בעקבות הרגליים הקרות

Gspin

New member
בעקבות הרגליים הקרות

והמיושנות היטב
של טל (ממציאת תורת ה- Stair Master Cycling) שחם, שלא רצו לנפץ את האשלייה הרווחת של ה"גורו" במפגש ודיון אמיתי עם אנשי מקצוע, יש מקום, יש זמן, יש אופניים, יש ספינינג (למרות שלא מזיעים מים ולא רצים בעמידה).... אני קורא בזאת לתמי בריש גלי להזמין במקומה את..... א י י ל ח ו ר ב !!!!

Tami661

New member
ואני דווקא חשבתי על מישהו אחר../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

shiri 80

New member
אם תבקש יפה אני אגיד לך איפה אתה

יכול למצוא אותה במקום הנוכחות ברחוב אחימאיר

Gspin

New member
הבריחה איננה מפתיעה

אפשר להגיד הרבה דברים טובים ורעים עליה, אבל מאמנת אופני סטודיו היא לא. גם מאמן שבוחר בדרכים שאינן קונבנציונאליות, צריך איזשהו ביסוס. במקום לקפוץ על ההזדמנות להראות לכולם כמה היא "חכמה ומתקדמת" בשיטות ה"אימון" לאופני סטודיו, היא מעדיפה להתחבא.

Gspin

New member
מעניין

שכל המעריצים של שחם עומדים דום ולא פוצים את הפה. איפה אתם? תגנו על ה"גורו"... איך שבועה מתפוצצת לה (אבל אני כבר אמרתי לכם את זה לפני כשנה).

ahuvaw

New member
במקרה../images/Emo8.gif

ביום ו האחרון הייתי בשעור ניסיון אצלה בפיטנס במיקדו והיא מצויינת - לא ברור למה אתה לא מפרגן למדריכים הגדולים באמת - בעצם כנראה כן ברור...

talis2

New member
האמת דיברתי לדובי...וכן אנחנו

מכירות אבל לא מפולניה ....

מה לעזאזל הקשר ???? ../images/Emo12.gif

בשבילי היא הכי טובה. עבורי הדיווש אצלה הוא הכי מקצועי ומהנה. אבל היתה לה האפשרות להסביר ולהוכיח שהשיטה שלה היא טובה אם לא הטובה מכולם. ו... היא איכזבה
נעלמה ברגע האחרון. בתור אחת "שהתחנכה" אצל "הגורו" שהעריצה וסגדה, חייבת לומר שהתאכזבתי.

Gspin

New member
אוווווווווווווופס...כמעט החלקתי

מישהו מוכן לבוא ולנגב את הפרקט?

Tami661

New member
בוא נאמר שבעבורי "גורו" היא ממש לא

היתה אלא שבדרך מקרה השתתפתי בשלושה שיעורים שלה: אחד טראומתי ושניים נוספים שמהם כבר נהניתי ולא סבלתי מנזקים/כאבים כלשהם אחרי - הכרתי אותה קצת מעבר לשואו והיא בהחלט התחבבה עלי. אבל... בריחה היא בריחה... וכשאתה צודק, אז אתה צודק
(איך אני שונאת להודות בזה
)

ahuvaw

New member
אולי גורו היא לא

ניסיתי פעם אחת ובהחלט אהבתי. לעומת מדריכים אחרים שמספיקה פעם אחת כדי לצאת באמצע. לדעתי טובה מאד חבל שיש רק אותה בפיטנס וכל היתר בינוניים ומטה לעומת הרמה שאני מורגלת אליה.

Tami661

New member
רמה שאת מורגלת בה?../images/Emo12.gif אהובה...

אנחנו מדברות על ספינינג, על Indoor Cycling מבלי חלילה לזלזל ברמה שאת מורגלת בה, אפשר לומר שהרמה שאני מורגלת בה היא לא פחות גבוהה (בלשון המעטה) וצריך שיהיה מדריך גרוע ברמות עילאיות כדי שלא אגיע לאפקטיביות של אימון. אני משתמשת בשני הקווים המנחים של הספורט הזה, כמו שלימדו אותי, מעבר לטכניקה וכו': קצב (שזה המוזיקה) והתנגדות (שזה הברז הקטן והמסתובב הזה באמצע...). ועוד משהו? אני אף פעם לא יוצאת באמצע

למעלה