בעיקבות השירשור של גיא...

Ze Colmeia

New member
בעיקבות השירשור של גיא...

והשיחה שלי ושל שאבי על פגעיות... ספרו לנו מתי פגעו בכם....מתי אתם פגעתם באנשים....כמה כאב...מאיזה בעיטה...איפה פגע...מה הנזק שנגרם לכם....מה הנזק שגרמתם לאחרים...דברים מצחיקים...דברים כואבים...דברים שקרו לאחרים...ספרו

Ze Colmeia

New member
אני מתחיל...

(תראו מה השיעמום עושה לי...) אוקי השנה אחד בכתום (עכשיו כתום כחול) שיחק משחק מהיר עם אחד שאז היה לא מדורג, קיצר הלא מדורג עשה פראפוז נחת והשני עשה מיאלוה קומפסו ממש מהר (הוא לא ידע בדיוק מה הרמה של מי ששיחק מולו...) ופגע בו עם העקב בדיוק מתחת לעין, הלא מדורג עף כמו בסרטים ונפל אחורה...עד היום יש לו פס צלקת למזכרת... פעם שיחקתי עם מישהי ועשיתי איזה אולה או איזה סיבוב ואיך שיצאתי מהסיבוב פתאום אני קולט רגל מילימטר מהפרצוף שלי, והיא פגעה בי במצח, אבל לא כאב... עם אותה אחת הייתה לנו שנה שעברה הופעה בבריכה ביום העצמאות, קיר הם שיחקו שיחקו והיא עשתה לו בנסו מהיר ופגעה בו בדיוק בביצים, הוא כזה עף אחורה והתקפל...אוי איזה מסכן
פעם שתי שחקנים שיחקו (מי שקרא בשירשור עם שאבי זה שקרע לי את הרצועה של השעון...זה שלא שולט ובקושי מסתכל...) והוא הביא איזה מיאלוה קומפסו ופגע בדיוק בפנים בשפה של זה ששיחק מולו, לשני נפתחה השפה, יותר מאוחר הוא הלך למיון ועשו לו שם 6 תפרים. פעם כשהלכתי לפני 3 שנים לשיעור ניסיון ברודה אחת לא מכתא כפיים ולא ממש שמה לב לאלה ששיחקו ואחד העיף לה איזה בעיטה (לא זוכר כי לא הבנתי כלום אז...) לפנים ושבר לה את האף (וואי כמה פציעות לקבוצה שלי, מזל שסורוקה נמצא בדיוק אחרי הכביש מהאוניברסיטה
זה איפה שאני לומד...) ממממ...זהו בנתיים אני אוסיף אם אזכר...

jennie 00

New member
../images/Emo122.gifאויש חחחחחחחחח.....

פעם באתי לתת שאפה(לא יודעת איך כותבים) הקיצר בטעות הבאתי לו ת'בעיטה בדיוק בביצים וזה לא היה אשמתי כי הוא היה גבוה ואני טוב אני די נמוכה.... הקיצר היה מזה מצחיק וזה לא היה הפעם היחידה הייתה עוד פעם שהייתי תלמידה יחסית מתחלה וזה אז עשינו תרגול של אחת עושה מיאלואה ג'יקומפסו והשני סקיבה.... אז הבאתי בעיטה מזה מהירההה
והוא לא התחמק נמוך ואז לא היו לי בעיטות גבוהות אז הכנסתי לו את העקב בתוך הצלעות...
שלא תדעו מצרות חחחחח

BiAAcH

New member
שרשור פציעות, התחום שלי...

סתם, אני פוצע את עצמי... אבל בכל מקרה, בהתחלתי, הייתי חודשיים ואז היה לי קורס פעמיים בשבוע שנפל תמיד על האימון, אז עשיתי הפסקה, וקצת אחרי שחזרתי נכנסתי לרודה ושיחקתי עם איזה מישהו קצת יותר טוב ממני, אז עשיתי ארמדה, ולא ממש שמרתי מבט, אז לא ראיתי שהוא לא מסתכל, והבאתי לו אותה ללסת... ועוד משהו, לפני איזה שבועיים הייתי בנהריה בטיילת, והיו שם איזה 7 קפואריסטים, מקבוצה שאני לא זוכר (לא ממש מוכרת), אז באתי, התחלתי לשחק, משחק ידידותי, איטי, פתאום האדיוט ששיחקתי איתו מביא לי בנסו מהיר לחזה, וזה היה על במה קטנה, אז נפלתי מהבמה על בתחת, לא כאב משהו, פשוט עיצבן אותי שהוא אידיוט ומביא לי בנסו מהיר כשמשחקים איטי...

Ze Colmeia

New member
הזכרת לי...

השנה עשינו עבודה בזוגות ושיחקתי עם מישהי יותר נמוכה ממני ועשיתי קשאדא והיא יענו לא התקופפה וניסיתי למתוח את ארגל כדי שיעבור מעליה אבל בגלל מתיחת יתר הרגל ירדה קצת מהמתיחה ופגעתי עם העקב בראש שלה, מסכנה זה דיי כאב לה, וגם התנפח קצת...אבל אני מבטיח לכם שמאז היא תמיד התכופפה

patriota

New member
אההה.........

בנטוס היו בטיילת בנהריה? אני בעטתי מיאלוה ומי שעמדה מולי כנראה לא שמה לב ובם ליד האף שכמעא נשבר(ותודה לאל שלא)
חוץ מזה לאותה אחת....אימון של וינגציבות....לא הייתי מספיק נמוך.... ראש בראש......זה מה שקורה שצוחקים בשיעור!!
חות מזה בעטו לי בפנים אבל לא נורא.... ופגעתי בעצמי.....אני חושב יותר מאשר פגעתי באחרים ואחרים פגעו בי

preguica

New member
זה מזכיר לי

לא הייתי פה מלא זמן.... בבטיזאדו אחד שלנו, חבר שלי שהוא דיי מתחיל, שנתיים, שיחק עם אורח מברזיל שהוא חגורה דיי גבוהה. אז קיצר זה היה משחק ממש מהיר ואתם יודעים איך זה בבטיזאדואים, המורים תמיד מנסים להפיל. החבר שלי נכנס לארמדה והמדריך בא להפיל אותו עם בנדה. אבל חבר שלי עלה למחטלו דאדו מעל הבנדה שלו!!! המדריך היה ממש בהלם!! עשינו פעם הודת יום הולדת למישהו מהקבוצה שלי ושיחקתי איתו. זה היה אחד האנשים השנואים ביותר אז שיחקתי איתו ממש חזק. אז הוא עשה לי קישדה ואיך שהוא מסיים בעטתי בו פיזאו בצלעות וההעפתי אותו על האטבקי...

Ze Colmeia

New member
הזכרת לי....

באבאטיזאדו הראשון שלי היה איזה אחד מאופקים שהוא פוזאיסט רצח יותר מתעמל קרקע מקפואיריסט, אצלו זה 99% אקרובטיקה ופלוריאו ו1% קפואירה... אז הוא בא בבאטיזאדו להכנס בסלטה, אז המורה קלט שהוא עומד להכנס בסלטה אז הוא עצר אותו ואמר לו שיכנס באהו, אז הפוזאיסט התחיל להיות תינוק ואמר טוב אז לא צריך לא משנה...קם ובא ללכת, אז המורה אמר לו טוב טוב בוא תכנס בסלטה...ההוא בא בפוזה שלו נכנס בסלטה תרגיל שני מול המורה עשה בג'פלור (אמזוניקה לחלק מאיתנו....) אז המורה כבר היה ממש מחומם עליו אז הוא פשוט נתן לו בנסו באמצע הבג'פלור ושיטח אותו טוטאלית על הריצפה
אני כזה בדיוק סיימתי לשחק ושתיתי פתאום אני שומע בוווום ועוד על פרקאט שזה דיי שקט, אני מסתכל לרודה ורואה אותו שוכב חצי מת שם
זהו סופם של פוזאיסטים בקפואירה
כך צריך ללמד אותם לשחק כמו שצריך
ואותי...אני שיחקתי עם איזאק, והמאמן שלי סיפר לי שהמורים אוהבים להפיל אנשים גדולים כי הם עושים בום כזה וזה כיף להם קיצר, אז אני מזזה פחדתי אבל מזה שיגעתי את איזק הוא ניסה להפיל אותי בכל דרך אפשרית איזה 8 פעמים ממש נכנס ואפילו נכנס בטיזורה ומהכל הצלחתי לברוח לו, עד שבסוף הוא נכנע לחץ לי יד נתן לי חיבוק ויצאנו מהרודה

BiAAcH

New member
בבטיזאדו הראשון שלי....

הגיעו אורחים מברזיל אברסו, שהוא כזה נמוך ובריון, ותותח על, ומכהה, שהוא אדם עצום וכלי בהכל. אז בקיצור, בסוף היום השלישי של הסדנאות עשינו רודה, ואיזה ילד קטן שיחק עם אברסו, הילד נכנס במיאלואה ואברסו משך לו את היד והוא התרסק על היד והתחיל לצרוח כמו מטורף, אז הלכתי לבדוק אותו, והמסכן פרק ושבר את המרפק, לא הייתי מאחל את זה לאף אחד... יום אחרי זה הוא בא עם גבס ואפילו קיבל חגורה ושיחק בבטיזאדו...

Escova

New member
דוב, אתה לא ראית מה קרה באמת...

עם ההוא מאופקים... אתה הלכת לשתות ושחזרת סיפרתי לך הכול !!! זה היה ככה: המורה והוא מאופקים (קוראים לו משה, נראה לי...), באו להכנס... עכשיו, הילד באמת בראש שלו רק סלטות, "יאללה סלטות פה, ויאללה סלטות שם..." בקיצור, הם שניהם יושבים בכיפוף, ליד האטבאקי, מחכים לסימן... הסימן הגיע, ומשה הזה, הפנה את הגב לצ'יגרי (אני די בטוח שזה היה צ'יגרי, או פאסוקא...), והביא סלטה, כדי להכנס לרודה... צ'יגרי התעצבן, וצדק, עצר אותו, לקח אותו חזרה להתחלה ואמר לו, כנס לרודה שוב, והפעם שמור מבט !!! משה נכנס הפעם באהו, אבל לא הבין את הלקח של אקרובטיקה, תעשה כמתאים, ולא כשבא לך... הוא נכנס, אני אפילו לא בטוח אם הוא עשה ג'ינגה ביציאה מהאהו, אבל הוא ישר עלה לבאג'פלור... צ'יגרי הבין עם מי יש לו עסק, והחליט ללמד אותו, ואותנו, לקח בלתי נשכח... הוא ירד בשיא הקלילות לאשטרה... (ולא בנסו !!! דוב טיפש...) והמחזה פשוט היה מדהים לכול הדעות... משה איבד כמובן אחיזה, והתרסק כולו לתוך הפרקט !!!!!!!! זה היה פשוט התגשמות של אגדה עירונית קפואריסטית... "תעשה רק סלטות -> תשחק רע , תשחק רע -> תמצא ת'עצמך בקרשים..." זה היה פשוט ביוטיפול סייט, סו גוד טו בי טרו...

TIS

New member
כמה סיפורים נחמדים מהקבוצה שלי

חבר שלי (קצ'יטו) שיחק מול איזה אחד מתלהב (לאו), שכל הזמן שוקע בקומבו משלו ולא ממש אכפת לו איפה השחקן השני נמצא. קצי'טו התחמק ממנו כמה פעמים, אבל פעם אחת כשהוא בדיוק נכנס לנגצ'יבה לאו הביא לו קשאדה או מיאלואה ג'ה פראנז' (אני לא זוכר) בפנים, שבר לו שן ופגע לו באף. כמה אימונים יותר מאוחר לאו חטף ממני מיאלואה ג'ה קומפאסו מהירה מאוד בלסת. המזל שלו הוא שהספקתי להאט קצת לפני שפגעתי בו ולא שברתי לו את הלסת אלא סתם כאב לו קצת...
במקרה אחר שיחקתי שוב מול לאו, הסתובבתי סביבו הרבה, וכמו שכבר אמרתי הוא נוטה לשקוע בעצמו ולא לשים לב למי שלידו. הגעתי מאחוריו והוא הכניס את עצמו לסט של בעיטות. הגנתי מכל אחת מהן ויצאתי באמזוניקה. האדיוט (לאו) סיים עם הגב אלי, הלך אחורה, והספיק בדיוק למצוא את האמזוניקה שלי על העורף שלו. אני חושב שהוא מפחד לשחק איתי מאז
. ופתאום אני רואה שאני נורא רשע כי פגעתי בו הרבה...

ait yam

New member
משום מה....

נשמע מדברייך שבקבוצה שלך הבעיטות שאתם נותנים הם בעיטות מכוונות בכדי לפגוע?!?!?!

TIS

New member
נראה שאתה מבין מה שאתה רוצה

ולא מה שקורה באמת. אם היית מקדיש מעט יותר תשומת לב לכתוב היית שם לב שזה אותו אחד כל הזמן שמעורב בבעיטות האלה. אני לומד במינאס ברזיל, וזה מיד אומר שאנחנו לא מנסים בכלל לפגוע אחד בשני. המשחקים שלנו הם ללא מגע בכלל! גם בלי הפלות, בלי כלום! לכן הבעיטות שאני נתתי לא היו מכוונות לפגוע. אני יודע שאני יכול לגרום לו לאבד את ההכרה בבעיטה שלי. אם הייתי רוצה - הייתי עושה את זה. אבל אני לא רוצה לפגוע באף אחד שאני משחק איתו, ואני לא רוצה שיפגעו בי. אלה טעויות שלו (ברובן) שגרמו לו לפגוע או להפגע.

Escova

New member
אני יוסיף משלי...

לפני שנתיים, כשהייתי בט', היה לנו ילד מושפע רצח מקפואירה בכיתה (סגרוןןןןןןןןןן !!!!) למד 4 שיעורים, החליט שזה העתיד שלו, (הוא בפנימיה של הבי"ס, היה יותר נכון...) והשקיע כול יום, 7 שעות, ללכת להתאמן על סלטות ושאר ירקות בדשאים ברחבי הבי"ס... והוא היה מושפע רצח, היה מביא סלטות קדימה עם תנופה מהמדרגות של כניסה לפנימיות, מתרסק חופשי מכול תרגיל, בהפסקה היה עושה מקקו ועמידות ידיים באמצע הכיתה, ואני והדוב היינו מפוצצים אותו מכות כי הוא מושפע, או כי רצינו לראות סלטות ולא היה לו כוח לעשות לנו... בקיצר, יום אחד אמרתי לו שקפואיריסט הוא לא, וזה שהוא יודע סלטות הופכות אותו למתעמל קרקע עקום ומכוער... אז התווכח איתי, ובסוף החלטנו לעשות ג'וגה... אבל עם פגיעות... הוא חטף ממני קאבסאדה בכניסה, באנסו ביציאה מאהו, פרפוז לגב, ואשטרה כשהוא הביא קאשדה... אחרי הפרפוז הוא היה מת על הדשא, גמור...

TIS

New member
נזכרתי בעוד משהו

מעט זמן אחרי שאני ואחותי התחלנו להתאמן בקפואירה שיחקתי איתה. בתור מתחילים עוד לא ממש ידענו לשמור מבט, ולא ממש שלטנו בהגנות השונות. עשיתי מעליה קשאדה והיא ירדה לסקיבה-באשה. אני המשכתי מהקשאדה לבעיטה שאני לא יודע איך קוראים לה, נראה לי זה פרפוז 3 רגליים. בעיטה שאני בא בסיבוב, קופץ ובועט רגל אחרי רגל. כאילו קשאדה ומיאלואה באויר. בכל מקרה, כשאני באמצע הבעיטה ראיתי שהיא יוצאת מהסקיבה, והראש שלה הולך לרדת בבעיטה שלי. איכשהו הצלחתי להטות את הגוף שלי עוד אחורה כדי להעביר מעליה את שתי הרגליים. הרגליים שלי עברו לה בתוך השיער ממש, אבל בסוף לא פגעתי בה. מאז אני מפחד לשחק איתה, כי אני עלול לפגוע בה

למעלה