דוב, אתה לא ראית מה קרה באמת...
עם ההוא מאופקים... אתה הלכת לשתות ושחזרת סיפרתי לך הכול !!! זה היה ככה: המורה והוא מאופקים (קוראים לו משה, נראה לי...), באו להכנס... עכשיו, הילד באמת בראש שלו רק סלטות, "יאללה סלטות פה, ויאללה סלטות שם..." בקיצור, הם שניהם יושבים בכיפוף, ליד האטבאקי, מחכים לסימן... הסימן הגיע, ומשה הזה, הפנה את הגב לצ'יגרי (אני די בטוח שזה היה צ'יגרי, או פאסוקא...), והביא סלטה, כדי להכנס לרודה... צ'יגרי התעצבן, וצדק, עצר אותו, לקח אותו חזרה להתחלה ואמר לו, כנס לרודה שוב, והפעם שמור מבט !!! משה נכנס הפעם באהו, אבל לא הבין את הלקח של אקרובטיקה, תעשה כמתאים, ולא כשבא לך... הוא נכנס, אני אפילו לא בטוח אם הוא עשה ג'ינגה ביציאה מהאהו, אבל הוא ישר עלה לבאג'פלור... צ'יגרי הבין עם מי יש לו עסק, והחליט ללמד אותו, ואותנו, לקח בלתי נשכח... הוא ירד בשיא הקלילות לאשטרה... (ולא בנסו !!! דוב טיפש...) והמחזה פשוט היה מדהים לכול הדעות... משה איבד כמובן אחיזה, והתרסק כולו לתוך הפרקט !!!!!!!! זה היה פשוט התגשמות של אגדה עירונית קפואריסטית... "תעשה רק סלטות -> תשחק רע , תשחק רע -> תמצא ת'עצמך בקרשים..." זה היה פשוט ביוטיפול סייט, סו גוד טו בי טרו...