d a p h n a
New member
בעקבות שרשור בפורום אחר:
האם יש דברים (חוץ מבשר או מוצרים מן החי) שאתם לא מוכנים לגעת בהם? האם יש ירקות שאתם לא אוהבים? יש לפעמים מין הנחה כזו שצמחונים אוהבים את כל הירקות שבעולם, שהם ישמחו לקבל כל מנה שאינה צמחונית, אבל לפחות במקרה שלי, זה שאני צמחונית לא אומר שאני אוהבת את כל הירקות. אני אוהבת מאוד עגבניות, מלפפונים, שום ובצל וגזר ודעלת ודלורית ופלפלים, ולאחרונה גם התחלתי לאהוב יותר חסה ואספרגוס ועוד כל מיני דברים. אני אפילו מוכנה בשבועות האחרונים לאכול אבוקדו, אבל רק בצורת גוואקמולי עם הרבה הרבה לימון. מצד שני, אני לא אוהבת חצילים וקישואים, אני שונאת ונגעלת חמוצים מכל הסוגים, אני לא מתה על פטריות, סלק ועוד... בקיצור, יש לא מעט ירקות, ובמיוחד כאלה שנחשבים "קלאסיים" לצמחונים, שאני מעדיפה לא לאכול. מה אתכם? האם יש מאכלים או ירקות שתמיד מכינים לכם כי "זה צמחוני", ובלב ליבכם אתם בעצם לא אוהבים?
האם יש דברים (חוץ מבשר או מוצרים מן החי) שאתם לא מוכנים לגעת בהם? האם יש ירקות שאתם לא אוהבים? יש לפעמים מין הנחה כזו שצמחונים אוהבים את כל הירקות שבעולם, שהם ישמחו לקבל כל מנה שאינה צמחונית, אבל לפחות במקרה שלי, זה שאני צמחונית לא אומר שאני אוהבת את כל הירקות. אני אוהבת מאוד עגבניות, מלפפונים, שום ובצל וגזר ודעלת ודלורית ופלפלים, ולאחרונה גם התחלתי לאהוב יותר חסה ואספרגוס ועוד כל מיני דברים. אני אפילו מוכנה בשבועות האחרונים לאכול אבוקדו, אבל רק בצורת גוואקמולי עם הרבה הרבה לימון. מצד שני, אני לא אוהבת חצילים וקישואים, אני שונאת ונגעלת חמוצים מכל הסוגים, אני לא מתה על פטריות, סלק ועוד... בקיצור, יש לא מעט ירקות, ובמיוחד כאלה שנחשבים "קלאסיים" לצמחונים, שאני מעדיפה לא לאכול. מה אתכם? האם יש מאכלים או ירקות שתמיד מכינים לכם כי "זה צמחוני", ובלב ליבכם אתם בעצם לא אוהבים?