מהם ותהיי עם מישהו אחד שאת הכי רוצה והוא הכי רציני בעינייך ותראי... אם לא אז לדעתי אף אחד מהם..

אהלןןןןןןןןןןןן,נכנסתי במקרה....

הסיפור הזה בדף הראשי,מגניב. טוב,קודם כל,קראתי את ההודעה שלך פעמיים כדי שאם אחליט לענות תהיה לי תשובה טובה ומתאימה. שנית,אני זקנה יחסית אלייך,יקירתי,בת 29 ויש לי עצה ממרום גילי המופלג. לפי מה שקראתי ממכתבך למערכת את לא מתלהבת בכלל (אבל ממש ממש בכלל) מאף אחד מהבחורים שכתבת עליהם. לכן,מה שאני מציעה הוא: קודם כל,למה לך להיכנס לקשר עם מישהו מהם אם את לא מתלהבת ? חבל על הזמן שלך. שנית,את בכלל לא יוצאת כלבה כמו שכתבת,לדעתי את קצת מבולבלת כי יצא לך לפגוש המון בחורים ולהתנסות בסוגים שונים של גברים (שזה באיזה שהוא מקום דבר חיובי מאוד) אבל הכי חשוב שתשמרי על עצמך !!!! ואני גם חושבת כמו מי שכתב על ב' שהוא רק "רוצה להכניס אותך למיטה" ובגלל זה הוא פתאום רוצה קשר רציני,אז ככה בדיוק זה נשמע -תירוץ נהדר. בכלל אני חושבת שלא כדאי לך להיות רצינית מידי עכשיו אלא להנות מהחיים כמה שיותר כי חיים רק פעם אחת ולשים זזזזזזזזזזז על כל מה שיחשבו על דברים כאלה. הבנת? בהצלחה לך.....

00000

New member
א.ב יהושוע

מעניין מי זה "ז", הכוונה מי האכיל אותך כאפה ומי את באמת רוצה ולא סיפרת פה?!! פעם שמעתי, שתשיג את מי שאתה אוהב לא שתאהב את מי שאתה משיג.

pain is MY love

New member
מניסיון....../images/Emo26.gif

אל תעשי שטויות!!!!!!!! אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך כרגע! אבל מניסיון זה נגמר מר.. אני גם שיחקתי ככה במספר בנים ובסוף נשארתי לבד! שניים מהם לקחו אותי ברצינות ובסוף נמאס לי מזה ואחרי שגיליתי את האמת נשארתי לבד. תחליטי מי מהם את רוצה ותבהירי לשאר שאת לא מעוניינת בכלום כי קשר רציני את ממילא לא תצליחי לפתח במצב כזה ואת את רוצה סתם סטוץ תבחרי לך את האחד שאת הכי נמשכת אליו... זה הכל! זה די קשה להיות בקשר עם 4 בנים בבת אחת... מעייף

REGENERATION

New member
תפסיקי לשחק בבנים, גם להם רגשות

זה באמת לא יפה. אגב ב סתם חרמן, תתפטרי ממנו, אף פעם אל תלכי למישהו שמחפש לשכוח את החברה שלו לשעבר... ג סתם חלאה תורידו לו סטירה, ד סתם מחפש סטוצים וכאלה זה ברור, א נשמע הכי טוב וד זה עדיפות שניה.

REGENERATION

New member
עוד משהו

או שתבחני אותם בענייני סקס.. כיאלו הם ינסה לקרות משהו ותסרבי ואז תראי איך הוא מגיב.. אם הבן אדם מתרחק וכל זה הוא סתם מנייאק שרוצה לזיין, אם הוא מוכן לחכות... ולא דוחף אז הוא באמת אוהב אותך וזה הבן אדם הכי שווה.

גובאני

New member
שלום

שלום לך, אוקיי, תראי אני לא באה להתיימר שאני מבינה ויודעת להגיד לך מי טוב בשבילך, אבל בכל זאת יש לי מושג א שניים..... נתחיל עם ג'- אמרת שאת לא מתלהבת ממנו אז אין פה בכלל שאלה-- לפח ומהר! אין דבר יותר כיפי מלראות את הבחור שלך ולהתלהב כל פעם מחדש. לגבי ב'- אני מסכימה עם מישהי שכתבה כאן שהוא אמר לך שהוא רוצה קשר רציני כדי להכניס אותך למיטה, חוצמזה שאת בקושי מכירה אותו, סה"כ הוא עוד בחור יפה, ויש כמוהו עוד המון..... בחור א'- כבר עשית בעצמך את ההחלטה, והיא נראית לי נכונה בשבילך. בחור ד'- הוא לפי דעתי הכי מתאים, אמרת שהיית כבר דלוקה עליו ככה שיש לך איזה זיכרון טוב ממנו, ויש מצב שתדלקי עליו שוב... (אני מדברת מניסיון בתור אחת שנדלקת מחדש על אותם בחרים שוב ושוב) אז שיהיה לך בהצלחה מקווה שעזרתי :)

מ ר י ן

New member
אצלי בדיוק אותו מקרה(אולי טיפה שונה

גם לי יש יזיז שהיה הידיד הכי טוב שלי, ואני מדגישה היה, כי לא יצא מזה שום דבר טוב ורק סיבך את העינינים, גם הוא לא רוצה משהו רציני, אבל הבעיה שאני התאהבתי..כדי לשכוח אותו התחלתי לצאת עם מישהו אחר,(חייל, כמו שלך..) והוא ממש נחמד ורוצה מחוייבות והכל אבל אני כל הזמן משווה אותו ליזיז ולא מסוגלת להרגיש אליו משהו כבר חודשיים וחצי.. יש גם את השלישי שאיתו אף פעם לא היה לי מגע פיזי אבל זה יותר משהו נפשי..מן חיבור כזה..אף פעם לא יצאנו רק שנינו לבד אבל נפגשים בכל מיני מסיבות ומדברים בטלפון. ויש את הרביעי שהכל התחיל מהאינטרנט אבל כשהוא שלח לי תמונה זהיתי אותו כמישהו שהיה איתי ביסודי, שנה מעלי והיתי דלוקה עליו, נפגשנו בינתיים רק פעם אחת. לפני שבוע החלטתי לשים לזה קץ! נפרדתי מהיזיז ואמרתי שהוא רק פוגע בי יותר ואני צריכה לשכוח אותו. גם מהחייל נפרדתי ואמרתי לו שיותר מתאים לנו להיות ידידים. עכשיו נשארו רק השניים האחרונים, ואני לא יודעת מה להחליט כי אני לא רוצה לטעות, ועדיין לא שכחתי את היזיז..

REGENERATION

New member
עוד פעם ?

מרין החמודה חבל שאת כזאת תמימה. היזיז שלך סתם איזה אפס שמנצל אותך. ואת צריכה לזרוק אחד כזה לפח זבל הקרוב לביתך.

למעלה