בעניין "רשיון נהיגה מזוייף"...

סהר דוד

New member
בעניין "רשיון נהיגה מזוייף"...

להרגיע את מר אלבה. הכיתוב "ללא תשלום" הוא תקין וחוקי. מצ"ב צילום מרשיון שבדקנו היום בכל האמצעים שברשותנו - הנוסח הזה הוא אמיתי ונכון.

אלבה

New member
יכול להיות

לא קבעתי שזה מזויף אלא שאלתי, כי זה המידע שנמסר בעמוד של המשטרה. בדקתם את זה בקובץ זמניים? אבל מה לגבי התוקף- זה לא אמור להסתיים יום אחד לפני יום ההוצאה כמו שמקובל במסמכים רשמיים? כאן זה יומיים לפני. בסוף יתברר שהשוטר אריק יצא דפוק. זה שאת השם עודה כתבו "ODI" מראה על זיוף? הרי גם את השם מוחמד אפשר לכתוב באנגלית ב-20 דרכים, ואת השם יצחק אפשר לכתוב באנגלית ב-50 צורות. אז הפקיד שהקליד את השם חשב שכותבים את זה ככה.

סהר דוד

New member
בדקנו..

לא בקובץ זמניים, כי הרשיון הזה כבר לא קיים במערכת. הבדיקה נערכה בדרכים אחרות. לגבי מועד הפקיעה - אתה לא עושה חשבון נכון. רשיון זמני ניתן ל-180 ימים קלנדריים , ואם תחשב במדויק- זה מסתדר. אתה עושה טעות נפוצה, לחשוב שזה חצי שנה... לגבי השמות באנגלית - זו שוב טעות לחשוב שאי ההתאמה בין העברית לאנגלית מעידה על זיוף. יש כל כך הרבה וריאציות ושגיאות הקלדה, שזה בודאי לא אינדיקציה לאמיתות הרשיון. למשל - במקרים רבים אצל אשה שמתחתנת ומשנה שם משפחה, תמצא שבאנגלית מופיע עדיין שם נעוריה, ובעברית - שם בעלה...

מיצו

New member
תודה על מס' רישיון הנהיגה, הת"ז והשם של

הנהג. הייתי מצפה שתטשטש את הפרטים בצורה נאותה יותר. או שאתה תמיד מעלה צילומים של רישיונות של הקורבנות שלך? יש נהגים שלא היו עוברים על כך בשתיקה, ואז אתה היית נכנס לבעיה לא קלה. במקומך, הייתי מבקש ממנהל הפורום למחוק את הודעתך או להסיר את הקובץ הרצ"ב ויפה שעה אחת קודם.

אלבה

New member
מה ז"א שהרישיון כבר לא קיים במערכת?

אולי תאות להסביר איך בדקתם כדי שכולנו נדע להבא. ד"א, אני במקום אותו נהג הייתי מתלונן עליך אצל הקת"צ על הטשטוש המוצלח של הפרטים.

creth11

New member
לפי התקנות משלמים חידוש רישיון כל 10 שנים

בכל מיקרה שצריך בתוך התקופה הזו רישיון זמני, הוא יהיה מהסוג ללא תשלום מכיוון שהתשלום התקופתי כבר בוצע הסיבות לצורך ברישיון זמני הן רבות, למשל מחסור בצילום במערכת הרישוי. במצב שבו מיסתיימת תקופת הרישיון (10 שנים) וחידושו מעוכב למשל בגלל חובות כספיים (דוחות שלא שולמו וכ"ו) או אמצעי תיקון לא נישלח רישיון חדש לתשלום כלל ולכן כל רישיון זמני מלווה בתשלום חלקי לתקופה. מיכאן בהחלט ייתכן רישיון זמני לא לתשלום, וזה כשלעצמו אינו עדות לזיוף כאמור קודם במרכזי שליטה וכ"ו ניתן לגשת לקובץ רישיונות זמניים ולבדוק האם לנהג רישיון זמני בתוקף בקובץ זמניים מופיעים רק אלה שבתוקף או אחרון שניתן עד שינוי מצב למשל עם היתקבל קבוע וכן יש פרק זמן מסויים שגם זמניים שפג תוקפם ייעלמו מקובץ זה. פירושו שאם הנהג קיבל בעברו רישיון זמני כמו זה שהביא סהר דוד אין הכרח שלאחר זמן הוא יופיע בקובץ הזמניים כמו שתיאר סהר במיקרה הזה

gady18

New member
קצת מזכיר את הבדיחה על

איך יודעים שעבדו לך על המחשב. לפי הטיפקס על המסך היום אפשר למחוק בכל תוכנה גרפית אחרי הסריקה

למעלה