בעקבות הגשמת חלום ישן...

pain is MY love

New member
בעקבות הגשמת חלום ישן... ../images/Emo9.gif

איזה סלב ישראלי הייתם רוצים להכניס למיטה שלכם?.... שימו לב! זה לא שירשור מי הוא/מי היא הגבר/האישה הכי יפה/יפה במדינה אלא נטו, דורגי ובלי שום בושה עם מי הייתם מוכנים להעביר לילה ארוך וחושני?... יאללה זרקו שמות!!!
ותסלחו לי שאני לא אומרת את שלי כי אני שומרת על צנעת הפרט....

המממ.....

אפשר לזרוק כמה שמות.....?.... אני יודע שאמרת רק אחת... אבל אני יוותר לעצמי בקטע הזה כי איך אפשר להחליט רק על אחת... גליה אבמרוב... מלי לוי... מירי בוהדנה... לינוי רייך... טוב נו נסתפק ב4 האלה.... נו טוב נוסיף את סנדי בר... אבל אם זאת רק אחת...אז..... מלי.....

Lanni

New member
דווקא ישראלי? ../images/Emo4.gif נו שיהיה..

בקי גריפין היא סבבה! נראית לי גם קצת שובבה כזאת

MAX D

New member
אחרי מחשבה ארוכה-

אגם רודנברג, אין מה להגיד

HyPeR SoNiC

New member
אגם נראית כמו תינוקת...

לא יודע מה אנשים מוצאים בה..... ולעניינינו... מישהו פה אמר בקי גריפין.... מסכים בהחלט!!! ואפשר גם להוסיף את הודיה

Lanni

New member
אגם יפה אבל לא מושכת.. היא נראית

כמו ילדה קטנה עדיין (ואני מאמין שהיא תיראה ככה עוד כמה שנים טובות) לברי גריפין יש סקס אפיל כזה.. משום מה. לא יודע למה. אולי בגלל החיוך הממזרי שלה

bali

New member
מנהל
דודי בלסר ../images/Emo99.gif

ואם ונאסה פאראדי תסכים לוותר עליו, אז קודם כל את ג'וני דפ.

bali

New member
מנהל
אבל ג'וני הוא בכלל לא ישראלי ../images/Emo10.gif

אז רק דודי "ההורס" בלסר. והקטלוג החדש של קסטרו מן מאשש את הבחירה בכבוד!

HyPeR SoNiC

New member
ולפיתוח הדיון...

האם הייתם מעדיפים לצאת עם סלב יותר מאשר עם אחד מ"פשוטי העם"?? אם כן, למה? ואם לא, למה?

emissary

New member
השאלה היותר חשובה

מה הייתם מעדיפים שכל העולם יחשוב שכבתם עם מישהי מפורסמת, או שבאמת תשכבו איתה אבל אף אחד לא יאמין לכם?

pain is MY love

New member
חחחחחח שאלה יפה...

לפי דעתי עדיף לשכב עם מפורסם ושאף אחד לא יאמין לי כי סך הכל סקס על כל צורותיו עושים בשביל ההנאה האישית ולא בשביל לספר לחבר'ה... ככה שלי מספיקה הידיעה שאני יודעת מה באמת קרה... בייחוד אם נהניתי מזה...

bali

New member
מנהל
לא.

ולמה? כי אני בחורה פשוטה, לא צריכה סלבים שיהיה להם המון צומי בחיים, ויגררו אותי איתם או יותר גרוע, ילכו ויקבלו את הצומי בלעדיי וזה עלול לעורר את קנאתי. נראה לי הרבה יותר מעניין להכיר אנשים שאין להם אגו טריפ

pain is MY love

New member
אז ככה...

אישית, אני מעדיפה לצאת עם סלב. לא שיש לי חס וחלילה משהו נגד "פשוטי העם" פשוט אני אחת שמחפשת עניין בכל דבר, אני מחפשת ריגושים. ולצאת עם סלב שכל העיניים מופנות אליו ברגע שאנחנו נכנסים לבית קפה זה הרבה יותר מעניין מרגש מאשר סתם לשבת באותו בית קפה... חוץ מזה שזה גם סוג של אתגר להשיג מישהו שהוא יותר קשה להשגה... והרבה יותר כיף לפתוח טלוויזיה יום אחרי הדייט ולראות אותו שם...
מה שכן, זה יכול מאוד להעיק כי בדרך כלל הוא עסוק בהקלטות, הופעות, תוכניות, יחסי ציבור וכיוצא בזה ככה שהזמן שנותר לו בשבילי הוא מועט... אבל שווה כל שנייה...
ואני חייבת להוסיף שזה תקף רק אם הסלב לא חש ת'צמו סופרסטאר ומסתכל עליי בגובה העיניים... כי עם אנשים שהאף שלהם אי שם בגן עדן אני לא צריכה שום עסק. וזה לא קשור אם הם מפורסמים או לא...

פשוטי העם...

סלב הוא פשוט עם לשעבר... עדיף משיו שיהיה שלי ולא של כולם... נכון?

MAX D

New member
פשוטות העם-

אני לא חושב שהחיים שלי יהיו מאתגרים מספיק אם יהיה לי הכול

למעלה