בעקבות הדיון על סרוס גברים

siv30

New member
נראה שלא הבהרתי עצמי כראוי

אם זו המסקנה שלך אז לא הבהרתי עצמי כראוי כי אני מניחה שאתה מספיק אינטיליגנט. כתבתי ואני מצטטת :"לעומת זאת לבני זוג יש הסכמים בחיים. חלק מהם הוא על מי חלה האחריות לפרנסה, על מי חלה האחריות לניהול הבית והילדים ואף אחד מבני הזוג לא מנוצל". מהלך העניינים בפגישות ראשונות לא קובע לגבי העתיד, אבל הוא מטביע חותם לכן גברים נוטים להרשים את הדייטים שלהן ביכולות הכספיות שלהם כרמז לעתיד. זה משהו ביולוגי ועובד לשני הכיוונים גם אם מאוד לא נראה לך. ברי לי מהתגובה שלך שאתה מאוד תשתדל לא לפול בפח של "הנצלניות האלה" שרק מחפשות מפרנס "ולא רוצות לצאת מהבית לעבודה" (שזה ממש לא היה הנושא בהודעה שלי) לפעמים דרכי החיים נסתרות ונפתלות תתפלא עד כמה. ואני מוכנה לגלות לך סוד קטן, על מנת שלא תדיר שינה מעניך, אני עובדת ומתפרנסת ברוך השם. סוד שני שאני מוכנה לגלות לך, שאף פעם לא הייתי פמניסטית נלהבת ובעד שוויון (זה בפורום השכן) אני בעד העדר אפליה שזה שיר אחר לחלוטין.

omer30

New member
העדר אפליה

גם אני בעד העדר אפליה אבל בתנאי שלא תהיה גם אפלית גברים. שגבר ואישה יוצאים והבחור משלם כל הזמן זה נראה לי אפלית הגבר הרבה יותר מאשר חיזור. ולא אמרתי שנשים לא רוצות לצאת לעבודה.להיפך.מה שטענתי הוא שבכל הנושא של שכר שווה קידום קבלה לעבודה אתן רוצות שיויון וזה לגטימי. אבל ברגע שזה נוגע לתשלום פתאום אתן נעלמות ואומרות " אני לא פמינסטית". שצריך להתחלק בעבודות הבית אתן כן פמנסטיות. ראיתי הרבה זוגות שזה נוגע לתפקידים "הגבריים" האישה נהיית שמרנית ושובנסטית (למה לה להתחלק בזה). בכל הקשור לעבודות "נשיות" -רוצות שיויון הרי אנחנו בשנות האלפיים -לא? דבר אחרון-מסכים איתך לגבי העובדה שזה ביולוגי אבל ממש לא בא לי להרשים בחורה בעזרת כספי גם אם זה יעבוד (וזה עובד!!) כל אישה אפשר לקנות בכסף?

שש שבע

New member
אם הייתי יוצאת איתך, הייתי אומרת

שאתה קמצן, ובורחת ממך במהירות. ואל תיקח את זה כעלבון אישי. זה פשוט נראה ככה.

omer30

New member
ולמה בדיוק?

כי אני לא מוכן לשלם על הכל? זה מה שאת מצפה מבן זוגך-שישלם עלייך בפגישות הראשונות?(או אולי יותר..) ואם חס וחלילה תצטרכי לשלם (על עצמך- לא עליו) איו טעם לקשר? אז קודם כל אני לא קמצן בכלל (רק לא רוצה לממן אף אחת). דבר שני את נראית לי נצלנית (והייתי בורח ממך). ואל תיקחי את זה כעלבון אישי. זה פשוט נראה ככה. ואולי תסבירו לי למה מי שלא מוכן לשלם על בת זוגתו הוא קמצן?? אני יוצא מבלה מבזבז אבל לא רוצה לשלם על בת זוגתי (חוץ מפגישה ראשונה)

שש שבע

New member
זהו, שורה תחתונה, ,

אין לזה שום הסבר אחר,אתה לא רוצה לשלם בפגישות הראשונות? איזה רושם אתה חושב שאתה משאיר על הבחורה? קמצן! היא עוד לא הכירה אותך, אבל כבר לכסף יש מקום חשוב בחיים שלך,. אז תגיד לה מההתחלה "שמעי, אני לא קמצן, אבל אני תפרן, ואין לי כסף להוציא עליך" התוצאה תהיה דומה, היא תזרוק אותך, וחוץ מזה, לא היית זורק אותי, כי לא הייתי מתקרבת אליך, קמצנים? אני מומחית בלהריח, אני בעלת עסק, ויודעת גם לטפל בהם. ודבר שני, אני כבר נשואה, מסודרת, והיית מת שמישהי כמוני תממן לך את היציאות מה? בחלום!

omer30

New member
אם זה הדעה

שלך אז כסף מהווה מקום חשוב לך ולא לי. בחורה שמחפשת אהבה ולא ספונסר מקסימום נותנת לבחור להזמין אותה פעם אחת. אבל רב הישראליות נצלניות ורוצות להעלות את רמת חייהם מהזוגיות. אין לי מה לעשוץת בחיים חוץ מלעבוד כדי לממן את היציאות שלי ושל בת זוגתי? ומה הנשים יעשו עם הכסף (הרי אתן עובדות -לא?) אתן שמות אותו מתחת לבלטות?

למעלה