בעקבות המזג אוויר בבוקר

gils33

New member
בעקבות המזג אוויר בבוקר

אני מסיע את הילדים כל בוקר לבהי"ס הכי קשה לי זה בימי הגשם.... הכל כה מסורבל וגדול וקשה - לוקח עוד רבע שעה התארגנות רק בגלל שחורף מה איתכם - מה אתם עושים בחורף במצבים האלו?

gils33

New member
כן אבל

הסרבול הזה בבוקר כשיורד גשם ממש מדכא. אצלי זה סה"כ לרדת לרכב....ועדיין

schlomitsmile

Member
מנהל
החורף הישראלי לא ממש מאתגר../images/Emo163.gif../images/Emo183.gif הבכור שלי הולך ברגל כעשר דקות לביה"ס. מעיל חם עם כובע עושה את העבודה. ה../images/Emo210.gif נוסע בהסעה מהבית. הפשוש הולך ברגל 5 דקות, שוב- מעיל פותר את הבעיה. עם הפיצקי זה באמת יהיה קצת לא נוח להגרר באוטובוס לגן, אבל קטן עלינו.

gils33

New member
אחלה גישה

אני התעכבתי היום בגלל הגשם וזה עצבן אותי,אמרתי אולי אני לא היחיד

smailie

New member
אם יש לי אפשרות - קם מאוחר (יחסית)

ואחרי שמתעורר מתיישב לכתוב שיר על החורף.

smailie

New member
לא בדיוק שיר על החורף

אלא יותר בהשראתוֹ, בעקבות התחושות שהעונה הזאת מעוררת וכו'.

elotan

Member
אצלי הבעיה היתה שדווקא היום הילדה החליטה שלא

בא לה נעליים, ולא בא לה מעיל, ולא בא לה ללכת, ולא בא לה להישאר ולא בא לה כלום. והבעיה השניה היא שלא כולם מתלהבים מהדרך שלי לפתור בעיות כאלה איתה.

elotan

Member
אם צריכים להישאר בבית

ישר שם אותה בחדר בעונש שתבכה אם צריכים לצאת פשוט לוקח אותה בכוח

elotan

Member
רק כשצריך וכשאין ברירה

אבל כן, אני "השוטר הרע" בבית, ודווקא אין לי בעיה עם זה. ילד צריך להיות מחונך וממושמע.

liza26

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך במצב כזה גם אני הייתי חובשת את כובע הקשוחים

hirshfe

New member
אני לא מאמין בשוטר רע שוטר טוב

שני ההורים צריכים להיות שוטר רע שצריך ושוטר טוב שצריך. גם להעניש ישר מבלי לנסות להסביר למה, נראה לי צעד קיצוני מידי

gils33

New member
אני גם מאמין בשיוויון בקטע הזה

אין דבר כזה אבא מסכים אמא לא או ההפך. שנינו מסכימים או שנינו שוללים.

לדעתי לא צריך !בד"כ אלא אם כן זה מאוחר מידי

בס"ד אדם שרגיל לחנך את ילדיו מחנך בחום ואהבה מתוך רצון לחנך ולא מתוך רצון לפרוק את העצבים שמגיעים משאיפות לא ממוששות מרצונות לא מציאותיות כגון שרוצים שהילד יתלבש מהר כדי לא לאחר והילד ברוךהשם יש לו את כל היום ואנחנו מאחרים לעבודה ומתחילם להתעצבן על זה שהילב "לא מקשיב " אבל הילד אינו עושה זאת בכוונה !!! גם אנחנו היינו ילדים בעבר ואלי אנחנו עדין ילדים ?!ילדים לא מבדילים בין רצון למציאות קשה להם לקבל לא ! שרצון שלהם לא ניתן או לא אפשרי כרגע למימוש ... אבל מבוגרים יכולים לקבל ולהבין שישנה סיבה ! בצלחה .. אני בטוחה שאתה אבא למופת אבל תמיד יש מקום לשיפורים ! לא לשכוח שהילדים זה לא שק איגרוף .. חח בשביל זה יש שק איגרוף ! שהיה לך חג שמח ומגבש ומרומם ומחזק !!

למעלה