בעיית מעבר לצמחונות

פצית219

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

p e b b l e

New member
אז את רומזת שלא?

האמת גם אני לא אוהבת כרישה אבל כן מאוהבת בבצל.

d a p h n a

New member
בעקרון גם אני לא אוהבת כרשה

אבל אחותי המציאה לפני כמה שנים מתכון לניוקי עם כרשה וגבינת פטה - שני מרכיבים שבעקרון אני לא אוהבת - והיא שכנעה אותי לנסות אותו, ומה אגיד, השתכנעתי לגמרי. אני עדיין לא אוכלת כרשה בשום מצב אחר, אבל המתכון הזה ממש שווה.

בדוק שאני יותר גרועה ממך../images/Emo26.gif

לא אוכלת: (כן כן, אני שמה לך רשימה) בצל שום קישוא חציל פטריות מבושלות (חי אני כן אוכלת) רוב הגבינות (אוכלת רק מוצרלה, צהובה או סקי) חומץ מיונז טחינה פלפל ירוק רוטב סויה\טריאקי סושי ואני בטוחה שיש עוד ואני לא זוכרת ככה בשלוף בכל אופן, אני מסתדרת מצויין
מי שלא מסתדר מצויין זה כל מי שמסביבי שמציקים לי בלי סוף על עניין האוכל מה כן אוכלים? מתה על כל מה שכולל עגבניות או מטוגן ממולאים (פלפל\כרוב\עלי גפן\ עגבניות) אורז עם ירקות, אורז אדום, צהוב, כתום, עם עדשים בלי עדשים וכו' קינואה אני מאוד אוהבת פסטות על מגוון רטבים, לפעמים גם נכנס לתנור, לפעמים עושה לזניה ירקות בטמפורה\כרובית מצופה וכל מה שקשור בירק שעטוף במשהו ונכנס לשמן עמוק מרקים

אגב, יש כמובן גם אוכל מוכן

של טבעול שאם את קונה חבילה של המבורגרים (אני את החזה עוף שלהם לא אוהבת, זה אמיתי מידי נראה לי) זה מספיק לחודשיים אם תאכלי פעמיים בשבוע :) לי אישית יש אישה מדהימה מדהימה מדהימה - אמא של החבר, שמכינה לי הכללללל בצמחוני
אפילו מפרום היא עשתה לי, אין מה להגיד, אלופה!

פצית219

New member
הממ, אני לא בטוחה.

גם אני שונאת קישואים וחצילים ברוב המתכונים, אבל לא בכולם. וגם פלפל ירוק (אדום דווקא בסדר), וכל דבר שחי במים, ופטריות בכל צורה שהיא. וכרובית, ועוד כל מיני ירקות שאני לא זוכרת בשליפה. ואני גם לא מטגנת שום דבר, אבל אין לי הסבר לזה. בינתיים קיבצתי לי מתכונים לתבשילי אורז, תפוחי אדמה, פסטות/פיצות ובכלל אוכל איטלקי, סלטים, ממולאים, כמה מרקים. נראה דווקא לא רע.

למעלה