בעייה

כנסי..תראי מה אני חושבת..../images/Emo18.gif

היי.. טוב תראי..לדעתי את צריכה לבחור את זה שהכי נראה לך.. אבל לא לנתק את הקשר לגמרי עם כולם..ולגבי זה שאיתך בשכבה(שכולן מתלהבות ממנו..) אני חושבת שאיתו אל "תזרמי" יותר..הוא נשמע אחד שתעשי מה שאת רוצה..אני רק רוצה ל"זיין" אותך!!-כן גם כאלה יש:/ !!! לגבי הידיד הטוב שאת מכירה ממזמן..והוא חבר של אחיו..תשמרי על קשר..אבל תבעירי לו שאת לללאא(!) רוצה שום קשר רומנטי איתו..! אז זהו..תעשי חושבים עם עצמך ותראי מי מבינהם את באמת רוצה מקווה שתסתדרי:) באהבה:מיטל!:)

../images/Emo184.gif הפתרון לבעייתך הוא פשוט

סגולית יקרה שלי, הפתרון לבעייתך הוא פשוט. בדקי את ההתאמה המינית שלך עם ארבעתם וכך תדעי מי המתאים לך ביותר. ככה גם יהיה קל להיפטר מזה שלא עומד לא, לא נכנס לו, לא מביא לו, וכו'. מה לעשות? תשכבי עם כל אחד מהם. תני להם להביא אותך לאורגזמה השמימית שאת מחפשת (אל תגידי לי שאת בתולה... או שיש לך בעיה עם זה... כבר הלכת רחוק מספיק). עכשיו, אם יותר מאחד מספק את הצרכים שלך - אז מה הבעיה? אפשר גם אפשר לחיות עם שניים. שיהיה לך בהצלחה, ספרי לנו על התוצאות.

mesty

New member
שיטת הלמנציה

מ "א'" את רוצה להיפרד נשארנו עם שלושה ד' - שווה לבדוק- אם את נמשכת אליו ג' - אם הוא לא עושה לך את זה שווה לוותר אחרי הכל יש לנו עוד.. ב' - אם הוא רוצה להיות רציני זה טוב, אך יכול להיות שהוא סתם מזבל במוח או אומר את מה שהוא אומר כי הוא רוצה יותר לכי לפי תחושת בטן, זה הכי חשוב ושימי לב מה כל אחד באמת רוצה ממך בהצלחה נ.ב. - יכול להיות דווקא אם החבר של האח, שמכיר אותך די זמן יכול לצאת משהו רציני, אך אם שניהם אינם דיי בוגרים לעשות הפרדה בין החברות לקשר שלכם לו אהיה, עדיף שלא לפתח אולי אחרי הצבא...

mayush11

New member
זו לא בעיה!:)

תראי אחותי גם אני בת 17 .. קצת יותר.. ואני יכולה לומר לך מניסיון שאם תיקחי את הבעיות האלו בצורה קשה הם יהיו קשות.. גם אני נמצאת בסיפור שלך.. חח זה כנראה אופייני לגיל שלנו.. אני הייתי מציעה לך ללכת על ב\ד כי א' הוא חבר של אחיך ומי כמוני יודעת שזה עלול לגרות למריבות במידה ויגלו,אז תוותרי עליו גם אם הוא מושך והכל.. את ג',הוא מהשכבה שלך זו כבר סיבה טובה להפסיק את זה,סיבה שנייה להפסיק את זה,זה כי הוא לא רציני וגם כי כל הבנות מתלהבות ממנו אז זו סכנה לעתיד חחח.. לכי על ב'\ד'.. למרות שנראה לי שאם את מחפשת רציני זה יותר ב'.. כי ד' זה מין פנטזיה שהתגשמה לך! או שאני טועה..?! בכל אופן אם תרצי לדבר על זה בצורה יותר מורחבת כנסי לא.ס.ק שלי 164585194 יאללה ביי אחותי ובהצלחה!:)

למעלה