בעקבות המזג אוויר בבוקר

Master Stav

New member
ילד צריך להיות מאושר

הוא יהיה מחונך אם תחנך ומושמע אם יכבד לא מאמין בשיטות הגזר והמקל כל שכן השוטר הטוב ו/או השוטר הרע אני לא שוטר אני אבא וככזה אני הורה ,מורה ,מחנך,מוביל, נקודת משען וחיבוק מכיל ......

elotan

Member
ילד לא תמיד צריך להבין את הכל

ולא תמיד יכול להבין את הכל הבת שלי רוצה ללכת יחפה וערומה כל הזמן והיא לא מבינה עדיין (עוד לא בת 4) את המשמעות של להיות חולה. אני חושב שאחרי 10 פעמים כשמסבירים לה למה אנחנו אומרים משהוא היא נשארת בעקשנות שלה ונשכבת על הרצפה כמחאה היא במצב שכבר שום הסבר ושכנוע יעזרו. נ.ב. - גם אני לא שוטר. אני משתמש במושג מוכר מתחום אחר כדי להסביר שאני זה זה שקוראים לו כשההסברים והבקשות וההגיון וכל שאר השיטות לא עבדו. זה תמיד תמיד יהיה המוצא האחרון שלנו.

Master Stav

New member
ילד צריך להבין הכול לא תמיד הוא /היא יכול /ה

וזה ההבדל הגדול ..... אכן בגילאים צעירים רמת התיסכול שלנו כהורים שמסבירים למה לא יכולה לגרום לפילים ירוקים להכחיל ובכל זאת .... לבני בן השנתיים אני מתעקש להסביר פעם אחר פעם אחר פעם ..... ולדוגמא במעון שאלו אותם באמצעות סיפור למה לדני אסור לגעת בשקע החשמל? ....וגמד הגינה הקטן שלי השיב זה עושה כואב מאד ואפשר ללכת לישון ולא להתעורר אף פעם ....כמו דולי הכלבה של השכנים שקיבלה מכה מאוטו זבל ...... אני חושב שהסברתי לו לפחות 300 פעם מדוע אסור לגעת בשקע החשמל ...והנה זה עבד ....היה המון תיסכול , היה המון עצבים ועם זאת ....יש תוצאה אני מסרב להיות האוטוריטה האחרונה ומתעקש על שיוויון בבית ביני ובין אישתי דהיום, הילדים יודעים שאין כזה דבר אמא כן אבא לא או ההיפך .. שאחד מחליט זו החלטה של שני הצדדים ובזה העניין הסתיים ,אז נכון אני גם מתעקש להסביר כמעט כול דבר, יש דברים שלצערי אי אפשר להסיר לפעמים או שאין זמן ואם זאת מצאתי את עצמי משיב כרגע תעשו את זה כי אין זמן הסיבר שנחזור או עוד מעט באוטו או ...שנפגש מאוחר יותר אני אסביר .... הילדים שלי מכבדים זאת והם גדלים להיות אנשים ששואלים למה ולא מקבלים דברים כמובנים מאילהם תוך כדי שהם למדים לעשת את ההבחנה מתי אפשר לקבל הסבר ומתי קוצר הזמן ו/או הסיטואציה מעניקות לאחראי את הזכות לומר לעשות דבר כזה או אחר , שלא תייה פה טעות זה לא שילטון דמוקרטי בבית , תכלס זה לא שלטון זו דרך בה בחרתי ואני שלם איתה .

elotan

Member
גם אצלינו יש שיוון, אישתי ואני מסכימים ואנחנו

לא מבטלים אחד את ההחלטות של השני פשוט הילדה יודעת שאיתי לא מתעסקים, זה הכל (ואני יודע שניסחתי את זה בצורה שתמשוך אש)

elotan

Member
אמא נכנעת ומוותרת יותר בקלות

אצל אבא מילה זאת מילה. הקטנה, כמה שהיא קטנה ככה היא חכמה ויש לה כל מיני טריקים ושטיקים שהיא מנסה להפעיל כדי לקבל את מה שהיא רוצה, והיא יודעת שעלי זה לא עובד ושלא כדאי לנסות אותי.

Master Stav

New member
השוטר הטוב והשוטר הרע ....

או השוטר האמפטי והשוטר הקשוח .... וואלה לא יודע ...אני אשאר עם הדרך שלי זה עובד לי

elotan

Member
זה לא עניין של דרך, זה עניין זה אופי (של

ההורים) לא קבענו מראש שככה זה ייצא, פשוט אחד מאיתנו (ההורים) סחיט ולחיץ והשני לא. הילדה פשוט יודעת את זה. כמובן שלא באתי לרגע לנסות את מה שעובד לך עם הילדים שלך.

Master Stav

New member
המושגים האלון פשוט זרים לי

סחיט לחיץ קשוח .... וואלה לא יודע ...אמרתי כבר זר לי לחלוטין אם עובד לכם סבבי ..

motior

Member
הילדים שלי הולכים ברגל 10 דקות

וגם כשאני מציע להסיע אותם הם מסרבים...

liza26

New member
../images/Emo183.gifמתפללת שלא ירד גשם 10 דקות

בכל אופן מלבישה את הילדות כמו קובבות קטנות ויוצאת מהבית (כרגיל שוכחת מעיל
) מתפללת שלא ירד גשם כמה דקות עד שסבתא תלך איתם ברגל לגן....

hirshfe

New member
אני לוקח את נדב כל בוקר לגן

ותמיד עם האוטו, למרות שהגן מעבר לכביש. וזה רק בגלל, שאני אסע לעבודה אני אעבור בכניסה לגן.

למעלה