תגובה של אחד שאין לו מושג איך זה מרגיש כשגבר סופר את אמא
שלו לפני אשתו.
אנסה להסביר. כשגבר מתחתן, חייב חייב חייב לעזוב את הבועה של "אמא וילד" שהיה שם קודם על מנת להצליח בנישואים.
אין בעייה, שיסע אליה, שידאג לה, שיספר לה, שיסע איתה לטיולים. הכל סבבא.
אבל חייב להיפרד ממנה רגשית כשמדובר בדברים אינטימיים בינו ובין אשתו. נראה לי הכי לגיטימי שכדי להחזיק אינטימיות בין בני זוג - אין מקום להורים שלה או להורים שלו.
לדוגמה, הבחורה שפתחה את השרשור - לא זכותה לקבל מבן זוגה אינטימיות? בשביל מה הוא "חייב" לספר דברים לאמא שלו? אם הוא באמת חייב אז שישאר שם. גבר כזה לא צריך לחפש מערכות יחסים מעבר לזו שכבר יש לו עם אמא שלו.
איו לך מושג כמה זה כואב לאישה, כשהיא מגלה שבעלה מספר דברים אינטימיים לאנשים אחרים. קל וחומר לאמו.
לשאלתך: איך אני ארגיש אם זה יקרה לי? חרא. אני ארגיש שבורה ורצוצה שהבן שלי העביר את הכובד ברגשי שלו לחברה שלו או אשתו. אני חוששת מהרגע שזה יקרה למרות שהילד שלי עוד קטנצ'יק. אבל כשזה יקרה אאלץ להתמודד ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שאם הבן שלי יספר לי שאשתו בהריון, אבל היא ביקשה שלא יספר לי, אז במקום להמתיק איתו סוד ולעודד אותו לספר עוד, אני מקווה שיהיה בי הכוח הנפשי להגיד לו, שדברים שאשתו ביקשה לא לשתף, בבקשה לא לכבד את רצונה ולא לשתף.
אבל זה משהו שמצריך הרבה הרבה EIQ שלא תמיד יש לי, אז אני לא בטוחה שאצליח לעשות את הדבר הנכון, וחבל, כי אם הוא יבחר להתחתן, אז יהיה חשוב מאוד שהוא יפתח יחסים אוהבים קרובים ואינטימיים עם אשתו ופחות איתי.