אין לי בעיה שתזרוק AA, כל זמן שתמיד תהיה מוכן
לשחק בטורנירים יחד איתי. וברצינות - כמו שכבר נאמר כאן, צריך נסיבות ממש ממש ממש מיוחדות כדי לזרוק את היד הזאת לפני הפלופ. לצורך העניין, מתוך כ30 אלף ידיים בתחרויות, קיבלתי AA סה"כ 144 פעמים. מתוכם קיפלתי את היד לפני הפלופ.. 0 פעמים. זה די מראה עד כמה הנסיבות המיוחדות האלה נדירות. לצורך העניין, זרקתי את היד אחרי הפלופ רק 4 פעמים מתוך ה144. רצית סיטואציות לדוגמא ואני במצב רוח מרומם אז אני אטרח לפרט את הידיים האלה בשבילך. מקרה ראשון: טורניר של 45 שחקנים, שלב נורא מוקדם, בערך 5-10 דקות הראשונות של הטורניר. אני לפני רגע אני ועוד שחקן מצאנו את עצמנו all-in כשאני עם היד היותר טובה ואני יושב על 3100 צ'יפים כשכמעט כולם על 1500. מעלה AA מUTG. כולם מקפלים עד לSB שקורא. פלופ נפתח 996 עם 2 יהלומים. הוא מהמר הימור מינימלי של 40 לתוך קופה של 280, אני מעלה לחצי קופה, גם כדי להכניס יותר צ'יפים וכדי לדעת איפה אני נמצא והוא השחקן השני בצ'יפים דוחף אול-אין עם 2,200 צ'יפים. קיפלתי. הייתי צ'יפ לידר בשלב מוקדם בטורניר. יכול להיות שיש לו 9, יכול להיות דראו לסטרייט או צבע, יכול להיות overpair נמוך משלי או אולי אפילו בלוף מוחלט, מה שממש לא הגיוני פה. בכל מקרה, אם אני מנצח מולו, אני עולה מ3100 צ'יפים לקצת מעל 5000 שזה לא כ"כ משמעותי בשלב הזה, מצד שני אם אני מפסיד, אני יורד לבערך 800 צ'יפים ואני קרוב לוודאי לא אראה פה כסף. אני במצב מצויין בטורניר, ואהיה במצב גרוע אם אפסיד. זה רק תחילת הטורניר וגם אם יש לו רק דראו, יש סיכוי לא קטן שהוא יפגע עד הריבר וזה סיכון שאני מעדיף להשאיר לשלבים המאוחרים של הטורניר. מקרה שני: limper אחד. עושה העלאה של מMP, הדילר, cutoff והlimper עושים קול. פלופ Q99 עם 2 תלתנים. הפלופ די בעייתי כשמשחקים מול 3 אנשים, אבל בכל מקרה אני מהמר קצת מעל שליש קופה. לא יותר מידי כדי לא לנפח את הקופה במידה ומישהו פגע ב9 ולא מעט מידי כדי לא לתת לפלאש או לJ10 מחיר טוב לקרוא. 2 עושים קול[ובשביל אחד מהם זה היה 1/3 מהערימה שלו, מה שמראה על חוזק או טמטום]. הטרן בא J תלתן. אני עושה רק צ'ק בתקווה להגיע לshowdown בידיעה שאני קרוב לוודאי הפסדתי פה וגם כדי לא להעלות מידי את הקופה. הריבר מגיע 4 עלה. הערימה הגדולה מהמר 480 לתוך קופה של 2200 והshortstack דוחף אול-אין 800+ צ'יפים. אני מקפל. לshortstack היה את ה9. מקרה שלישי: missclick ודווקא כשפגע A נוסף בפלופ ונתן לי שלישייה
מקרה רביעי: אני לא אפרט אותו כי הוא נורא borderline ואני עדיין לא בטוח אם עשיתי את ההחלטה הנכונה שקיפלתי שם.