בעקבות המצלתכם עשיתי שולחן לדק מחבית יין

Shy127

New member
חברים - חביות קונים ביקבים

בצפון - יקבי רמת הגולן - 400 ש"ח ליחידה, 350 ש"ח ל 10 יחידות במרכז - יקבי כרמל מזרחי 400 ש"ח ליחידה באיזור ירושלים - יקב קלו דה גת ובעוד כמה יקבים קטנים הפזורים ברחבי הארץ אני לא מוכר לחברי הפורום!

WOODY HAREL

New member
יש גם ב-200 ש"ח ו- 250ש"ח חביות משומשות

ויש יצרנים מקומיים כמו http://www.jerusalembarrels.co.il/index.php. אתה לא מוכר לחברי הפורום? מצויין! אבל גם אל תכנס לפה לשאול שאלות! את הגידופים שיש לך להגיד לי במסרים - אתה מוזמן לעשות פה. אתה בא לפורום, שואל שאלות, מקבל הכוונה ורעיונות - סבבה. בשביל זה אנחנו פה. אבל אל תתמם... אם אתה מוכר את החביות שלך ואת כל העבודות אתה שואב מאיתנו מידע ורעיונות איך לבצע קצת מרגיז לראות שהמחיר שאתה דורש ביד שניה זהה למחיר שאתה בא למכור למי שעזר לך. וכן, זה מרגיז שאדם נכנס לפורום ומנסח הודעה בזו הלשון: "ברשותי כמות נכבדה של חביות יין ישנות והייתי מעוניין לקבל המלצות מה ניתן לעשות איתם מלבד חיתוך לחצי לעציץ" מבלי לציין שאתה מבקש את המידע לא כחובב נגרות אלא כמי שמוכר את מרכולתו, אזי מעבר לעובדה שזה מנוגד לחוקי הפורום, אני בספק אם מישהו היה טורח לעזור לך. עשרות נעזרים בפורום הזה ואחרים ושואלים שאלות. אף אחד לא היה טורח לעשות חיפוש ביד 2 אלמלא מהתנהלותך נדף ריח של מסחר ולא של חובב נגרות שעושה לביתו... אז לפני שאתה תוקף ומגדף תשאל את עצמך כמה היית כן והוגן ושקוף...
מבטיח לא לקנות ממך חבית (למרות שעוררת לי את הדמיון ואת מנוע החיפוש) ומבטיח לא להתייחס יותר להודעותיך. כל טוב ופרנסה טובה.

yulevi

New member
אודי מצטער

אף אחד לא יחליט מי יכנס לפורום או לא,הפורום פתוח לכולם,אל תגיבו כשלא נראה לכם מזהו.

Shy127

New member
ולהלן "הגידופים במסרים"

תחליטו אתם מי עוסק במסחר ומי מתעניין, (ההודעות הן כפי שמוצגות בתיבת המסרים מהחדשה ביותר לישנה ביותר) ****************************************************** נשלח על ידי: Shy127 אל:WOODY HAREL אני רואה שהצביעות נוזלת לך מבין האזניים...... ========================================== נשלח על ידי: Shy127 אל:WOODY HAREL גובה 96 היקף 225 בבטן ========================================== נשלח על ידי: WOODY HAREL אל: Shy127 נושא: תגובה: חביות יין תאריך: 07/10/2009 01:48:04 נשמע מפתה... מה הגובה של החביות? הקיף? ========================================== נשלח על ידי: Shy127 אל: WOODY HAREL נושא: תגובה: חביות יין תאריך: 06/10/2009 23:46:01 אני רואה שאפשר לצרף קובץ - אז הנה התמונות של החביות של היין האדום ========================================== היי כל החביות הן מעץ אלון צרפתי כולן 5 שנים בשימוש במצב חדש - עדיין עם נוזלי שימור בפנים - יש לי של חברת סגי מורו האיכותית ב 450 ש"ח של Taransaud ו - Nadalie - InterMedio ב 400 ש"ח בנוסף שתי חביות ליין לבן נמוכות ושמנות יותר (בורגונדי) של Marsannay ב 350 ש"ח אני גר במיתר בדרום ליד באר שבע אפשר להביא אותן גם לבאר שבע או לארגן לך הובלה במחיר סביר שי ========================================== נשלח על ידי: WOODY HAREL אל: Shy127 נושא: חביות יין תאריך: 06/10/2009 17:09:20 היי שי, גם אני התלהבתי מהארון ליינות מהחבית. אתה יודע מאיזה עץ החביות שלך? כמה אתה רוצה ליחידה ומהיכן אתה? ==========================================

kobet

New member
חביות יין

שלום שי, עבודה יפה האם אתה מוכר חלק מהחביות???

למעלה