בעלי האג"ח באול-יר תובעים 300 מיליון שקל

Reem88

Well-known member
בעלי האג"ח באול-יר תובעים 300 מיליון שקל מיואל גולדמן והאחראים על הקריסה

dw

Well-known member
מנהל

dw

Well-known member
מנהל
מלון וויליאם וייל של סידרה ג' נמכר, תמורת 177M$. נכון, לקח המון המון זמן, ותמורה פחות מהפנטזיות של פעם, אבל בסוף הנכס נמכר.
בכ"ז מלון חדש דנדש, מהניילונים. לא בניין מתפורר ניו יורקי אופייני בן 100 שנה (רק בישראל קוראים לבניין בן 50 שנה בניין ישן שצריך להרוס)

Bankruptcy judge approves sale of William Vale Hotel (therealdeal.com)

dw

Well-known member
מנהל
ומה שווי סידרה ג'?
אני חושב שיקבלו פארי, אבל היתה תקווה לאינדיאנים (סדרות ב/ד) שימכרו בשווי גבוה יותר, ואז ישאר משהו גם להם. עם הזמן הנושים נאלצו להכיר במציאות העגומה שקשה למכור מלון בניו יורק ומהערכת השמאי אפשר לעשות טיארה.

yel5

Well-known member
אני חושב שיקבלו פארי, אבל היתה תקווה לאינדיאנים (סדרות ב/ד) שימכרו בשווי גבוה יותר, ואז ישאר משהו גם להם. עם הזמן הנושים נאלצו להכיר במציאות העגומה שקשה למכור מלון בניו יורק ומהערכת השמאי אפשר לעשות טיארה.
אפשר לחשוב שזו חצי נחמה אם ג ייפרעו פארי ממכירת המלון ושלא ישאר לנו (ב+ד) כלום.
מדוע? כי אז ג לא ייפרעו מיתרת הנכסים ובעיקר מהתביעה של 300M שח.
מה דעתכם?

THE_ENDLESS

Active member
אפשר לחשוב שזו חצי נחמה אם ג ייפרעו פארי ממכירת המלון ושלא ישאר לנו (ב+ד) כלום.
מדוע? כי אז ג לא ייפרעו מיתרת הנכסים ובעיקר מהתביעה של 300M שח.
מה דעתכם?
נשאר גם עסקת גארי כץ וההלוואות לאנגלמן וסילבסטין (החברה תובעת משניהם ביחד 12M$)
מגולדמן אבל אני בספק שנראה שקל.

yel5

Well-known member
נשאר גם עסקת גארי כץ וההלוואות לאנגלמן וסילבסטין (החברה תובעת משניהם ביחד 12M$)
מגולדמן אבל אני בספק שנראה שקל.
בהנחה שנזכה בתביעה נגד גולדמן, מענין: (1) האם אפשר לרדת לנכסיו האישיים בארהב. (2) והאם נשארו כאלה גלויים ולא מוסתרים.

THE_ENDLESS

Active member
בהנחה שנזכה בתביעה נגד גולדמן, מענין: (1) האם אפשר לרדת לנכסיו האישיים בארהב. (2) והאם נשארו כאלה גלויים ולא מוסתרים.
אני בספק גדול, יש שלו שם חובות סולו שהוא לא משלם למרות שניסו לגבות ממנו את זה לדוגמה יש לו הלוואה על סה"כ 10 מיליון דולר שהוא קיבל ממאיר שטרית, הוא נתבע שם עוד ב2021 ומאיר לא הצליח להחזיר את ההלוואה.

אני מאמין שהוא מחזיק נכסים בצורה מוסתרת, כל העסקה עם פרגרף הייתה בלוף אחד גדול ואני לא אהיה מופתע כבר מכלום.

yel5

Well-known member
אני בספק גדול, יש שלו שם חובות סולו שהוא לא משלם למרות שניסו לגבות ממנו את זה לדוגמה יש לו הלוואה על סה"כ 10 מיליון דולר שהוא קיבל ממאיר שטרית, הוא נתבע שם עוד ב2021 ומאיר לא הצליח להחזיר את ההלוואה.

אני מאמין שהוא מחזיק נכסים בצורה מוסתרת, כל העסקה עם פרגרף הייתה בלוף אחד גדול ואני לא אהיה מופתע כבר מכלום.
מה נשאר לנו?
1. עסקת גארי כץ וההלוואות לאנגלמן וסילבסטין
2. זכויות תביעה: חב' ביטוח M10 + גולדמן (?) + חתם + רו"ח דלויט.

נערך לאחרונה ב:

THE_ENDLESS

Active member
מה נשאר לנו?
1. עסקת גארי כץ וההלוואות לאנגלמן וסילבסטין
2. זכויות תביעה: חב' ביטוח M10 + גולדמן (?) + חתם + רו"ח דלויט.
נשאר פחות בביטוח, לדעתי אזור ה7 מיליון.
זה נאמר מתישהו באיזה אסיפה ב2022 שזה קטן בגלל שהביטוח הוציא כסף במסגרת התביעות בייצוגיות שהיו.
חוץ מזה נותרו כריות שפוי אצל הנאמן (המספרים המדוייקים לא לפני אבל לדעתי זה אזור ה2 מיליון דולר) אבל מזה צריך לקזז כסף ששולם אגרה על התביעה ועורכי דין.

בשאר אתה צודק ואלה הנכסים.

yel5

Well-known member
נשאר פחות בביטוח, לדעתי אזור ה7 מיליון.
זה נאמר מתישהו באיזה אסיפה ב2022 שזה קטן בגלל שהביטוח הוציא כסף במסגרת התביעות בייצוגיות שהיו.
חוץ מזה נותרו כריות שפוי אצל הנאמן (המספרים המדוייקים לא לפני אבל לדעתי זה אזור ה2 מיליון דולר) אבל מזה צריך לקזז כסף ששולם אגרה על התביעה ועורכי דין.

בשאר אתה צודק ואלה הנכסים.

1717748511591.png
יוצא החזר ~ 15.4 אג'.
אשמח לשמוע מה דעתך ומה היית מתקן בטבלה.

THE_ENDLESS

Active member
האגרה על התביעה היא אמורה להיות 2.5% מ300 מיליון + עורכי דין, לדעתי את גומר את כל השיפוי.

הנציגות אמרה שהיא הייתה מתפשרת עם אנגלמן וסילברסטין גם על 6, הייתי מפחית את את הסכום לצורך השמרנות.
חוץ מזה, הוספת את הנשייה של ה' לסכום האג"ח?
אני חושב אחרי התיקונים נקבל סכום שהוא פחות או יותר מדוייק.

yel5

Well-known member
האגרה על התביעה היא אמורה להיות 2.5% מ300 מיליון + עורכי דין, לדעתי את גומר את כל השיפוי.

הנציגות אמרה שהיא הייתה מתפשרת עם אנגלמן וסילברסטין גם על 6, הייתי מפחית את את הסכום לצורך השמרנות.
חוץ מזה, הוספת את הנשייה של ה' לסכום האג"ח?
אני חושב אחרי התיקונים נקבל סכום שהוא פחות או יותר מדוייק.
1. כרית שיפוי. נתעלם מהאגרה כי היא אפסית. לא הבנתי - כל ה 2M יצאו על שכ"ט?
2. מפחית הפשרה ל 6M.
3. מהי תוספת הנשיה של ה ללא מובטחות?
4. הבנתי שהלא מובטחות אמורות לקבל עוד 1 אג ממכירת המלון.

THE_ENDLESS

Active member
1. כרית שיפוי. נתעלם מהאגרה כי היא אפסית. לא הבנתי - כל ה 2M יצאו על שכ"ט?
2. מפחית הפשרה ל 6M.
3. מהי תוספת הנשיה של ה ללא מובטחות?
4. הבנתי שהלא מובטחות אמורות לקבל עוד 1 אג ממכירת המלון.
אני מעריך שכן, כל כריות השיפוי ילכו לטובת הוצאות כאלה ואחרות, בהגשת התביעה שילמנו כבר 3.4M שקל שזה מחצית מסכות האגרה.

מסדרה ה' אמורה להתווסף 70M שקל לנשייה הלא מובטחת.

אני לא יודע לחשב כמה מקבלים מהמלון כי אני לא מבין את מערכת היחסים של הסדרות מבחינת ריביות, נגלה בחודש הבא שיהיה סגירה של העסקה, אני מקווה לשאריות עבור המחזיקים של ב' וד'.

מעבר לזה אין לי הערות, החישוב שלך תקין.

yel5

Well-known member
אני מעריך שכן, כל כריות השיפוי ילכו לטובת הוצאות כאלה ואחרות, בהגשת התביעה שילמנו כבר 3.4M שקל שזה מחצית מסכות האגרה.

מסדרה ה' אמורה להתווסף 70M שקל לנשייה הלא מובטחת.

אני לא יודע לחשב כמה מקבלים מהמלון כי אני לא מבין את מערכת היחסים של הסדרות מבחינת ריביות, נגלה בחודש הבא שיהיה סגירה של העסקה, אני מקווה לשאריות עבור המחזיקים של ב' וד'.

מעבר לזה אין לי הערות, החישוב שלך תקין.
כתבת: מסדרה ה' אמורה להתווסף 70M שקל לנשייה הלא מובטחת.
רק ההחזר הזה הוא 7.8 אג ללא מובטחות. אתה בטוח? זה סכום חלומי למי שמקושש אגורה לאגורה.

THE_ENDLESS

Active member
כתבת: מסדרה ה' אמורה להתווסף 70M שקל לנשייה הלא מובטחת.
רק ההחזר הזה הוא 7.8 אג ללא מובטחות. אתה בטוח? זה סכום חלומי למי שמקושש אגורה לאגורה.
לא ניסחתי בצורה ברורה, טעות שלי.
אחרי המכירה של הדניזין לא נפרע בה' 70 מיליון ערך נקוב וזה מצטרף אלינו לנשייה הלא מובטחת מה שאומר שהחלק היחסי של ב' וד' בתקבולים קטן.

yel5

Well-known member
לא ניסחתי בצורה ברורה, טעות שלי.
אחרי המכירה של הדניזין לא נפרע בה' 70 מיליון ערך נקוב וזה מצטרף אלינו לנשייה הלא מובטחת מה שאומר שהחלק היחסי של ב' וד' בתקבולים קטן.
הגיוני מה שכתבת.
שאלתי מישהו שדי בקיא.
להלן הציטוט שלו בתגובה למה ככתבת קודם בטעות:
כנראה הוא לא מבין בנשייה או שלא קיבל נתונים נכונים .

עכשיו הכל ברור.

גירסא עדכנית כולל החזר גם לאגח ה: סהכ החזר 12.3 אג'. תודה על השת"פ.

1717778335916.png

נערך לאחרונה ב:
למעלה