ולהלן "הגידופים במסרים"
תחליטו אתם מי עוסק במסחר ומי מתעניין, (ההודעות הן כפי שמוצגות בתיבת המסרים מהחדשה ביותר לישנה ביותר) ****************************************************** נשלח על ידי: Shy127 אל:WOODY HAREL אני רואה שהצביעות נוזלת לך מבין האזניים...... ========================================== נשלח על ידי: Shy127 אל:WOODY HAREL גובה 96 היקף 225 בבטן ========================================== נשלח על ידי: WOODY HAREL אל: Shy127 נושא: תגובה: חביות יין תאריך: 07/10/2009 01:48:04 נשמע מפתה... מה הגובה של החביות? הקיף? ========================================== נשלח על ידי: Shy127 אל: WOODY HAREL נושא: תגובה: חביות יין תאריך: 06/10/2009 23:46:01 אני רואה שאפשר לצרף קובץ - אז הנה התמונות של החביות של היין האדום ========================================== היי כל החביות הן מעץ אלון צרפתי כולן 5 שנים בשימוש במצב חדש - עדיין עם נוזלי שימור בפנים - יש לי של חברת סגי מורו האיכותית ב 450 ש"ח של Taransaud ו - Nadalie - InterMedio ב 400 ש"ח בנוסף שתי חביות ליין לבן נמוכות ושמנות יותר (בורגונדי) של Marsannay ב 350 ש"ח אני גר במיתר בדרום ליד באר שבע אפשר להביא אותן גם לבאר שבע או לארגן לך הובלה במחיר סביר שי ========================================== נשלח על ידי: WOODY HAREL אל: Shy127 נושא: חביות יין תאריך: 06/10/2009 17:09:20 היי שי, גם אני התלהבתי מהארון ליינות מהחבית. אתה יודע מאיזה עץ החביות שלך? כמה אתה רוצה ליחידה ומהיכן אתה? ==========================================