בעיית עישון

cz123

New member
.....

גם חברים שלי הם מעשנים(גם חשיש לפעמים) לדעתי זה נחמד לעשן והכל, אבל לדעת איפה הגבול.. ניסיתי פעם אחת סיגריה וחשיש וזהו..אני לא יעשן יותר אני יודעת למה זה גורם והכל ונרגילה אנחנו מעשנים פעם בשבועיים בערך

mayy6

New member
תגובה-אשמח מאוד אם תקראי!!

את מרגישה רע עם עצמך,רגשות אשם, בלי שאף אחד אפילו אומר לך שזה דבר לא נכון לעשות. את לא שלמה עם עצמך כשאת מעשנת אז למה לך? אם זאת דרך להתחמק מהתמודדות עם בעיות אולי המצפון שלך מאותת לך שזאת לא הדרך להתמודד עם דברים. חבל לך להדרדר עוד יותר ועוד יותר רק כי את לא רוצה להתמודד עם האמת. אם יש לך בעיה עם ההורים, תטפלי בה, ואם שמת לב שבאמת משהו לא שלם אצלך בקשר לעישון אולי את גם מספיק בוגרת כדי לנסות לפתור את הבעיה במקום למרוד?

חתולללה

New member
תגובה

אני התחלתי בדיוק מהמצב שלך ואני מציעה לך להפסיק עם זה עכשיו בגלל שאחרי זה את תראי שיעברו שנים ואת פשוט תתמכרי לזה בגלל כל הלחץ החברתי הזה וכבר יהיה לך הרבה יותר קשה להפסיק אני כבר בת 20 ואני עדיין מעשנת והתחלתי בגיל 14 כמוך...ועכשיו אני ממש מצטערת שבכלל נגררתי לזה בגלל כאלה שטויות . וזה לא שווה את זה תאמיני לי את סתם מתמכרת לזה והורסת את עצמך בגלל השטויות האלה שעוד כמה שנים יראו לך חסרי משמעות אבל אחרי זה הרבה יותר קשה להפסיק. אם עכשיו אין לך כח ויכולת להפסיק תחשבי מה יהיה עוד כמה שנים

kushkush1233

New member
תודה לכולכם על התגובות

לקחתי ותם לתשומת ליבי השבוע עישנתי רק פעם אחת אני מאוד גאה בעצמי :) והבנתי שהצורך שלי לבקר עזרה כאן הוא בעצם ההרגשה שלי שהדבר שאני עושה לא נכון.

© h i l a ©

New member
לפי דעתי

את צריכה להפסיק עם זה מייד, אין בזה תועלת, רק חסרונות. שני האחים שלי מעשנים וההורים שלי חופרים להם כל היום "תצאו מזה, אנחנו היינו בזה ואין בזה תועלת, תאמינו לנו, תפסיקו אל תתמכרו אחרת הדרך חזרה תיהיה רחוקה מדי וקשה" (וסתם עצה שלי, אם את מנסה להגמל, תקני כמה חבילות מסטיקים, כל פעם שבא לך סיגריה תלעסי מסטיק, אמא שלי שעישנה בערך 20 שנה (או יותר?) נגמלה ככה....)

למעלה