בעקבות הביקוש שרשור הדואט הוקפץ

actress

New member
יהיה יפה לשמוע את שתיהן בביצוע כמוב

ן איך לא ל"כמו צמח בר" או אם יש כיוון אחר גם יכול להיות מדליק.

amir018

New member
חוה אלברשטיין חוזרת לשתף פעולה עם

נחצ'ה היימן... סי אולי תנסי לעשות דואט עם חוה?
פרטים כאן

איזה רעיון מקסים

עכשיו רק צריך לרתום לעניין את ריטה ואחינועם ניני ויהודית רביץ ונורית גלרון ויעל לוי ושרית חדד ואילנה אביטל ודנה אינטרנשיונל וגלי עטרי ורבקה זוהר ורוחמה רז, ויהיה לנו מושלם לגמרי

FunkyGiraffe

New member
ראיתי שהשילוב עם קאשי היה יפה

הייתי יותר משמח אם אמנית כמוה היתה משתפת פעולה עם הדג נחש.

actress

New member
ויי עם קאשי ומומי ערפדי ודיג'י

נולדג' היו בגראפיטי אם הדג נחש היה משלב את סי בקליפ היה יכול להיות שילוב באמת מעניין

החידה

New member
אוקיי... אני יודע שקאשי שר איתה

באיזשהי גירסה לגרפיטי... אבל מומי? וערפדי? ודי.ג'יי נולדג'?!!? הסבר?

actress

New member
הם השתתפו ברימיקס עשו קולות

אם יש לך את האוסף הכפול "רגעי סי" אז בדיסק השני רצועה 1 תוכל לשמוע את הגירסא המחודשת של כל השלושה במידה ואין לך יש לסי את הרימיקס לשיר ובעבר היא כתבה כאן שהיא מתכננת לו קליפ שיעלה לערוץ 24 אהה... ועוד משהו כולם השתתפו בזמנו בתוכנית של אמיר פיי גוטמן בערוץ 10 ושרו יחדיו זה היה מדליקק

ט י נ ה

New member
קאשי היה אורח שלי במיקס של מומי לוי

והחלט היה מפגש כיפי ומענין בנתיים קאשי עושה חיל ומתקדם בדרכו שלו ויודעת שהוא מחדש ומתקדם ולגבי דג נחש הלוואי שיציעו גם להם אומר כן כן כן או סי סי סי או ווי ווי ווי

ווואי עם להקת דימונדז

זו להקה של ארבע בנות.. שרות מעולה ואני יודע שהן מתות עליה בכל מקרה.. סחטן עליקום- זה פורו חדש?? ועם אתם רוצים לצור קשר עם הלהקה..

actress

New member
../images/Emo43.gifהפורום בן שנתיים וחצי

אבל כאילו כל פעם הוא נולד מחדש

ט י נ ה

New member
וואי אשמח מאוד אבל האתר לא עולה

אהלן עין תחת עין כאן סי שהיא לב תחת לב בדרך כלל ... האם תוכל\י לתת עוד אינפורמציה על הלהקה הזו ? ממתי הן קשורות ליצירה שלי ? מה הן אוהבות אצלי ? מה הן הוציאו ? איפה אפשר ליצור עימן קשר ? מאוד אודה ואשמח אני פתוחה יותר מאי פעם לשיתופי פעולה ובעיקר עם המין הנשי שנה טובה מלאה בכל וקול טוב סי

samc

New member
שיר BLUES נהדר מיוחד לטינה ותמרה

Stormy Weather Billie Holiday, Ella Fitzgerald Don't know why, there's no sun up in the sky Stormy weather, since my man and I ain't together Keeps raining all the time Life is bare, gloom and misery everywhere Stormy weather, just can't get my poor old self together I'm weary all the time, the time, so weary all of the time When he went away, the blues walked in and met me If he stays away, old rocking chair will get me All I do is pray, the lord above will let me walk in the sun once more Can't go on, everything I had is gone Stormy weather, since my man and I ain't together Keeps raining all the time Keeps raining all of the time I walk around heavy-hearted and sad Night comes around and I'm still feeling bad Rain pourin' down, blinding every hope I had This pitter andd n patter and beating, spattering driving me mad Love, love, love, love, the misery will be the end of me When he went away, the blues walked in and met me If he stays away, old rocking chair will get me All I do is pray, the lord above will let me Walk in the sun once more Can't go on, everything I had is gone Stormy weather, since my man and I ain't together Keeps raining all the time, the time Keeps raining all the time

actress

New member
סי וריקי גל ../images/Emo39.gif

ותודה לאופנוע שחור על התמונה

actress

New member
../images/Emo124.gifקריאה נרגשת לאופנוע או איתן

לפי מה שכתבו בזמנו זה היה ב 1981 באותה תקופה אני רק נולדתי אז ככה שאני משאירה את הכבוד להסבר לגדולים ממני אבל לפי מה שכתבו כאן הם הופיעו בבית החייל

love amor

New member
אהה..תודה../images/Emo13.gif

אני אפילו לא הייתי בתכנון בתקופה הזאת

למעלה