בעיקבות השירשור של גיא...

avishem

New member
אם היה לי זמן לתאר את כל הפציעות

שראיתי במשך 5 שנים.... הייתי כותב על זה מאמר בפורום!!! ככה, כודם כל, באימון הראשון שלי, או יותר נכון אחרי, נתפסו לי השרירים... אח"כ קיבלתי מחטלו ליד האזן... כמו כולם נפלתי מאסטרות, בנדות, טיזורות ונגצ'יבות וכו'... כמו כולם גם הפלתי בהפלות הנ"ל. מקרים כואבים: נתתי מיאה לואה ג'י קומפסו ליד העין של חבר שלי לקבוצה, מה לעשות, אני הייתי יותר מהיר (שיחקנו במטרה לפגוע), שלא תבינו לא נכון, ניסיתי לעצור את הבעיטה שלי אבל היה מאוחר מידי כי בהתחלה הוא התחמק וזז אח"כ, סיפור... תלמיד שלי נתן את אותה הבעיטה, באותו המקום לתלמיד אחר שלי לפני חצי שנה וזה היה לא רציני כי הבעיטה באה חלש... נכנסתי הפוך למיאה לואה ג'י קומפסו ידידה שלי התחמקה והסתובבה לצד שני, אני עצרתי את הבעיטה אבל מהסיבוב שלה היא נכנסה עם האף לעקב שלי, היה חלש כי עצרתי את הבעיטה... נגמר רק בכמה דמעות. חבר שלי שיחק בטיילת על גרנולית יחף, עשה אסטרה וגירד חצי רגל שזה מוזר כי אני באותו המקום עשיתי סיבוב על הראש וזה נגמר רק בשיערה או 2. אאו סה מאו (גלגלון בלי ידיים) שנגמר על הצד. דופלה שנגמר בשפגט בנים לא מתוכנן (מאחד שלא עושה שפגט (עד אותו היום)). בנסאו לביצים... נפילה מסלטה על העורף... ויש כאלו עם סיפורים ארוכים שאין לי כוח להתחיל לכתוב בשעה כזו.

thorondor

New member
שלי...

ערבית סלטה לנחיתה על הראש בתשעים מעלות. הגב הרג אותי במשך חודש, ולמזלי הרב לא נגרם נזק קבוע. ולפני שיבוא אחד ויגיד שזה "פציעה של קורדאו", שידע שזו האקרובטיקה היחידה שאני עושה, ושאני לא מתעמק באקרובטיקה בכלל. ובכלל נמאס מכל העקיצות הקטנות האלה לכיוון הקורדאו, בעיקר מצד אבאדאיסטים שכאן. כל פעם שמשהו קשור לאקרובטיקה, יש להם מה להגיד על הקורדאו. אני לא שומע את זה מקפורג'ינגאים, או מסול דה בהיה, או ממינאס ברזיל. אז זה לא משנה שאתם אומרים שיש לכם כבוד לכל הקבוצות, ועדיין יש לכם הערות על הקורדאו. אף קורדאו מכאן לא אמר כלום שדיברו כאן על מבחן באבאדא שכלל לפוצץ מישהו.

BiAAcH

New member
הזכרת לי משהו שקרה גם לי...

התאמנתי עם חבר שלי על הדשא, אז ככה תוך כדי אחד המשחקים שעשיתי איתו, עשיתי שילוב שבסופו פליק-פלאקוגם נחתתי ב-90 מעלות על הראש, הצוואר שלי התעקם הצידה, ונתפס לי למשך איזה שבוע, אבל ממש במזל לא קרה לי כלום... ועוד משהו, אני עושה סלטה על הקיר, אז יום אחד שחזרתי מהבי"ס, עברתי ליד איזה גן שעשועים שיש לי ליד הבית ותמיד אני עושה שם את זה. בקיצור עשיתי את זה, ויצא לי נורא נמוכ, והייתי יחף, אז דפקתי את הבוהן שלי בדשא, והיא נפרקה וחזרה למקום, וכשהיא נפרקה היא מתחה לי רציני איזה גיד. זה היה לפני 2 חודשים ועדיין לפעמים כואב לי...

TIS

New member
אם בסלטות עסקינן

קורס מד"מים. באותו הקורס גם למדתי סלטה אחורה. הייתי בחדר שלנו, וידידה שלי בקשה ממני לעשות סלטה. סלטה ראשונה - עברה בשלום סלטה שניה - דפקתי את בוהן שמאל ברצפה עם כל התנופה של הסלטה והמשקל שלי. בהתחלה העזתי להאמין שאולי אפילו שברתי אותה. אח"כ התברר שלא. סתם כואב לי עד היום בערך.

BiAAcH

New member
חחח, יש לי כל כך הרבה...

עוד משהו שנזכתי בו. כשלמדתי את המעבר גשר (לפני יותר משנה וחצי) לא ממש הצלחתי את זה לאט, אז חשבתי שאם אני אעשה את זה מהר זה ילך לי חלק ויפה יותר, אבל, מממ, זה לא. עשיתי אותו מהר, והידיים שלי כאילו נדבקו לרצפה ולא הסתובבו, אז מה שיצא זה שפרקתי את שתי הכתפיים והן ישר חזרו... זה היה כואאב...

subliminalit69

New member
אתם רק מזכירים את זה וזה עושה לי

כואב... אני עוד בשביתה מקפוארה... טוב שלא תדעו אותי פצעו אממממ מיליוני פעמים... בגלל שאני כזאת קטנטונת אף אחד לא רואה איפה אני ופוגע בי טוף לא משנה... השביתה שלי התחילה מאידיוט אחד שלא ידע איזה חגורה אני מדורגת ועשה לי פרפוז ופגע לי ביד ויש לי משהו מוזר בגללו... והפגיעות שלי... אממממ אין כאלה....

DORA16

New member
...

קיבי הפיל אותי 3 פעמים בבטיזדו שלנו בפסח... ילד אחד אצלנו התרסק עלי כבר 3 פעמים השנה...או מסלטה או מפליקפלאק...וזה היה מתי שהייתי מחוץ להודה... פעם אחת בטעות העפתי בבעיטה את המשקפים של השני...זה היה מצחיק...הוא לא נפגע...רק המשקפיים...זה היה מזמן... ולא נראה לי שאני צריכה להזכיר כאן למישהו שלפני חודש וזבוע נתקעה לי זכוכית גדולה ברגל...מתי שהלכתי לשתות...במפגש הודה...בגלל זה הייתי החה לשבועיים כמעט...

למעלה