רציתי לענות אתמול....
אבל לא כל כך רציתי שבעלי יראה שאני מעבירה ביקורת. למרות שבתכל'ס יש לי גם המון חיובי להגיד. אני לא מוכנה להיות אשמה בזה שהבעל שלי דורש הפעלה. הוא בן אדם מקסים, אבל יוזמה מעולם לא הייתה הצד החזק שלו, וזה לא קשור לילדים, זה פשוט אופי. אני יותר דומיננטית במערכת היחסים שלנו ואין מה לעשות לגבי זה. אז אני מסבירה והוא לומד ואח"כ הוא בהחלט כן נעשה עצמאי. אני ממש לא חושבת שאני עושה יותר בבית. יש לנו חלוקת תפקידים ויש דברים שרועי עושה ויש דברים שאני עושה, אבל מה שכן, הוא דורש הסבר מפורט ומדוקדק לפחות כמה פעמים עד שהוא לומד לעשות דברים טוב... ואולי טוב זה לטעמי, אבל עם כל הרצון הטוב, בסופו של דבר הבעל מסכים עם הפדנטיות המסויימת שלי... מה גם שאני לא הכי מסודרת בעולם, אבל פרקטית אני כן... אני לא חושבת שהבעל שלי מסכן ועייף מתי שהוא חוזר מהעבודה כי שהייה עם ילד בבית (כשהייתי בחופשת לידה) בהחלט עושה את שלה לאשה. זה תובעני לא פחות, ואני לא חושבת שיש הצדקה לעשות הנחה לבעל רק מפני שהוא חוזר מאוחר... אין מה לעשות, כשמתכננים ילדים זה צריך להילקח בחשבון. זו עיסקה משותפת. כל אחד צריך לתרום למטרה הזו במסגרת התנאים הקיימים. אצלינו אני בבוקר מניקה את גל ואם יש זמן גם מחתלת ומלבישה אותה. אם לא נשאר זמן אז החתלה והלבשה עוברים לרועי. אני יוצאת לעבוד ורועי נשאר עם גל ולוקח אותה למשפחתון כשהוא הולך לעבודה. בצהריים אני אוספת את גל ואני לוקחת אותה או הבייתה, או לחברות או לסידורים. אני דואגת לה כל הזמן הזה עד שרועי מגיע הביתה. בשלב הזה הוא עוזר לי לפעמים ע"י הפעלה שלה, לקחת אותה על הידיים אם צריך... ואח"כ עושה לה אמבטיה (מכין אבמטיה, שוטף אותה ואח"כ מלביש אותה). אני בזמן הזה מארגנת לה תיק למשפחתון למחר. אח"כ אני מניקה בערב לפני שהיא הולכת לישון ורועי מכין לי בקבוקים ומשאבה נקיה למחר. חוץ מזה אני מקפלת כביסות, הוא מחזיר, שוטף כלים, מרוקן את הפח, אני מסדרת את הבלאגן בבית, הוא מכין לי א. ערב אם אני מניקה... (אבל בשביל זה אני צריכה להתקרצץ עליו קצת). אני מנג'סת לו הרבה... זה כן... אבל הוא עושה המון, ואני מרגישה שיש שוויון בפעילות. כל אחד עושה משהו ויש הבנה שככה המצב ושיש עכשיו יותר מחוייבויות ממה שהיו קודם. ורד