בעניין אי חידוש חוזה

מצב
הנושא נעול.

aki757

New member
בעניין אי חידוש חוזה

בעניין אי חידוש חוזה
או קיי. מה קורה אם אני טוען שלא הודיעו לי 3 חודשים לפני תום מועד תקופת החוזה לגבי הצעה לחדשו....טענה זאת מאפשרת לבית הדין לראות אותי כמפוטר ולכן כתב התחייבות אינו רלוונטי: אני מצטט את כתב החוזה בקשר לתקופה: תקופת החוזה מיום 31 מרץ 2003 ועד ליום 31 דצמבר 2004 - חידוש החוזה לשנה נוספת ייעשה בכתב ובחתימת 2 הצדדים זאת בהתאם להוראות השות"ש יודגש כי כלל לא ניתן יהיה לחדש חוזה לעובד השוהה בחו"ל מעל 5 שנים ומעלה ולגבי כתב ההתחייבות הצמוד לחוזה: "הנני מתחייב שעם סיום הקורס, אעבודת בתפקיד XXXX באבטחת התעופה הישראלית בחו"ל לפי חוזה זה , תקופה רצופה של לא פחות מ-24 חודשים. אני מתחייב שאם אתפטר לפני תום תקופת ההתחייבות ו/או אפר התחייבות על פי חוזה זה, אשיב למדינת ישראל סכום השווה למכפלת עלות ההכשרה והקליטה ביחס שבין יתרת התקופה שנותרה בין תקופת עבודתי בפועל לבין תקופת ההתחייבות. התחייבות זו הינה התחייבות בלתי חוזרת וידוע לי כי ניתן לממשה בין היתר, באמצעות קיזוז מהכספים שיגיעו לי בגין עבודתי, לרבות שכר ואו תשלום אחר. הנני מתחייב לשלם את הסכום האמור תוך 7 ימים מסיום העסקתי אני חוזר ושואל ...לא התפטרתי מיוזמתי ולא אפרתי התחייבויות שמופיעות בחוזה ולכן אין עילה לקנוס אותי...הלא כך?

מצב
הנושא נעול.
למעלה