בעקבות הגשמת חלום ישן...

בשלולית

New member
פשוטי העם

אני בן אדם צנוע וביישן, לא מתאים לי להסתובב עם מישהו שכל הזמן כל העיניים מופנות אלינו, או אליו. חוצמזה, אני יודעת על מישהי, חברה שלי, שהייתה חברה של אוריאל שאלתיאל, זה מכוכב נולד......... והוא השתנה.. וואיי איך שהוא השתנה לה בעקבות התוכנית, והם נפרדו. אני אומרת שסלב, בדרך כלל, 99.9%, עם האגו בשמיים! וזה ממש לא מתאים לי...

קורטי

New member
ההפך...

אני חושבת שלצאת עם סלב זה הרבה יותר מתסכל וקשה כי אתה פתאום מרגיש את כל הלחץ שמופעל עליו חלקית על הכתפיים שלך- יש הרבה אומנים, סלבריטאים שיוצאים עם אנשים מאותו העולם ויותר קל להם ביחד כי יש להם הבנה במובן הזה- הם חווים חוויות דומות... בכל מקרה אני אשאר נאמנה למתופף שלי גם אם הוא יהיה סלב סאחד מן הימים (והוא יהיה... ביטחו בי... חיחי...)

בשלולית

New member
הגשמת חלום ישן?

עם מי בדיוק נכנסת למיטה?... איזה סלב בדיוק? ואני... הראשון שעלה לי לראש הוא שגב... זה שיש לו תוכנית בישול ביום שישי - שאומנם עוד לא יצא לי לראות חח
אבל הוא היה מופיע הרבה אצל אודטה בפינת הבישול שלה ( הוא טבח!!!) עד שהוא קיבל תוכנית משלו והוא פשוט חתיך הורסססססס.... מישהו יודע על מי אני מדברת?

pain is MY love

New member
אני לא יכולה להגיד.... ../images/Emo3.gif

הרובה פה בטח מכירים אותו... לא נעים....

JustMeNow

New member
עופר שכטר ../images/Emo99.gif

לא אכפת לי באיזה תוכנית הוא מופיע ומה הוא עושה שם הוא הורס!

Zoharrr

New member
הוא דו אם לא ידעת...

וחוצמיזה הוא אומר שהוא הכי אוהב להתנשק עם בנות ומספיקה לי נשיקה...

Zoharrr

New member
יש לו עוד אחד...לא ישראלי אבל אני

חייבת למה הוא האובססיה שלי כבר איזה שנה......... אלכס בנד.... מ the calling להלן מצורפת תמונה... יש לבנאדם את העיניים הכי יפות בעולם... ואתמול נכנסתי להיסטריה כי ראיתי איזה 1/4 מהבטן שלו בהופעה(עם העצם!!!! עם עצם האגן המדהימה שלו....)... חולת נפש.... בהחלט...

Zoharrr

New member
מצאתי!!!סוף סוף...

שימו לב, הבנאדם והעיניים(כשבד"כ כחולות...)... והפוזה... והגופה... יאמי!!!! אם אאני אי פעם נתקלת במישהו שנראה ככה אני פשוט קופצת עליו ומדביקה לו את הנשיקה של הלייף בל לדפוק חשבון!(אחרי שתחזור לי ההכרה...ולא, אם אני אראה את האמיתי אני פשוט אמות...) אה ולקובי שבטח קורא וחושב "הנה, עובדה שהיא ילדה" כן צודק, הערצה שלי לאלכס ול"דה קולינג" ילדותית אבל אני לא יכולה להיפטר ממנה...

Lanni

New member
דוגרי? הוא מזכיר לי כמה שחקניות

קולנוע.. הוא יותר מדי נשי. לא נשי כמו דיקפריו, אבל יותר מדי נשי לטעמי!

Zoharrr

New member
אני מתה על היופי שלו...

ובכלל העובדה שהוא ממש ממש רזה וצר... זה הרבה יותר מושך אותי מבנים שריריים... והעצמות אגן שלו...אמא'לה....

flowers girl

New member
בעע דווקא ישראלי../images/Emo35.gif

ממ.. אז.. ממ.. וואי זה קשה
ממ... אה. הוא לא מפורסם

למעלה