בעקבות הביקוש שרשור הדואט הוקפץ

actress

New member
מה דעתכם על השילוב של סי עם הזמרים

הבאים: אריאל זילבר, שירלי צפרי, סאבלימינל, ירדנה ארזי ועוד.. ועוד... אתם יכולים לעלות לכאן תמונות גם מן העבר של סי וכל מיני אומנים שביצעה איתם דואט ולהגיד איזה דואט הכי יתאים להם ביחד
אני אעלה לפה כמה תמונות לעיונכם ואתם תמליצו על מה שבא לכם זה יכול להיות כל דבר אפילו לעצב משהו מהדמיון לשלב כל אני חוזרת כל דבר אפשרי. לדוגמא אורית שחף מהיהודים אז אממ... תארו לכם שיבצעו ביחד את "לא עובדת" זוהי רק דוגמית בלבד אז מוכנים

actress

New member
סי ואריאל זילבר ../images/Emo39.gif

לפי דעתכם איזה דואט יתאים לשניים?

Yuval Y

New member
../images/Emo79.gif סי היימן עם בועז פייפר

ביצעו יחד את השיר "לא עובדת בשביל אף אחד", כשבועז שר את הטקסט ששר בגירסה של בנות פסיה (רואָה את העולם באור חיובי, אני במרכז והכל מסביבי...)

actress

New member
סי ושירלי צפרי ../images/Emo39.gif

לפי דעתכם איזה דואט יתאים להן?

skito

New member
סי ושירלי היה כבר דואט מוצלח אחד

אני חושב שכל ביצוע של השתיים יהיה פיגוז

actress

New member
היה דואט אממ.. אבל שאלה האם יפה להן

ללכת על משהו יותר אקוסטי או מזרחי או אולי ישראלי כי יש אנשים מבחינה ווקאלית שמתאים להם משהו מסוים וסתם יהיה נחמד לדעת מה אתה חושב מהבחינה הזאת

samc

New member
דעתי תמונות יפות

אבל המחשב שלי בקרוב יסתם מרב תמונות ושירים.... גמר חתימה טובה ואולי אפגוש שוב בדפנה ארמוני על אופניים בכיפור כמו לפני כמה שנים היא למדה "בבליך" כמוני.

actress

New member
סי וורדינה כהן ואופירה גלוסקא../images/Emo39.gif

צילום חנוך גרזיצקי זה מתוך צילומים לפסטיבל התמר מתייחס לכל אחד בנפרד.

דנטל

New member
יכול להיות חמוד עם סאבלימינל

והרי יש לו קטע שהוא שר עליה ב"הפינאלי" בגלל השיר "לא עובדת בשביל אף אחד", אז זה יכול להיות מגניב שהם יעבדו ביחד.

ט י נ ה

New member
מסכימה לחלוטין

ואם סאב והצל היו מציעים הייתי אומרת כן כן כן או סי סי סי כמו כן בקרוב די ג'י חדש עם ראפר מקסים בשם רועי גור או העקרב בשמו המיקצועי ולשיר קוראים אהבה -כמה מקורי . שם ממש דואט והכנה משותפת עם נימי רשף

actress

New member
נימי מקסייייייייים!!! ../images/Emo99.gif

אם היתה לך אפשרות ולו איזה דואט הייתם מבצעים? דווקא יש לי את הדיסק של שב"כ ס' והוא תותח מה גם שהוא צייר נפלא

amir018

New member
סי יקרה, אולי תקליטי דואט עם

חוה אלברשטיין? לדעתי זה יהיה מאוד מרגש...

למעלה