בעקבות הצעתו של ניב המגניב..

psichi

New member
אולי אגיע

אם לא יהיה לי משהו יותר טוב לעשות - כמו לשבת בבית ולשקוע ברחמים עצמיים על היותי סינגל, תוך צפייה במיטב הבציר של ערוץ 3. נתראה שם

ליאן.

New member
גם על האש ודודוש (?) באים.

טיול שדה לכל ילדי הגן !!
תוכנית האירועים ברביעי 14/8 במה מרכזית (במת רוק): Groove Redemption עם יעל דקלבאום, הבליינים (מאור כהן ואורן לוטנברג) מוקי במופע "שמע ישראל" ורמי פורטיס. במת שירה בציבור: עינת שרוף ועוד. במת דאנס (מועדון TLV): די ג´יי צ´יקו ודי ג´יי שלומי זידן. במת היפ הופ: סאבלימנל והצל, הרביעייה הפותחת (מליין היפ הופ של הדינמו דבש), בויאקה (להקת הראפ של נמרוד רשף וקוטג´), פישי הגדול, כלא 6, מני ובזוקה, פיזדה פאמילי, ראסטרא קישקשתא (מהתוכנית "מדברים על זה" בערוץ 2), עוז, השבט, MCK ושורטי (פוקסי בראון הישראלית). חוץ מזה די ג´ייז אורי שוחט ומאש יתנו מופע סקראצ´ינג מהמם וליאור תאני ("עסק שחור") ינחה. מתחם הדינמו דבש יוקדש בעיקר להופעות חיות. די ג´יי אורי בנקהלטר, מנהל השידורים של רדיו קול הקמפוס, וזוכה תחרות די ג´יי העיר לתוכנית הרדיו הטובה ביותר על תוכניתו "פאנקהלטר" יתן סט גרובי שינוע מדאב, דרך Fאנק, ברייק ביט ועד להאוס. חמישיית הקול-Fאנק הישראלית FUNSET בהופעה חיה. צמד ויולט ויז´ן, בני טיפוחם של אינפקטד משרום בהופעה חיה. תוכנית האירועים חמישי 15/8 במת רוק: להקת התינוקות, להקת פאנקנשטיין, כנסיית השכל ועברי לידר. במת שירה בציבור: גבי ברלין ועוד. במת רגאיי: סרג´יו ג´ו (כוכב להקת מיומנה), Jhajhasali (טריו ווקלאי שורשי), ראס דניאל ואריות המדבר. יתקלטו די ג´ייז Unity Sound ו rude boy ramigrami. ינחה צ´ולו. במת מוסיקה אירית: להקת כחול במת דאנס: די ג´ייז שמואל פלאש ואסי קוז´אק מתחם הדינמו דבש יוקדש בעיקר לסטים של תקלטיני הדינמו. שמונה די ג´ייז ינגנו בזוגות ויתחלפו בקצב מהיר (כל צמד ינגן כשעה החל מהשעה 21:00). בליין אפ התזזיתי, רונן סאבו ואייל רוב עם Fאנק והיפ הופ, דימה וגיא מרגלית עם אלקטרוניקה אקלקטית, נדב רביד ואמיר אגוזי עם ברייק ביט והאוס ויסיימו אריק שוורץ ו 2B עם אלקטרו, האוס וטקנו. פסטיבל "תל אביב - עיר הבירה", גן צ´ארלס קלור 14-15/8

Vintage

New member
שאלה שעלתה בראשי...

פסטיבל בירה , עשרות אלפי אנשים מסביב , איך בדיוק אנחנו אמורים למצוא אחד את השני ליד הבנג´י ?!

ליאן.

New member
ניתן ליצור קשר ישירות עם...

ניב המגניב.. הרי הוא SENDA מיודענו. פנה אליי למסרים למספר

principeza

New member
פשוט

1. יש לרובנו טלפונים סלולארים 2.חלקנו כבר מכירים אחד את השני

dudusch

New member
אני לא בטוח שאגיע, אבל

שיהיה לכם אחלה כיף אם לא ניפגש...

dudusch

New member
אז ככה...

ישבתי על כוס בירה בחוף אכדיה עם אב´שלי, היתה בריזה, היה כיף... זמן איכות שמשום מה בתקופה האחרונה לא כ"כ יצא לנו לבלות. עיצה לחיים...אל תשאירו דברים לא שלמים (ולא ארחיב), ונצלו את הזמן עם האהובים עליכם... זהו... נ.ב. אני אלך לפסטיבל מחר, כך שאם מישהו/י רוצים... 058-700951 לילה מנוחה וחלום דודוש

ברק013

New member
ל-pricipeza

אני מזמין לבירה אותך
(כי נראה לי שפתחנו אני ואת ברגל שמאל) וכמובן את שאר חברי הפורום שיגיעו לפסטיבל הבירה מחר, רק שאלה : לאן להגיע ואיך אני אמצא אותכם (מעולם לא הייתי באיזור המדובר ובת"א לא דרכתי כבר כמה שנים טובות) ?? בוקר טוב לכולם

principeza

New member
אחלה

איך תמצא אותנו?? כשתראה חבורת תמהונים שיכורים תדע שאלו אנו!!!
בכל מקרה האירוע נמצא ברחוב הירקון.. מאיפה אתה מגיע? ואיך זה שבת"א לא דרכת כמה שנים טובות?? בכל מקרה אתה יכול ליצור קשר איתי במסרים.או שתפנה לליאן היא תשמח להדריך אותך

ברק013

New member
בוקר טוב פרינסיפסה ../images/Emo42.gif

לשאלותייך אני מגיע מהצפון - זיכרון יעקב. ולא דרכתי בת"א ימבה זמן כי אני לא סובל ערים גדולות יותר מדי תנועה וזיהום אויר (ואני גם שונא להיכנס עם רכב לאיזורים כאלה בגלל עומס התנועה , הפקקים ובעיות החניה הלא-ניגמרות). וגבי חבורת תמהונים שיכורים - הייתי מעדיף תיאור יותר מדוייק כי מה כבר אפשר למצוא בפסטיבל של בירה בת"א חוץ מכ-10,000 תמהונים שיכורים.

ליאן.

New member
מדובר על אזור הדולפינריום..

שזה בסוף טיילת ת"א.. אמורים להיות שינויים בתנועה וימבה אבטחה אז יהיה קצת בלאגן באיזור..

אני בא בכמה תנאים...

התנאים : א Q בא איתי! ב הולכים לערב שירה בציבור! ג שמישהי (ההדגשה על מישהי) מחזירה אותי הביתה! ד פ-ר-י-נ-צ-י-פ-צ-ה מזמינה אותי לבירה! זהו נראה לי.... הסברים: א Q לא מדבר איתי מאתמול כי הבטחתי שאחזור מוקדם - חזרתי ב 400 בבוקר כי הייתי צריך ללכת 20 ק"מ ברגל חזרה לאוטו... ב מניסיון - בערב שירה בציבור ובירות- כל הזמן צוחקים - נשפכים מצחוק - וזה דבר שלא יזיק לנו ג אחרי ערב שירה בציבור ,הרבה בירות - אין כמו לחזור הביתה - כשבת הזוג משכיבה אותך לישון ומכסה אותך.. (כמובן -מפעילה את המזגן!)

למעלה