טוב, אצלנו זו לא בחירה, אבל השלמה
אני אסביר האיש שלי , שונא מסגרות. בעיקרון הוא עוסק בהייטק ובקולנוע. הכי טוב לו כשהוא עצמאי ועובד מהבית או כמעט מהבית (פגישות וכאלו). אני תמיד חשבתי שארצה משכורת מסודרת ומאורגנת, ושכל חודש נדע בדיוק כמה נכנס ונכלכל צעדינו בהתאם. אני גם הרבה יותר חומרנית ממנו, ובאה מבית ברמה כלכלית גבוהה יותר משמעותית (לא בגלל שההורים שלי עשירים, כמו בגלל שההורים שלו עניים
) בכל מקרה, בהתחלה היה לי מאד מאד קשה עם זה שהוא לא קם בבוקר לעבודה, ולא תמיד מביא משכורת (למרות שהיו חודשים מאד רווחיים , היו גם חודשים ארוכים בלי כלום כמעט) ברוך ה', מאז שדרור נולד, הוא עובד בפרוייקט שיש בו גם כסף. לא הרבה כסף. הרבה פחות כסף ממה שהיה יכול להרוויח אם היה הולך לעבוד בחברת הייטק. אבל - יש לנו אבא בבית. זה דבר מדהים. לדרור יש גם אבא וגם אמא כמעט בכל אחרי צהריים שהוא בבית. (לפעמים הוא או אני צריכים להעדר, אבל בדרך כלל שנינו בבית). הוא אבא מקסים, ומאפשר לי גם לנוח אחרי העבודה אם אין לי בדיוק כח לטפל בדרור, ודרור נשאר בידיים הכי טובות שאפשר. אז נכון, אנחנו מרוויחים כלכלית פחות. אין לנו בית משלנו (ואנחנו גם לא רואים כזה באופק הקרוב - וזה בסדר). אנחנו מסתדרים, וחיים עם מה שאנחנו יכולים, ואין תלונות. החידוש הוא, זה שלי ממש ממש טוב עם זה. פעם היה לי קשה עם זה, והיום, כשאני רואה כמה אני מרוויחה באמת מזה שיש אבא בבית, זה מספק אותי וטוב לי עם זה. שוב, זאת לא בחירה שלי, אלא בחירה שלו אבל אם יציעו לו היום עבודה בחברת הייטק מצאת החמה עד צאת הנשמה - אז אלא אם כן אני לא אוכל לעבוד, או שזו תהיה האופציה היחידה - נראה לי שאעדיף שהוא לא יקח עבודה כזאת.