בעקבות הרגליים הקרות

ahuvaw

New member
מוסיקה מבעסת

במיוחד אם המוסיקה מבעסת והמדריך או בד"כ המדריכה לא עושים לי את זה אני באמת יוצאת באמצע ללא חשבון מה יגידו או איך ירגיש המדריך/ה ומניסיוני במועדון בו אני מתאמנת בד"כ אותו מדריך גם הולך הביתה ולא חוזר יותר ... אני לא רואה שום בעיה לפסול כאילו שהיו רוצים להיות מדריכים אבל פשוט לא מתאימים. וכן אני מאילו שיוצאות באמצע ונותנות למדריך לברגיש שהיה סתם וילך לחפש את החברים שלו במקום אחר ולא אצלנו.

אני מוכרח להודות

שאצלי זה קורה לעיתים ממש ממש רחוקות, בעיקר בהחלפות במקומות חדשים, ואנשים שלא מכבדים אותי ועוזבים באמצע "זוכים" לקללות ואיחולים גרועים (בלב...). זו התנהגות וולגרית של ישראלים. אין מה לעשות, אין לנו טיפת כבוד לאנשי מקצוע. נסי להיכנס פעם לעור של מדריך כזה. לא טוב לך המערך שלו? עבדי בשקט באופן שאת רוצה. לא טוב לך המוזיקה שלו? 45-50 דקות וזה עובר ואל תשובי אליו יותר. אבל למה לא לכבד ולנטוש באמצע? מעליב.

ennicka

New member
../images/Emo45.gif

פעם אחת בחיי ייצאתי באמצע שעור (עיצוב), וגם זה בסוף החימום כך שתהיה מינימום הפרעה ובעיקר בשל שילוב של חוסר כימיה עם המדריכה וצפיפות ייתר באחריות המקום. זו היתה הפעם היחידה ורק כי זה היה אפשרי מבלי שיהיה מופגן או פוגע. נראה לי מיותר, פוגע ומזלזל בצורה לא ראויה לצאת באמצע שעור וכשאני אומרת אמצע הכוונה אפילו 10 דק' מהסוף. אגב אני חושבת שזה יותר מלכבד איש מקצוע, זה לכבד אדם באשר הוא.

ahuvaw

New member
מסכימה

ממש מסכימה בהחלט שזה לא נעים וגם מעליב, אבל אני מצפה ממנהלי המועדון המכובד בו אני מנויה כבר מעל 4 שנים לא לעשות אותי שפן ניסיונות ואם הם בכל זאת מנסים אז זו התוצאה. לא הייתי רוצה להיות במקום המדריכים הנ"ל אולם אני גם לא מוכנה לסבול מוסיקה גרועה אפילו לא ל- 5 דקות ואם אני מחליטה לעזוב למרות אי הנעימות הכרוכה בכך אין כנראה שום אפשרות אחרת ואני לא מוכנה להתפשר.

Tami661

New member
הממממ... בואי נאמר שאם זה היה הדדי?

ואם מדריך שמחזיק מעצמו וממתאמניו היה מבחין שאת מדוושת שלא לפי טעמו וסגנון הדרכתו ואז הוא היה מבקש ממך שתעזבי את האימון כי את לא מתאימה?
רק נסי לדמיין מצב של הדדיות, זה הכל... ובהתאם לציפיות שלך יש גם למדריכים ולמנהלי מועדונים מכובדים ציפיות ממתאמניהם כמו למשל... לתת צ'אנס למדריכים חדשים (בתחום או שרק במכון הספציפי), לבחון את כישוריהם מבלי לפגוע בהם כאדם מאחר ומה שלא מתאים לך לא בהכרח לא מתאים לרוב. מנהלי מועדון מכובד, נוהגים להפיץ משוב בתום שיעור למדריך בנסיון - הרי לך דרך מכובדת להביע את אי שביעות רצונך - האם זו נחשבת "אפשרות אחרת"? בכלל... המשפט שלך: "אני גם לא מוכנה לסבול מוסיקה גרועה אפילו לא ל- 5 דקות" מביא אותי למחשבה שאולי תמצאי עניין במועדונים הבאים:
ה-TLV ה-DOME אה... וזה ממש מומלץ

אליגוריה

תארי לך בחור שנפגש עם מישהי בבליינד דייט בבית קפה. היא בהחלט לא הטעם שלו. את מי היית מעריכה יותר, את זה שקם,נוטש,משאיר אותה מאוכזבת ואומר שזה לא זה, או זה שמסיים את הקפה, מפטפט בזמן הקצר שהוקצב, ופשוט לא ייפגש איתה יותר?

ahuvaw

New member
אהבתי

באמת אהבתי את האלגוריה הנ"ל, אבל מאחר ואני נשואה כ-22 שנים מה שמסביר שאני כבר לא ממש ילדה כמוכם אני לא ממש זוכרת פגישות עיוורות. בכל מקרה יש לי השקפה קצת יותר ביקורתית על כל מיני ילדים שחושבים שיכולים לאמן. ובאותה הזדמנות גם את תמי - כבת מזל בתולה, אני בטוחה שאת לא פחות ביקורתית ממני אולי קצת יותר מאופקת אבל איך אומרים זה מה יש השנים עושות את שלהן והסבלנות להיות שפן ניסיון פוחתת. בכל מקרה, המועדונים שהצעת נראים נחמדים בטירוף אבל כנראה מתאימים לילדי בני ובנות העשרה ולא ממש לי וכנראה גם לאותם אילו שחושבים שיכולים להיות מדריכים. לילה טוב.

Gspin

New member
אם את מתאמנת 4 שנים

ועדיין בראש של "אני באה לשמוע גלגל"צ" ולא של "אני באה לעבוד", בעיותך רחבות יותר ממה שחשבנו עד כה. מייקי, אני לא הייתי נעלב. מתאמן שלא יכול לשמור על ריכוז במשך 40 דקות (זוכרים את השיעורים כאשר המערכת מקולקלת), לוקה בחסר גדול, אותו הביאו עלינו ל"טובה" מדריכי האירובי והקארחנה שנכנסו לתחום הספינינג. לראות ולשמוע ממקור ראשון מטומטמים כאלה, גורמים לי לאהוב יותר את העבודה אשר אני עושה. אני גאה להודיע שיש פעמים שאני מקבל היזונים כגון: "המוסיקה לא הייתה לטעמי, אך האימון היה מצויין". אם הצלחת לחנך/ לגדל אנשים כאלה, עשית את עבודתך נאמנה. אני בטוח שאהובה היא עוד תרנגולת אחת ממועדון ה- 70 (RPM) בעמידה, אשר הורגלה לגנוח בהנאה, כאשר היא רואה את השתקפות התחת של המדריך שלה במראה. אני לא מבין כיצד אפשר לוותר על אימונים, בניהול אורח חיים בריא, רק מכיוון שלא השמיעו את מחרוזת השירים שאתה אוהב... אולי רוכבי אופניים יניחו את האופניים בצד, כאשר העלייה לא תהיה בדיוק לטעמם, או כאשר מצבם המנטאלי לא יאפשר להם להגיע לתוצאותיהם הטובות.

ahuvaw

New member
שלום ללא מפרגן

טעות, אני מתאמנת 20 שנה (בכלל נולדת אז?) בספינינג אני רק 4 שנים. לילה טוב ואולי תתחיל לפרגן למרות תכונות הקשת?!

P u s s i c a t

New member
../images/Emo31.gif

גם במעט הפעמים שממש התאכזבתי אם משיעור אם מהתנהגות (ע"ע הזזת הכסא באמצע דיווש ע"י המדריך) מעולםלא עזבתי שיעור באמצע. נראה לי חוסר נימסו וכבוד אלמנטריים. מה גם שבאתי להתאמן. אולי לא אחזור שוב לאותו מדריך - אבל תכל'ס - את מי אני מענישה בזה שאני מפסיקה אימון באמצע? רק את עצמי משהו מעצבן? לא נראה לי נכון? לא מתאים למה שאני יודעת ורוצה ? מורידה פרופיל ומדוושת אפילו נפח עד סוף השיעור. לרוב - אגב - מעדיפה לתפוס מקום בשורות אחרונות בשיעורים שאני לא מכירה את המדריך. אלא אם זה מישהו ששמעתי ביקורת מפורטת על האימון שלו וקשה שיהיו הפתעות. ככה - בסוף האולם - יכולה לעשות מה שיודעת שטוב לגוף שלי - ולהתעלם מהמוסיקה אם היא ממש נוראית. אבל מעולם לא עזבתי באמצע. נראה לי... סורי ... בהמי

P u s s i c a t

New member
נו... ../images/Emo163.gif ית מה ל''שות

זה היה אמור להיות כמובן
להודעה של מייקי (החשק הבלתי נשלט לגלידה משבש את ההגיון)

לא מכיר את הסיפור הספציפי

אבל אני יכול לומר רק שהייתי בשיעור שלה (לפני שנתיים בערך) וממש לא התלהבתי. אולי מאז היא עשתה שינויים. מבחינתי היא סתם חפרה בראש ועשתה תרגילים לא לעניין ושלא מחוברים לשום תורת אימון. מה שכן, פעמים רבות זה בדיוק מה שהדיוטות אוהבים.

P u s s i c a t

New member
נצל"ש

מי הם המדריכים שיעבירו את המרתון? ומה בדיוק הפרטים - עכשיו כשזה ממש ממש מתקרב (שעה, משך, אם נשארו מקומות וכד')

Tami661

New member
אהמ...אהממ... לאאא../images/Emo9.gif אבל זה היה

חוסר אחריות מצידי לקרוא לזה "חגיגה" לא?
וחוצמזה... בועז נותן אח"כ עוד שעה
(האימון הרגיל של קבלת שבת, שנדחה קצת לצורך העניין) ואז אנחנו מתקרבים קצת להגדרה
רוצה להישאר?...

למעלה