בעקבות הצלחת פתיל הניקים...

klaris

New member
כמה מהפנקס שלי

"Take your life in your own hands and what happends? A terrible thing: no one to blame". Erica Jong "אם תסתיר את בורותך, איש לא יכה אותך ולעולם לא תלמד". ריי בראדבריי "Man invented language to satisfy his deep need to complain". Lily Tomlin "לעולם אל תתווכח עם טיפש - אנשים עלולים שלא לשים לב להבדל ביניכם". מרפי "A common mistake that pepole make when trying to design something campletely foolproof is to unerestimate the ingenuity of camplete fools." Dauglas Adams

Don´t get me started...

אני חושב שהאהוב עלי ביותר הוא מזינה: "Most people think home is a place. What most people don´t know is that home can be a person" של גבריאל מהפרק "בחזרה לבקבוק". יש גם כמובן את "Wars do not make one great" וברמה הפחות פילוסופית ויותר שטחית: "Morgan Katarn? This... Dead man hold the vally´s location... Very Intriguing..." "Never trust a bartender with bad grammer" "My lord, is that.... Legal?" - "I will make it legal!" "Stay away from anyone with a lightsaber" - "Good idea, Jedi...." "I have many skills" "You failed, your highness... I am a Jedi, like my father before me!" "You say tomato, I say PUT DOWN THE FU*KING KNIFE!" Any time either Giles or Spike say "Bloody hell" "Does this make my butt look big?" "Why can´t we all just....... Get along?" "Don´t forget to use protection.... That girl is rouuuuuuuuugh" "Hey, you guys wanna team up and take over sunnydale?" - "Ok"

trillian

New member
הנה ל´קט ממבחר הציטוטים שלי

"כולנו משוגעים, השאלה היא רק המינון." "זכות היא להיות תושב מדינת ישראל - הזכות מחייבת" - דוד בן גוריון. "The people united can never be ignited!" - "Guards! Guards!" טרי פראצ´ט. "כל היקום נמחה, רק הירשל בלבד קיים." - "סיפור (לא כ"כ P:) פשוט" ש"י עגנון "עד שתהיה שקט כמו שטיח" - בועז צבאן ומי שמתעניין, הוא היה המרצה שלי לאלגברה לינארית, ולמען האמת אני לא זוכרת את נסיבות האמירה... אבל אני מניחה שזה שיעשע אותי עד כדי כך שכתבתי את זה. כנראה שזה כבר לא כל כך מצחיק... "שנית גמלא לא תיפול!"

פגעסוס

Well-known member
אחלה פתיל...

והנה תרומתי הצנועה (משפטים שאין לי מושג מי אמר אותם): ***************************************************************** ישנם שני חוקים חשובים כדי להצליח בחיים: 1. לעולם אל תגלה כל מה שאתה יודע. ***************************************************************** אינך יכול לשנות את העבר, אך אתה יכול לקלקל את ההווה אם תדאג יותר מדי לעתיד ***************************************************************** אם יש לך משימה קשה, תתיעץ עם עצלן. הוא ימצא דרך קלה יותר. ***************************************************************** לפעמים האור שבקצה המנהרה אינו אלא רכבת מתקרבת. ***************************************************************** כשאנשים קטנים עושים צל גדול, סימן שהשמש שוקעת ***************************************************************** אתאיזם הוא ארגון ללא כוונת רווח ***************************************************************** צוחק מי שצוחק אחרון - הוא לא הבין את הבדיחה. ***************************************************************** מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. ***************************************************************** לעולם אל תזלזל בקבוצה גדולה של אנשים טפשים ***************************************************************** בינה מלאכותית עדיפה על טמטום טבעי ***************************************************************** חייך, זה גורם לאנשים לתהות על מה אתה חושב ***************************************************************** ***************************************************************** וכעת משפטים שיש לי מושג מי אמר אותם: ***************************************************************** תשובתי תהיה אולי החלטית - סמואל גולדווין ***************************************************************** קראתי חלק מזה בשלמות - סמואל גולדווין ***************************************************************** עלינו להאמין ברצון חופשי... אין לנו ברירה אחרת - יצחק בשביס זינגר ***************************************************************** לעולם אל תשאיל ספרים לאיש. אנשים אינם מחזירים ספרים. הספרים היחידים שיש בספרייה שלי הם ספרים ששאלתי מאחרים. - אנאטול פראנס. ***************************************************************** לא שאני מפחד למות, פשוט איני רוצה להיות שם כשזה יקרה - וודי אלן ***************************************************************** טפשים רבים אמרו דברי חוכמה, אבל לא רבים כמו חכמים שאמרו דברי שטות - תומס פולר ***************************************************************** מכונה אחת יכול לעשות עבודה של 50 בני אדם רגילים. שום מכונה אינה יכולה לעשות עבודה של אדם לא רגיל אחד - אלברט הבארד. GYXOIO

byron

New member
אני מקובע

ואני חוזר 10 שנים אחרוה לסיסמה שלי בספר מחזור בכיתה י"ב "מרפי היה אופטימיסט" אין לי מושג מי אמר "carpe crevisi" = ת´פוס את הבירה (דין קונץ )

Tanath

New member
ומוטו אחד לחיים

When in danger, or in doubt, run in circles, scream and shout. לאזארוס לונג, אם אני לא טועה.

Shadowmage

New member
ציטוטים

"גם אם אינך מרגיש כך, תמיד תנהג באומץ. אף אדם לא ירגיש בהבדל." - אלמוני מספר הסמוראי "האגאקורה" מאת ימאמוטו טסונטומו "אדם שמעולם לא שגה הוא אדם מסוכן." "אם אתה מוכן לעשות זאת, זה יכול להעשות." "לפי דבריהם של חכמי קדם, על לוחם לעשות את החלטותיו תוך הזמן שלוקח לנשום שבע נשימות" "האדון נאושיגה אמר: ´לעניינים כבדים יש להתייחס בקלות´ מאסטר איטאי העיר: ´ לעניינים קלים יש להתייחס לכבדות.´" "the greatest folly is to belive that evil can be overcome by reason. Evil is like gravity, a force beyond argument The Deacon in Bloodstone

Ka Dargo

New member
שניים מוכרים

"No pain, No gain" ועוד אחד "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים"

Sparks

New member
אחד של היינלין שתמיד חשבתי שמיועד

במיוחד לי.... (לא בהכרח ציטוט מדוייק) the early bird gets the worm only means the worm should have stayed in bed. ספארקס

pazro

New member
"מה עם הזמנו למילחמה ואף אחד לא בה"

לסלי פישר באך

ofer15

New member
גם לי יש

"אמרתי שלא. שום דבר אינו סופי. שום דבר אינו מוחלט. חוץ ממני, כמובן. פירושה של התגרות כזאת בגורל עלול להיות שהעולם יקרוס. מוכרחים לתת הזדמנות. גם אם קטנה מאוד. אלה שמנסחים את חוקי הגורל דורשים שיהיה סדק בכל נבואה." מוות לאיפסלור - מעשי קסמים (פראצ´ט). "לא יהיה עוד שימוש לרעה בערוץ הזה. אתם מפריעים לאחרים המשתמשים בו למטרות רציניות. הגישה תותר כשתבינו לשם מה נועד ערוץ זה. להתראות." אלוהים להגמוניה ולקונסול - נפילת היפריון. וכמובן: "אנו מתנצלים על התקלה" ההודעה הסופית של אלוהים לברואיו - היו שלום ותודה על הדגים.

SaidinsTaint

New member
עוד אחד (חכו חכו שאני אחזור הביתה)

Time flies like an arrow. Fruit flies like an orange. ותחשבו על זה....

למעלה