לאודי, במחשבה שניה החלטתי לרשום
את מה שאני יודעת כאן בפורום ואני מדגישה שזה לא פרסומת, רק כמה דרכים לעזור לאנשים להשיג מימון לצרכים המיוחדים שלהם. 1. אפשר לנסות בקופ"ח, לבקש לדעת אם יש קרן שנותנת סכום חד שנתי בשנה תמורת קבלות. לדוגמא: לקופ"ח מכבי יש את קרן מכבי. 2. וורייטי- להתקשר כל יום בין 13.00-11.00 לבחורה בשם ענת ולבקש לשלוח טופס עבור סיוע לילד PDD טל' 6117220-03, פקס 6447203-03 3. לב אוהב- זאת עמותה שאוהבת באמת. סיוע שנתי בסך של 3,000-4,000 ש"ח טלפון: 6900225-03 שלוחה 279, לבחורה בשם מלי. 4. לפנות ל"קרן הנשיא" במכתב אישי וכן, להוכיח שהמשכורת הנדיבה או הלא נדיבה, לא מכסה את ההוצאות הגדולות, להדגיש את גיל הילד ובאיזו דרך הוא מטופל. חשוב מאוד. 5. אגודה להלוואות ללא ריבית למשפחות עם מוגבלים ולחד הוריות- ניתנת הלוואה דולרית, ללא ריבית. אני מתעצלת לחפש את מספר הטלפון. אם מישהו מעוניין שיפנה אלי במסר ואני אחפש. 6. מכבי עולמי למען הקהילה- 6900283-03 7. הרמוני- אני באופן אישי נעזרתי בהרמוני, קיבלתי מהם מדריכת סייעת נהדרת, ללא תשלום. המדריכה הדריכה אותנו איך לשלב את הילד בצורה נכונה ומקצועית. היתה באה כל שבוע מירושלים לת"א על מנת להדריך אותנו, המוטו של העמותה הוא שילוב. אני חייבת להם המון. יש להם מאגר של מדריכות שילוב, והם הומנים ומאוד מאוד מתחשבים. לפנות לשושנה 6223192-02 או 508055-067 7. קייטנת עזר מציון- יש קייטנות לילדים עם מוגבלויות בחופשות, לא ממש ברור לי מה זה אומר... טלפון 6789888-03 לפנות להינדה. 8. עמותת קשר- כשמם כן הם. העזרה שלהם בעיקר בהדרכת הפונה לאיזה גופים כדאי לפנות. הם אלה שעזרו לי למצוא את "הרמוני." 6236116-02 , יש גם בהרצליה ואם יש בעוד מקום בארץ כדאי לבדוק איתם. הם גם מתמחים בנושא זכויות וחוקים של החינוך המיוחד. 9. הכי חשוב, לפנות באופן ישיר לראש העיר, ל א למנהל אגף החינוך, אפשר להגיע בשעת בוקר מוקדמת, ואז רוב ראשי העיר, מגיעים לעבודה. אני מתכוונת לשעה 6.00 בבוקר, או לכתוב מכתב ולחכות שאף אחד לא יתייחס אליו. 10. אלו"ט -
, אפשר לנסות.... אני מתארת לעצמי שלא כיסיתי את הכל, יש עוד גופים בארץ שמוכנים לעזור. מי שיודע, מוזמן לשתף. עמליה