10
אבי, מחכה למענה ממך, כמה ידעת מ - 7 התמרורים האלו?
כל הכבוד לך מצאת תמרורים שכמעט או חלק מהם בכלל אינם מופיעים בדרכים, חלקם הכרתי והחלק שלא מופיע בדרכים לא, ואני אשאל אותך שתיים שלוש שאלות ולא בקשר לתמרורים אלא להתנהגות בכביש.
בוקר טוב שבת שלום אבי מעניין אותי איך אתה נוהג בכיכר .או אם אתה נותן זכות קדימה לרכב שבא מצד שמול של הכיכר?כל הכבוד לך מצאת תמרורים שכמעט או חלק מהם בכלל אינם מופיעים בדרכים, חלקם הכרתי והחלק שלא מופיע בדרכים לא, ואני אשאל אותך שתיים שלוש שאלות ולא בקשר לתמרורים אלא להתנהגות בכביש.
אני מזמין אותך לצלם מקום בארץ בו מופיעים התמרורים ס-20 ו ס-10, אם איני טועה גם תמרור 815 לא ראיתי מעולם שמופיע בדרכים.
1. תן הסבר, אך מדויק שלב אחר שלב, כיצד אתה נכנס לכיכר בה יש שני נתיבים מכביש בן שני נתיבים, כאשר אתה רוצה לפנות שמאלה??
2. באיזה נתיב אתה נוהג להשתמש בכביש בן שני נתיבים, שלושה נתיבים, או ארבעה נתיבים?
3. האם אתה נוהג להשתמש באופן קבוע באיתות כאשר אתה יוצא לעקיפה, חוזר מעקיפה או פונה?
4. האם אתה מסוג הנהגים שנותן זכות קדימה לרכב הנמצא בכיכר כאשר אתה מתקרב לכיכר?
אני מזמין אותך לעקוב אחריי בצורה סמוייה, כמובן, ולהיווכח כיצד אני נוהג!!בוקר טוב שבת שלום אבי מעניין אותי איך אתה נוהג בכיכר .או אם אתה נותן זכות קדימה לרכב שבא מצד שמול של הכיכר?
ידעתי שתענה לי חחחחח .לא אמרתי שאתה לא יודיע לנהוג המטרה שלי שתסביר איך אתה ניכנס בצומת ???אם אתה נותן למי שלא מגיע לו זכות קדימה .אני מזמין אותך לעקוב אחריי בצורה סמוייה, כמובן, ולהיווכח כיצד אני נוהג!!
אני לא נתתי לבתי לנהוג כאשר היא ביקרה אותי מארה"ב עד שלא עשיתי לה טסט אישי שלי על מנת להיווכח
כיצד היא משתלבת בתנועה וכיצד היא מסתדרת עם מכונית גדולה יותר ועם הילוכים ידניים.
יש לי רשיון נהיגה משנת 1972 ללא דו"ח על עבירת תנועה אחת, יקירתי.
נכנס אך נזהר אם אני רואה שהמכונית שאין לה זכות קדימה לא מתכוונת לתת זכות קדימה, אני בולם על מנת למנוע תאונה.ידעתי שתענה לי חחחחח .לא אמרתי שאתה לא יודיע לנהוג המטרה שלי שתסביר איך אתה ניכנס בצומת ???אם אתה נותן למי שלא מגיע לו זכות קדימה .
חשבת להתנדב לאור ירוק?אני מזמין אותך לעקוב אחריי בצורה סמוייה, כמובן, ולהיווכח כיצד אני נוהג!!
אני לא נתתי לבתי לנהוג כאשר היא ביקרה אותי מארה"ב עד שלא עשיתי לה טסט אישי שלי על מנת להיווכח
כיצד היא משתלבת בתנועה וכיצד היא מסתדרת עם מכונית גדולה יותר ועם הילוכים ידניים.
יש לי רשיון נהיגה משנת 1972 ללא דו"ח על עבירת תנועה אחת, יקירתי.
לא! אך פניתי לגורמים שונים בינהם שרת התחבורה, ומגיש החדשות, אמנון לוי, בערוץ 13, אם איני טועה, וגם לאור ירוק להופיע או להפגש על מנת לייעץ, אך כולם אדישים והקורבנות מתרבים.חשבת להתנדב לאור ירוק?
אם כל אחד ינהג כמוך. יפחת מספר התאונות הקשות.לא! אך פניתי לגורמים שונים בינהם שרת התחבורה, ומגיש החדשות, אמנון לוי, בערוץ 13, אם איני טועה, וגם לאור ירוק להופיע או להפגש על מנת לייעץ, אך כולם אדישים והקורבנות מתרבים.
הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לנהוג בשיא הזהירות ולהמנע ממפגשים עם המטורפים שעל הכביש.
עם כל הצניעות!! אכן כך!!אם כל אחד ינהג כמוך. יפחת מספר התאונות הקשות.
חכםלא! אך פניתי לגורמים שונים בינהם שרת התחבורה, ומגיש החדשות, אמנון לוי, בערוץ 13, אם איני טועה, וגם לאור ירוק להופיע או להפגש על מנת לייעץ, אך כולם אדישים והקורבנות מתרבים.
הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לנהוג בשיא הזהירות ולהמנע ממפגשים עם המטורפים שעל הכביש.
תמיד נותן זכות קדימה בכניסה לכיכר!!בוקר טוב שבת שלום אבי מעניין אותי איך אתה נוהג בכיכר .או אם אתה נותן זכות קדימה לרכב שבא מצד שמול של הכיכר?
ס-10 מופיע הרבה ברחובות של בתים דו משפחתיים עם אבנים משתלבות, נקראים לעיתים רחובות הולנדיים.כל הכבוד לך מצאת תמרורים שכמעט או חלק מהם בכלל אינם מופיעים בדרכים, חלקם הכרתי והחלק שלא מופיע בדרכים לא, ואני אשאל אותך שתיים שלוש שאלות ולא בקשר לתמרורים אלא להתנהגות בכביש.
אני מזמין אותך לצלם מקום בארץ בו מופיעים התמרורים ס-20 ו ס-10, אם איני טועה גם תמרור 815 לא ראיתי מעולם שמופיע בדרכים.
1. תן הסבר, אך מדויק שלב אחר שלב, כיצד אתה נכנס לכיכר בה יש שני נתיבים מכביש בן שני נתיבים, כאשר אתה רוצה לפנות שמאלה??
2. באיזה נתיב אתה נוהג להשתמש בכביש בן שני נתיבים, שלושה נתיבים, או ארבעה נתיבים?
3. האם אתה נוהג להשתמש באופן קבוע באיתות כאשר אתה יוצא לעקיפה, חוזר מעקיפה או פונה?
כאן מול המסך חלק מהתמרורים יכולים לא להיות ברורים, אך בכביש הם הרבה יותר מובנים. כפי שכתבה כוכבית, וכפי שדי ברור משרטוט מפרצי העצירה בצד הכביש (שמופיעים במנהרות, למשל, ובכבישים עם שולים צרים) ומפנס צבעוני לפני איזור בו עובדים בכביש.
מניחה שמה שנהג חייב לסגל לעצמו זו רגישות לכביש, למה שמצוייר עליו, לתמרורים ולשלטים שלצידו ולאורות האזהרה השונים.
דיברגנט שאלתי אותך, במיוחד, מספר שאלות על התנהגות בכביש, אשמח לראות תשובות!!!כל הכבוד לך מצאת תמרורים שכמעט או חלק מהם בכלל אינם מופיעים בדרכים, חלקם הכרתי והחלק שלא מופיע בדרכים לא, ואני אשאל אותך שתיים שלוש שאלות ולא בקשר לתמרורים אלא להתנהגות בכביש.
דיברגנט שאלתי אותך, במיוחד, מספר שאלות על התנהגות בכביש, אשמח לראות תשובות!!!
כל הכבוד לך מצאת תמרורים שכמעט או חלק מהם בכלל אינם מופיעים בדרכים, חלקם הכרתי והחלק שלא מופיע בדרכים לא, ואני אשאל אותך שתיים שלוש שאלות ולא בקשר לתמרורים אלא להתנהגות בכביש.
סליחה דיברגנט, אך בקשר לתשובה מס' 1 אין לך שמץ של מושג כמו גם לרוב הנהגים במדינה.
- נכנס לכיכר, אם פנויה, לנתיב הימני וכשרוצה לצאת ממנו גם עושה את זה מהנתיב הימני, כלל לא משנה אם הפניה היא ימינה, ישר או שמאלה.
- בנתיב הימני, אלא אם כן, יש שם פקק של זחלנים, לא תראה אותי מזגזג בין נתיבים, לכן במצב כזה, אשאר בנתיב המהיר יותר.
- אני יודע שאני חוטא, כי רק באזור ת"א רבתי מאותת באופן קבוע, כי יודע שיש ריבוי דו גלגליים. באז\ור אחר, רק כאשר, אני רואה במראה שיש רכב מאחוריי, אני מאותת וכן אני יודע שאני עבריין תנועה
- בהחלט, אלא אם כן, הוא מספיק רחוק בכדי שאספיק להיכנס לכיכר.
אכן, לא הכרתי את התרשים, אך מה שאכתוב, ייתכן ויעצבן אותך שאני חולק על המומחים כי לדעתי, התרשים חסר היגיון ואסביר:סליחה דיברגנט, אך בקשר לתשובה מס' 1 אין לך שמץ של מושג כמו גם לרוב הנהגים במדינה.
כנס לאתר משרד התחבורה וראה את ההוראות עם החיצים כיצד נכנסים וכיצד יוצאים מכיכר בעלת יותר מנתיב אחד.
עשיתי חצי עבודה בשבילך, כנס ולמד, ידידי. איני לועג או מזלזל חלילה ידידי, אך זה חלק גדול בבעיית הידע או יותר נכון אי הידע בכללי הנהיגה במדינה.
יש עוד הרבה!!
לא ידידי, אתה טועה התרשים מתאים בדיוק בכדי למנוע תאונה.אכן, לא הכרתי את התרשים, אך מה שאכתוב, ייתכן ויעצבן אותך שאני חולק על המומחים כי לדעתי, התרשים חסר היגיון ואסביר:
- עפ"י התרשים, תקן אותי אם לא הבנתי נכון, כשאתה נכנס לכיכר, ב-2 הפניות הראשונות, אתה צריך להיות בנתיב הימני וב-2 פניות (לרוב יש בכיכר רק פניה אחת) האחרונות לפנות מהנתיב השמאלי.
- מי שנכנס ממקום אחר בכיכר, מתחיל באותו אופן את הספירה שלו, כלומר אין אחידות בין הרכבים.
- ב-2 פניות האחרונות צריך לפנות מהנתיב השמאלי, קרי זה בנתיב הימני נוסע ישר ואתה צריך לחצות אותו, דבר שמאוד לא בריא ויכול לגרום לתאונה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.