בעקבות ההודעה של "חסדין"

גנדרן

New member
חותם על זה

בהחלט חותם על דברייך כאן, מבולבלונת, מי שמבולבל זו לא רק בעייתו זה הופך לבעיה של הסביבה הקרובה שלו. וכפי שהיא התבטאה כאן יפה לא כל המחבתי"ם טיפשים ולא כולם רעים.... השיטה להסתיר מבן זוגך מה שאתה עושה... הוצגה כאן לראווה כבר בעבר. לדעתי ללא כל אחריות על התוצאות שזה עלול לגרום... חבר'ה עצה שלי אל תסתירו, מבן זוגכם את ההתלבטויות לזמן רב. זה לא בריא, ויותר ממה שהוא יפגע בגלל אמונותיכם... בן הזוג עלול להיפגע מחוסר האמון... לא לכל אחד יש בן זוג שיוכל לעכל הסתרה כזו...

הנקודה היא שאני כבר לא יכול לחשוב

הראש שלי טחון ממחשבות, כל היום אני שואל את עצמי שאלות. אם אני מבין נכון, לפי מה שאת כותבת אסור לי להכנס לקשר כל עוד לא החלטתי איפה אני עומד. נראה לי אני פשוט זונח את כל רעיון הזוגיות. כמו שכתבתי וכדי שלא יהיו טעויות אני חוזר על הפזמון פעם נוספת... אינני מתכוון להוליך שולל את בת זוגי. אולי היה לי הרבה יותר קל אם כן הייתי יכול לעשות כזה דבר. לא פעם ולא פעמיים אני שומע כמו תקליט שבור את המשפט "הבעייה שלך היא שאתה יותר מדי אמיתי ולא יודע לשחק את המשחק" כמה מחברי הטובים נמצאים בסיטואציה הזאת בדיוק ואני לא מבין איך הם חיים בצורה כזאת, להסתיר את חילול השבת בקטנה, ללכת (כאילו) להתפלל בבית כנסת. כתבתי עשרות פעמים, אני רוצה מישהי כדי לחיות "לצידה" ולא על ידה. אבל כנראה שזה לא יקרה כי מה לעשות שאני (כמה נדוש לומר את זה ) תקוע, משל לשני יישויות שנמצאות בתוכי האחת דתייה והשנייה חילונית. (אולי זה בגלל שאני מזל תאומים (-: )

מזדהה איתך ולא

גם אני מרחף בין הדת והלא דת אם הייתי מתאר את ימי ולילותי היית מתגלגל מצחוק אבל אין לי בעיה עם אשתי למרות שהיא לגמרי דתייה כנראה שגם אצל דתיים יש דברים יותר חשובים מהדת [אולי] לא יודע מה לייעץ ומאחל לך טוב

יסורי מצפון

אני מתאר לעצמי שיש שסובלים מזה אני דווקא לא גם אחרי שאני חוטא אינני מצטער בכלל אבל יש לי משיכה או דחף לתורה ולמצוות לצד דעות לא דתיות בכלל וזה יוצר בלאגן לא הייתי מגדיר את חיי כסבל לא איכפת לי להיות ככה תמיד

mister xy

New member
אתה לא יכול למצוא מישהי כמוך ?

לא בשביל לעשות ילדים בשלב זה אלא בשביל קשר זוגי ואולי גם נישואין.

זה מסובך

נניח שהוא ימצא אחת מהפורום כאן איך הוא עושה שזה יהיה השידוך שלו הרי מישהו צריך להציע אותה להורים שלו

סוג ב

New member
העיה לביים את זה?

יש פה הרבה יצירתיים... אני מאמינה שבבוא הזמן, כולם ירתמו לעזרת בימוי השידוך...

nini132

New member
זה די מוזר

כי כבר שנים לא הרגשתי דחף לקיים מצווה כלשהיא. חוצמתפילה, שלפעמים הייתה פורצת, הפסיק כבר לפני שנה. אולי זה כי החינוך שקיבלת הוטבע לך ממש חזק. אולי זה כי איפשו בלב אתה מאמין? מה שבטוח שכדאי שתברר את הנקודה הזאת עם עצמך

למעלה