וכמו שאמרתי לא מדברים איתי בכלל, אפילו נפגשנו בחתונות וקפצו לנשק אותו ולא התייחסו אליי
תפתחי חשבון בנק משלך.גם אם אתם מסתדרים במבחינה כלכלית בכל זאת מציעה לך לעשות זאת.לא שאלתי בינתיים לא רוצה לדבר נמאס לי , הם מתעלמים מזה שהוא נשוי ויש לו אישה. הוא זורם וחי ונהנה משני העולמות בנפרד!
כן אשמח להצעה
אז תתנהגי גם את כמו רווקה.אני כן יודעת שזה פתרון של בעיה בבעיה אחרת ולא ישתפר כלום אז אני לא מתכננת שום דבר עתידי.
אך בינתיים לא יודעת איך להתקדם מכאן ומהנתק, אני בכלל לא מעוניינת אפילו להגיד לו למה ואיל לא נתת לי כבוד, נמאס לי ולא בא לדבר או לתקשר בכלל. בסוף מול משפחתו והקרובים אליו הוא לא נותן לי שום כבוד ומתנהג כאילו הוא רווק לחלוטין.
תסבירי בבקשה למה את מתכוונת כשאת כותבת כמה פעמים:אני כן יודעת שזה פתרון של בעיה בבעיה אחרת ולא ישתפר כלום אז אני לא מתכננת שום דבר עתידי.
אך בינתיים לא יודעת איך להתקדם מכאן ומהנתק, אני בכלל לא מעוניינת אפילו להגיד לו למה ואיל לא נתת לי כבוד, נמאס לי ולא בא לדבר או לתקשר בכלל. בסוף מול משפחתו והקרובים אליו הוא לא נותן לי שום כבוד ומתנהג כאילו הוא רווק לחלוטין.
הי מה שלומך?וכמו שאמרתי לא מדברים איתי בכלל, אפילו נפגשנו בחתונות וקפצו לנשק אותו ולא התייחסו אליי
אוקי.סליחה שמנדנדת לך לגבי חשבון הבנק.אך מציעה לך לעשות זאת.אני יודעת שזה קשה.היי, בסדר. מנסה להתאפס ולהתנהג כאילו אני רווקה.
ניתקתי כל קשר ולא מדברים בכלל.
נמאס לי מהפגיעות בכבוד שלי והכבוד של משפחתי
ואין לו שום רצון ממך כאישה? כבת זוג? כאשת שיחה? אז מה יש לו מהנישואין הללו?טיפלתי בזה.
אך עדיין לא מרגישה טוב וקשה לי שחודשים שניתק קשרים עם ההורים שלי ללא סיבה וההורים שלו ניתקו איתי קשר והוא אף פעם לא אמר מילה אף פעם לא נתן לי כבוד! ומה שמכעיס אותי זה ששישה חודשים אני זרמתי עם זה והתנהגתי כמו ילדה טובה בתקווה שהוא ישתנה ויתחיל לשים גבול לכל מה שקורה אך הכל הלך סתם, והשפלתי את עצמי סתם ותמכתי בזה שהוא וההורים שלו לא מכבדים אותי
לא מבין... או שהוא נטול חדווה מינית... או שיש לו מישהי מהצד... או שהוא כל כך שפוט ששום דבר כבר לא מזיז לו... (או שאת כן מבלה איתו במיטה, ללא כל קשר להתנהלותו מחוצה לה)... מוזר לאללה.כבר לא יודעת.
אני בחרתי בנתק מזה שבועיים והוא זורם וטוב לו , מנצל את הזמן הזה לעשות שיחות עם אמא והאחיות להשלים פערים לתכנן איך לחגוג יום הולדת לאבא ואחותו שלו ולהזמין להם מתנות.
אני חוזרת הביתה והוא שם חולצה שקיבל במתנה מאחותו שהייתה כמה ימים בחו"ל ויום אחרי חוזר עם מתנה שחילקה ביום הולדת של האחיין שלו, מדובר באחיות שלו שלא מזמינות אותי ולא אומרות לי שלום.
אז כן הוא מנצל את הזמן הזה להתקרב אליהם יותר ולהקדיש להם כל דקה שצריך ולדבר איתם בזמו שאני בבית לא מדברת, ולהראות לי בבירור שמה שתעשי, אחיות שלי ואמא שלי הן בעדיפות הראשונה.
איך אומרת ורדה רזיאל ז'אקונט? "תזרקי אותו"!לא אני לא שם זה שבועיים. ובטוחה שאין לו מישהי.
לצערי עשו לו שטיפת מוח ומעסיקים אותו כל יום כל היום וכיף לו. מתנהג כמו ילד טוב של אמא.
לצערי הם סובלים מרמות רוע שאין לי איך לתאר.
פשוט מצער לשמוע, שאישה יפה ובעלת תארים בהצטיינות, אינה זוכה להערכה הולמת מצד בעלה.אגב, ללא קשר ואני לא אוהבת להחמיא לעצמי.
אך מדובר בבחורה צעירה שנחשבת ליפה ממה שאני שומעת, עם שני תארים מצטיינת בעבודה שלע מסודרת כלכלית ומגיעה ממשפחה משכילה ומתורבתת ובמצב כלכלי מצוין.
גדלתי בתרבות שמכבדת את הזוגיות ומאמינה בזה שעוזב האיש את אביו ואמו ודבק באשתו ולא ההפך.
הפגיעה שלו בי ובמשפחתי כבר בלתי נסבלת.
ולצערי מויכוחים שהיו אני מתחילה להרגיש שמדובר ברגשי נחיתות שלא קשורים אליי. כי אף פעם לא נתתי הרגשה שאני יותר יפה או יותר טובה
שבי איתו לשיחה. ייעוץ זוגי או שחותכים. א או ב. אין מצב ביניים מבחינתך. ניסית. סבלת. זהו. עם כל הכאב, אין מצב שזה יימשך.לצערי לא מניחים לרגע.
ומיותר להגיד שאפילו בירח דבש שלנו היו לו שיחות טלפון והודעות יומיות עם אמא והאחיות על שטויות ושיחת וידאו משותפת על בסיס יומי!! לא נורמלי
מתערבים בהכל והוא זורם ומערב אותם ביוזמתו בהמון דברים פרטיים כולל חשבון הבנק שלו, כבר לא יודעת כמה הם יודעים על הזוגיות שלנו, כי פתאום אחרי החרם שעשו עליי בהסכמתו החליט שלא רוצה לנסוע לחו"ל לא רוצה לפרסם תמונות לא רוצה ילדים לא מעוניין בהורים שלי ולא מעוניין שנחך יחד למשפחתו, רוצה שנהיה בסדר בבית כשאף אחד מההורים שלו לא רואה אותנו, מרגיש כאילו לא נשואים אלא מאהבים סודיים שיוצאים בסתר!! הוא לגמרי מתנהג מול משפחתו כמו רווק וזהו ויתרתי המון לא מעוניינת להסכים להשפלה הזו יותר
ובזמן הזה של הנתק משחזרת לי את הכל בראש ומאוד קשה לי שהסכמתי עד היום ונתתי להם לפגוע בי
תקשיבי יקירה
הייתי נשואה 13 שנים לבעל שמשפחתו החרימה אותי. כך סתם בלי סיבה, אולי מקנאה. ניסיתי להחזיק את הקשר בשיניים, לבסוף הוא עזב אותי אחרי 13 שנים עם שלוש בנות והלך בעקבות הרעל שמשפחתו פיזרה.
היום נשואה בשנית. נשבעתי לעצמי שבפעם הבאה אתחתן עם מעשהו שמשפחתו תקבל אותי כבת. לצערי לא קרה והיום אני שוב באותו מצב. משפחה שמעדיפה את גרושתו כי היא אם ילדיו ולא מוכנה לקבל אותי.
אז מבינה אותך לחלוטין.
זה קשה מאד וקורע רגשית.
מה שחשוב להבין זה איפה בעלך נמצא.
אם הוא לצד משפחתו, תפרקי עכשיו כי זה ממילא יקרה ויכול להיות שאח״כ הכל יהיה קשה יותר
מילים קשות נאמרו פה.למה הכוונה לקבל אותה כבת? לדעתי כל אחד יכול לקחת את זה למקום אחר.אז מדוע את עדיין נשואה בשנית?
נעזוב את זה שאני לא רואה סיבה להתחתן בפעם השניה ברגע שכבר יש לך ילדים (אלא אם אתם דתיים), אבל מדוע את נשארת נשואה?
בנוסף - יש לך בעיה בציפיות. אין שום הכרח שהמשפחה של בן הזוג שלך תקבל אותך כבת. את לא הבת שלהם ולעולם לא תהי. הם צריכים לכבד אותך (מתוך כבוד לבן שלהם שבחר בך) ולא לאהוב אותך. בנוסף , זה מתפקידו להבהיר להם שהם צריכים לכבד אותך אם אם מכבדים אותו.
מילים קשות נאמרו פה.למה הכוונה לקבל אותה כבת? לדעתי כל אחד יכול לקחת את זה למקום אחר.
השאלה איך היא חווב את זה? ואת זה רק היא יכולה לספר.מלים קשות? מה קשה בדיוק?
היא לא הבת שלהם באף קונסטלציה, וכמו שציינה לגבי הנישואים השניים אפילו לא אמא של הנכדות שלהם. הקשר ביניהם נוצר רק כי הבן שלהם בחר בה , ולא כי הם בחרו בה. הם ממש לא חייבים לקבל אותה כבת באף מובן. הם צריכים רק לכבד אותה. דגש על לכבד ולא לאהוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.