בעקבות קיטור בעל של
אמא של איתן ולהב. אל תתנפלו עלי, אני באמת, באמת מעוניינת לדעת. כולן בפורום הזה נשמעות לי נשים אסרטיביות, דעתניות, אינטליגנטיות, שעובדות במקצועות שבהם הן צריכות ליזום ולעשות. בקיצור כולן פה שוות ביותר
ואני מתארת לי שגם הגברים שבחרתן לכן הם לא בדיוק תוצרים פרימיטיביים של חברה פטריאכלית. בקיצור - אני לא קונה את העניין הזה, של איך שחינכו אותנו - ככה אנחנו מעבירות מסר לבני זוג שלנו וחלילה בעתיד לילדינו. ואני שואלת ברצינות ואל תכעסו - לא יכול להיות שאנחנו לוקחות על עצמנו את התפקיד של 'המנהלת', ולא משתפות את בני הזוג שלנו אלא במידה מסוימת מחנכות גם אותם? אני רואה המון אצל חברות שלי שמראש מניחות שהן יודעות הרבה יותר טוב מהבן זוג מה צריך לעשות, מתי וכמה, וכך יוצא שלבן הזוג אין באמת זמן להשתפשף באבהות שלו ולהבין מי זה היצור הקטן הזה שכל כך זקוק לו. מה שאני שואלת בקיצור הוא האם המצב הזה שאתו אומרות שהגברים שלכן עוזרים לכן לגדל את התינוקי, הוא לא מצב שנוצר גם בעזרתכן. מצב שבו הגברים שלכן ממודרים מראש ממחלקת הבינה (בב' דגושה), ושההנחה היא שהם יכולים להיות רק מופעלים ולא חלילה ליזום או ללמוד בעצמם. אני שונאת להאציל סמכויות, אני חושבת שאנשים בוגרים צריכים לדעת לבד מה ומתי. ועוד יותר אני שונאת להפעיל (אולי כדאי ש... לא הגיע הזמן ש...). וכשאני מוצאת את עצמי עושה את זה, ואת ש. שוכח את היוזמה ואת המחשבה החופשית שלו, זה מעצבן אותי נורא. אצלנו באמת אין המון הפעלות יזומות, שנינו מגדלים את הלל, אין משהו שאני יודעת יותר טוב מש. הלל הוא הילד הראשון של שנינו, ומן הסתם שנינו לומדים את המטריה. לפעמים לש. יש דרכים מעולות איתו ולפעמים לי. כשאחד מאיתנו עייף ומרוט - זה ברור שהוא מעביר את המריטות הזאת להלל שנהיה עצבני גם. אי אפשר להתרעם על הבני זוג בלי לחשוב שאולי משהו כאן גם אנחנו עושות קצת עקום. ממש לא מתכוונת לפגוע באף אחת. אני באמת, באמת תוהה.
אמא של איתן ולהב. אל תתנפלו עלי, אני באמת, באמת מעוניינת לדעת. כולן בפורום הזה נשמעות לי נשים אסרטיביות, דעתניות, אינטליגנטיות, שעובדות במקצועות שבהם הן צריכות ליזום ולעשות. בקיצור כולן פה שוות ביותר