בואו נסביר את עצמנו...
די כבר נמאס מהחורף הזה!!! טוב האמת שעדיין אין לי ממש סבלנות להסביר את עצמי, אני עושה את זה בעיקר כדי שתבינו שיש איזשהוא הגיון מאחורי מה שאמרתי. מה שהתכוונתי בעיקר היה, שאל זה רק שם ותמונה, למשהו שנמצא שם כסוג של אנרגיה, ואולי באמת כיישות, שממוקדת על סוג מסויים של אותה אנרגיה, יש כאלה שקוראים לזה אלים, ונותנים להם שמות, ויש כאלה שקוראים לזה טוטמים ומשייכים אותם לחיות, ויש כאלה שקוראים להם רוחות, ומאמינים שהם סבא וסבתא שלהם מלפני כמה דורות. בכל מקרה מדובר בהאנשה, וככל הנראה גם בהפשטה של אותם קונספטים, פשוט כדי שהם יוכלו להכנס ל"מוח האנושי המצומצם" שלנו, אנחנו מתרגמים את היישויות האלה, או האנרגיות האלה, או המיקוד הזה ברצף הזרימה העולמי, לדברים שאנחנו יכולים להבין, למילים ותמונות שאותם אנחנו יכולים לפרש, לדרכי תקשורת שדרכן אנחנו יכולים לתקשר. עכשו בגלל שאנחנו בני אדם שחיים על אותו עולם, וכולנו קרובי משפחה (9 אימהות? לא זוכרת כבר את הכתבה הזאת) שגדלים באותו עולם מושגים ובאותו מקום, בדרך כלל אותם סמלים ותחושות (אלים מסויימים) מדברים אל קבוצה גדולה מתוכנו, ולפחות רובנו יכולים להזדהות איתם, וכך בעצם הם נולדו מלכתחילה. לאותה יישות, בין אם חיצונית, בין אם פנימית, בין אם קיימת, בין אם רק מיוצגת על ידיך או במוחך (שזה מעט סתירה אני מודה כיוון שמה שאתה יוצר, קיים), אפשר באמת לתת כל שם שהוא, כל תמונה שהיא, וכל דרך תקשורת שהיא, כל עוד זה מה שעובד בשבילך, וזה מה שמגדיר את הקשר שלך מול האלים. וואלה יש לכם מזל שהמסנג'ר שלי לא עובד והיה לי זמן לכתוב את כל זה
מקווה שעכשו כולם רגועים יותר (ובינינו, גם זה לא כזה משנה אם לא כי בת'כלס אני האחרונה שאגיד לכם להיות לא רגועים
) יום נפלא לכולם