בעלי זכויות נפגעים בגלל רשעים

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מכתב התראה חריף נשלח לשרת התחבורה מירי רגב, לפני עתירה לבג”ץ, לאחר שכבר מספר חודשים נכים רבים שזכאים לתגי נכה, לא מצליחים להנפיק את התג, בעקבות ההחלטה של משרד התחבורה להקפיא את ההנפקות. ההחלטה הזאת מגיעה בעקבות פרשת זיוף תגי הנכה, מה שגרם לאלפי נכים שכבר עשו את כל התהליכים להנפקת התג, לא לקבל אותו ברגע האחרון.

שוב יאשימו את הממשל, את ביטוח ליאומו, במקום להאשים את הזייפנים.

אבי בן 1231

Well-known member
מכתב התראה חריף נשלח לשרת התחבורה מירי רגב, לפני עתירה לבג”ץ, לאחר שכבר מספר חודשים נכים רבים שזכאים לתגי נכה, לא מצליחים להנפיק את התג, בעקבות ההחלטה של משרד התחבורה להקפיא את ההנפקות. ההחלטה הזאת מגיעה בעקבות פרשת זיוף תגי הנכה, מה שגרם לאלפי נכים שכבר עשו את כל התהליכים להנפקת התג, לא לקבל אותו ברגע האחרון.

זה מזכיר לי מקרה אמיתי בבסיס חה"א בו שרתתי!
בגלל ריבוי מקרים של חיילים שעשו הצהגות שהם חולים וקיבלו גימלים, החליטו בצבא להוציא גם א', ארטיסט,
כלאמר אם הרופא חשד שחייל מסוים עושה הצגה הרופא נתן לו א' ואז הוא לא קיבל שיחרור מפעילות ולא הפניה את החייל לרופא מומחה.
קצת אחרי ההוראה הזו הגיע חייל למרפאה והתלונן על כאבים חזקים ברגל, הרופא בדק בדיקה שיטחית והגיע למסקנה שהחייל מתחזה, הוא נתן לו א', כעבור זמן קצר החייל נפטר מסרטן.

עונש כוללני הוא דבר פסול מלחתחילה.
יש להעניש את המתחזים ולא את הכלל!!!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בגלל ריבוי מקרים של חיילים שעשו הצהגות שהם חולים וקיבלו גימלים, החליטו בצבא להוציא גם א', ארטיסט,
כלאמר אם הרופא חשד שחייל מסוים עושה הצגה הרופא נתן לו א' ואז הוא לא קיבל שיחרור מפעילות ולא הפניה את החייל לרופא מומחה.
קצת אחרי ההוראה הזו הגיע חייל למרפאה והתלונן על כאבים חזקים ברגל, הרופא בדק בדיקה שיטחית והגיע למסקנה שהחייל מתחזה, הוא נתן לו א', כעבור זמן קצר החייל נפטר מסרטן.

לך תמצא את המתיזים, לרוב הכלל סובל בגלל מיעוט.

פולגאר

Well-known member

מה עשו לאותו רופא? שללו לו את הרישיון? כלא?
כנראה, שכלום ;-(

GoldenEyes

Well-known member

מירי רקב
מה כבר אפשר לצפות מהממשלה המנופחת הזאת ?
מה כבר אפשר לצפות ממשטרת בן גביר ?
אם רקב היתה נכה אוח מישהו מהמשפחה שלה .... מהר היו מנפיקים תו

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מירי רקב
מה כבר אפשר לצפות מהממשלה המנופחת הזאת ?
מה כבר אפשר לצפות ממשטרת בן גביר ?
אם רקב היתה נכה אוח מישהו מהמשפחה שלה .... מהר היו מנפיקים תו
הבעיה אילו המנפיקים תגים תמורת תשלום, ולא מסיבת נכות אמיתית.

משתפרת1

Well-known member

הבעיה היתה כשהוציאו את הנפקת תווי הנכה לקבלן חיצוני. מישהו במערכת הזו היה מושחת והוציא תווים על ימין ועל שמאל, כנראה שחקירה לעומק של התווים הללו תבהיר מדוע עשה זאת (אני נזהרת במקלדתי). משרד התחבורה עצר את ההתקשרות הזו, הפקידים שבעבר עסקו בהנפקת תווי נכה במשרד התחבורה כבר עוסקים בתפקידים אחרים, כרגע אין מי שיבצע את זה- עד שיוקצה שוב כוח אדם במשרד התחבורה, או עד שתהיה התקשרות עם קבלן חיצוני אחר.
אלפי אנשים שעשו תהליכים לקבלת התו נתקעו. מסתבר שכשמקלים על ההליך הדרקוני של ביטוח לאומי נוצר מצב בלתי אפשרי של חלוקת תווים למי שאינו זכאי. אבל שרת התחבורה עסוקה בנסיעות לחו"ל, בעריכת טקסים שיפארו את ראש הממשלה, בקידום "יהלומים" וכדומה, ופחות במציאת פתרון לבעיה בוערת במשרדה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הבעיה היתה כשהוציאו את הנפקת תווי הנכה לקבלן חיצוני. מישהו במערכת הזו היה מושחת והוציא תווים על ימין ועל שמאל, כנראה שחקירה לעומק של התווים הללו תבהיר מדוע עשה זאת (אני נזהרת במקלדתי). משרד התחבורה עצר את ההתקשרות הזו, הפקידים שבעבר עסקו בהנפקת תווי נכה במשרד התחבורה כבר עוסקים בתפקידים אחרים, כרגע אין מי שיבצע את זה- עד שיוקצה שוב כוח אדם במשרד התחבורה, או עד שתהיה התקשרות עם קבלן חיצוני אחר.
אלפי אנשים שעשו תהליכים לקבלת התו נתקעו. מסתבר שכשמקלים על ההליך הדרקוני של ביטוח לאומי נוצר מצב בלתי אפשרי של חלוקת תווים למי שאינו זכאי. אבל שרת התחבורה עסוקה בנסיעות לחו"ל, בעריכת טקסים שיפארו את ראש הממשלה, בקידום "יהלומים" וכדומה, ופחות במציאת פתרון לבעיה בוערת במשרדה.
מישהו נרדם במשרד הנפקת תגי חניה.
אנשים שהיו בעלי תג והלכו לעולמם, בני המשפחה ממשכים להנות מהטבות נכים.

לא ברור מדוע משרד הרישוי אינו עובד עם משרד פנים?

Harrington

Well-known member
מנהל

לגמרי מסכים עם האמור בפוסט הפותח, אבל מצחיק אותי לראות את ההתקפות על שרת התחבורה רגב :). כשמישהו רוצה לראות איך נראות התקפות פבלוביות, הנה לו דוגמה. הרי כל הנושא הוא דיווח על כך שמשרד התחבורה מטפל בבעיה שנוצרה (של תווים לא מוצדקים) :cool:. במקום זאת מגיבים ממשיכים לדבר על הבעיה עצמה שהובילה להיכן שאנו נמצאים ולטיפול הזה של משרדה של רגב בבעיה, אך כדי שיוכלו לתקוף אותה (כאשר דווקא הסתכלות כרונולוגית על המציאות תלמד שהיא פחות קשורה לעניין).

boriska1

Well-known member
לגמרי מסכים עם האמור בפוסט הפותח, אבל מצחיק אותי לראות את ההתקפות על שרת התחבורה רגב :). כשמישהו רוצה לראות איך נראות התקפות פבלוביות, הנה לו דוגמה. הרי כל הנושא הוא דיווח על כך שמשרד התחבורה מטפל בבעיה שנוצרה (של תווים לא מוצדקים) :cool:. במקום זאת מגיבים ממשיכים לדבר על הבעיה עצמה שהובילה להיכן שאנו נמצאים ולטיפול הזה של משרדה של רגב בבעיה, אך כדי שיוכלו לתקוף אותה (כאשר דווקא הסתכלות כרונולוגית על המציאות תלמד שהיא פחות קשורה לעניין).
אז מי אשם? משרד התחבורה, המשטרה, הפרקליטות. כל הרשות המבצעת.עסקנים שילמו שוחד לעובדי מדינה לקבל תו נכה עבור לקוחותיהם. זה ידוע לי הקטן, ולכל אחד. קיבלתי טלפונים מחברות עסקנים, שהציעו לי לעשות תו נכה תמורת 5000 שקלים. ואני ב"ה לא מגרד אפילו קריטריון אחד קטן. קרוב משפחה שלי, אדם עשיר, שילם 7000 שקל עבוד תו נכה, רק כדי שיוכל לחנות על מדרכות. מצאו משהו, אמא שלו בבית אבות ומדי פעם צריך לקחת אותה לרופא.
לזכותו יאמר שאף פעם לא חנה בניה המיועדת לנכים.
לא עלו לכם בנרים במחשב לחברות העוסקות בתו נכה?
עוד לא מאוחר. צריך להכניס אותם לבית סוהר.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אז מי אשם? משרד התחבורה, המשטרה, הפרקליטות. כל הרשות המבצעת.עסקנים שילמו שוחד לעובדי מדינה לקבל תו נכה עבור לקוחותיהם. זה ידוע לי הקטן, ולכל אחד. קיבלתי טלפונים מחברות עסקנים, שהציעו לי לעשות תו נכה תמורת 5000 שקלים. ואני ב"ה לא מגרד אפילו קריטריון אחד קטן. קרוב משפחה שלי, אדם עשיר, שילם 7000 שקל עבוד תו נכה, רק כדי שיוכל לחנות על מדרכות. מצאו משהו, אמא שלו בבית אבות ומדי פעם צריך לקחת אותה לרופא.
לזכותו יאמר שאף פעם לא חנה בניה המיועדת לנכים.
לא עלו לכם בנרים במחשב לחברות העוסקות בתו נכה?
עוד לא מאוחר. צריך להכניס אותם לבית סוהר.
אני בדרך כלל פחות בקטע של חיפוש אשמים. יותר בקטע של חיפוש פתרונות. אבל בוודאי שמשרד הרישוי/תחבורה אשם או בכל אופן אחראי. אלא שאתה מדבר על מצב שהתפתח לאורך שנים. הפתרון לבעיה מתבצע בימים אלה, תחת השרה רגב. אגב כתבתי כאן על זה בעבר, לטעמי הבעיה היא לא עם התווים המזויפים האלה שדיברת עליהם, אלא עם תווים חוקיים למהדרין שהמדינה פשוט מגזימה בלחלק אותם. ים של מקרים שזכאים ע"פ חוק לתו נכה כשהם לא באמת זקוקים לו. תוריד את אלה ותוריד את המשפחות שמנצלות את התו שלא על-פי דין, ופתרת 50% מהבעיה.

משתפרת1

Well-known member
לגמרי מסכים עם האמור בפוסט הפותח, אבל מצחיק אותי לראות את ההתקפות על שרת התחבורה רגב . כשמישהו רוצה לראות איך נראות התקפות פבלוביות, הנה לו דוגמה. הרי כל הנושא הוא דיווח על כך שמשרד התחבורה מטפל בבעיה שנוצרה (של תווים לא מוצדקים) . במקום זאת מגיבים ממשיכים לדבר על הבעיה עצמה שהובילה להיכן שאנו נמצאים ולטיפול הזה של משרדה של רגב בבעיה, אך כדי שיוכלו לתקוף אותה (כאשר דווקא הסתכלות כרונולוגית על המציאות תלמד שהיא פחות קשורה לעניין).
ממש לא מטפל! המשרד הקפיא את ההתקשרות עם הקבלן (שככל הנראה איננו הגון וישר). עד כאן- טוב. מאז חלפו חודשים ודבר לא נעשה למען הנזקקים האמיתיים לתו הנכה, שלא לדבר על בדיקה פרטנית של אלה שקיבלו תו מהקבלן ופסילת הזייפנים (ואולי גם נקיטת צעדים משפטיים נגדם).
הקטע הפבלובי? לתקוף מי שכותב משהו על יקיריך הפוליטיים. באופן קבוע.

GoldenEyes

Well-known member
ממש לא מטפל! המשרד הקפיא את ההתקשרות עם הקבלן (שככל הנראה איננו הגון וישר). עד כאן- טוב. מאז חלפו חודשים ודבר לא נעשה למען הנזקקים האמיתיים לתו הנכה, שלא לדבר על בדיקה פרטנית של אלה שקיבלו תו מהקבלן ופסילת הזייפנים (ואולי גם נקיטת צעדים משפטיים נגדם).
הקטע הפבלובי? לתקוף מי שכותב משהו על יקיריך הפוליטיים. באופן קבוע.
אכן
ובכלל, אם תשימו לב , הממשלה במשך השנים מעבירה הרבה מאד למיקור חוץ , ופרט שלא יוכלו לשבות נגדה ושהעובדים לא יהיו עובדי מדינה
כשמעבירים למיקור חוץ , משלמים הרבה פחות מלעובדי מדינה , והקבלן או שמעסיק בשכר מינימום או שעושה השלמות רווחים מנוכלויות או גם זה וגם זה

למעלה