בערוץ 2...תוכנית אינטימית...בדידות

את זה אולי בכל זאת תסבירי

"...ולא בגלל אומללותם הרגשתי יותר שמחה במה שברוך השם יש, הרגשתי שמחה כי בהשוואה לסבלם המסע שלי פחות כואב." אז כן בהשוואה או לא בגלל? מה ההבדל?

תותית11

New member
רגשנית

את לא מעריכה את הבריאות שלך, את העובדה שאת יכולה ללכת לדבר לחיות חיים נורמליים, את מקבלת את זה כמובן מאליו עד הרגע שבו משהו פיתאום כואב, משהו לא מתפקד. אז פתאום מבינים עד כמה חשובה הבריאות. פה אותו הדבר. את מקבלת כמובן מאליו את חייך עד אשר את רואה שיכול להיות אחרת, ואז את מעריכה את מה שזימנו לך חייך. עד כאן לעניין ב"השוואה". עתה לעניין ה"בגלל": אושר של אדם לא יכול להיגרם לעולם בגלל שלמישהו אחר רע. מקווה שהבנת כי אני כבר יוצאית עכשיו להדליק נרות לכבוד שבת:) שבת שלום

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אינטימיות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

האלי

New member
הם יורים גם בסוסים

מי שלא ראה שילך לראות. מה אני צריך לראות כמה רע לאחרים כדי לחשוב שטוב לי???? שלך, האלי.

בדידות שאינה אינטימית

ראיתי פעם את התוכנית הזו וגם אני חשבתי מחשבות דומות לשלך הדבר שמשך את תשומת לבי בעיקר זו ההחצנה של הדברים הנכונות של אנשים לומר דברים שבעליל לא מתאימים להם רק כדי לשמור על עוד כמה דקות של קשר בוודאי יש דרך טובה יותר מי שימצא אותה ירוויח את עולמו

דווקא את תשומת ליבי משכו...

...הציצים שלה ופסי השיזוף...הישבן...ובאיזה להט היא התנשקה והתחרמנה עם איזו בחורה "מזדמיינת" = מזדיינת מזדמנת...

באמת חבל שלא ראיתי

אולי גם את תשומת לבי היו מושכים פסי השיזוף כמו שאמרתי, לי כואב לראות את הנסיונות הללו בפרהסיה אני חושבת שאינטימיות צריכה להשאר אינטימית בדרך כלל לפחות

לולא יצר המציצנות האנושי...

...לאינטימיות לא היה קיום...כי הכל היה אינטימי ועל איזה רקע היא הייתה בולטת?... אז יושבים "מציצנים"(אנחנו, שפוטי הטלוויזיה), רואים מה שרואים, הפירסומת "רצה"...הרייטינג קיים כדי לפרנס את יוצרי התוכנית...כולם מרוויחים... יאללה, יאללה, יאללה, רק היום, רק היום... חמש ק"ג אינטימיות בעשרים ש"ח...

ואם כבר אני בטראנס....

ברור שהסדרה מעצם קיומה במדיה של "מציצנות" (טלויזיה) בחרה אנשים "צבעוניים" מעניינים מסקרנים ולא שיגרתיים לגמרי, גם אם אלה לא משקפים נאמנה את התמונה הסטריוטיפית המצופה. ולא חושבת שמוכרים שם אינטימיות על המשקל - למרות התכונות האקסהביציוניסטיות (מה זה המילה הזאת? פחד אלוהים) משהו של המשתתפים, שהן הכרח למי שמוכן להיחשף אפילו ברמה פחותה ללכל תכנית, הרי עצם השהות הממושכת, מן הסתם שעות על שעות, בנוכחות המראיין/צלם, יכלה להוציא אפילו מסרבן מצלמות מושלם רגעים אינטימיים וחושפניים תרתי משמע. כמו שפעם אמרה לי חברה מבוגרת של אמא שלי, כשהתלוננתי על סוג כזה של מופע טלויזיוני (בילי מוסקונה-לרמן ראיינה איזו אשה אקסצנטרית ומופרעת לחלוטין) "מה את רוצה שיראיינו אותי או אותך? זה לא יעניין את אף אחד..." (והיא דווקא היתה יכולה להיות סיפור טלויזיוני מדהים).

האם מטרת התוכנית היא למצוא...

..."שִידֶך" למצולמים?... לא חושב, לדעתי מטרת התוכנית להראות את ה"בדידות"...ואכן יש צדק בדברייך...צריך בעלי נושאים צבעוניים...אחרת מי יביט?... מעניין מי היו בעבר בפרקים הקודמים?...כי לא ראיתי... בטח לא שוּלָה משיכון ג' בנתיבות' אשר חולמת להיות נשואה לקבלן שיפוצים עשיר מב"ש...בירת הנגב...בוילה בפרוייקט "רמות חרציות הנגב ג'", 250 מ"ר של דשא מצהיב ומזרקה מפלסטיק במרכז...ושכנים במרחק של זרוע ומרור... וכן, שתי מכוניות, GMC ונדורה לבעל ו 316 BMW שנת 1985 לעצמה...כמובן בצבע שחור...כדי להבליט את הבלונד שלה... לא, בטח שלא שולה...אלא אולי סביון בר-שלמה, משכונת סביון, שלמדה תקשורת ועיתונאות ב UTA (אוניברסיטת ת"א), ששירתה כקצינת קישור בקריה, נחשפה לפוזה של איבן גבירול...גרה בדירת 4 חדרים במתחם פלורנטין בשכירות עם עוד 3 שותפות...אחת לומדת תיאטרון אלטרנטיבי והשניה רפואה סינית עתיקה... הן כולן דו מיניות וכאשר הן חוזרות מבליינד דייטים מחורבנים, הן מסיימות באורגיה להשתחררות וסילוק הצ'קרא השלילית...גברים לא מוזמנים...אבל כמיקלים מסוימים דווקא כן... עכשיו הן מחפשות קשר...אבל שכל מה שהיה קודם לא ישתנה...שישאר כמו שהיה, כל השאנטי והסאבאבי באבי...רק שמר' "נכון" יהיה בשטח ויקבל אותן כמו שהן, כי הפנימיות היא הקובעת!!!... הלאה הבדידות!!!... אז למה הן מצתלמות?...למה יש תוכנית?...

מביטה

New member
שאלת למה?!

אז הנה הבאתי לך קצת אינפורמציה על למה ועל כמה
אתה ראית אתמול בפעם הראשונה את הסדרה, לי כבר יצא לראות שני פרקים קודמים. באחד הפרקים הקודמים, הבחורה שהופיעה אתמול, הופיעה גם בשלב טרום הכרתה את בן זוגה הנוכחי. לא חל שינוי גדול באופן התנהלות חייה בעקבות המצאותה בזוגיות פתאום. היא היתה "משוחררת" מאוד טרום הזוגיות שלה, הפרק של אתמול בא להראות שעל אף ולמרות העובדה שפתאום יש לה בן זוג, אליו היא מאוד קשורה ומאוד מתלהבת מעובדת קיומו בחייה, היא לא מסוגלת / מעוניינת להתחייב רק לו. אי שם לאורך הפרק של אתמול, היא אפילו הלינה על כך שעצם עובדת היותה במערכת יחסים נכון להיום, פוגע לה בלגיטימיות לקיים יחסי מין עם אחרים.לא שזה ממש הפריע לה, כפי שניתן היה לראות על המסך). אבל אתה יודע מה נוסע? לא אוהבת את סיגנון החיים שלה, לא חושבת שהייתי מסוגלת לחיות כך אפילו לא שבוע וחצי. אבל יש גם כאלה. העולם מורכב מאין ספור של אנשים. כאלה ואחרים. מי אנחנו שנשפוט מה טוב יותר ממה ולמי? מעניין מה יהיה בפרקים העתידיים...

אטיוד5

Active member
ככה זה ...

כשכל מה שיש להם בראש בימינו זה "לדפוק את הראש". לדפוק את הראש בהודו, באמזונס. לדפוק את הראש על הבר בבירה. לדפוק את הראש בזיונים בסיני. לדפוק את הראש בהחלפת חוגים כל שנתיים. לדפוק את הראש בסטודיו C. לדפוק את הראש במשחקי רשת במחשב. לדפוק את הראש בלחפש את עצמם. וכל אלה נחמדים ויפים, ואולי אפילו מוטב בשנים האלו כשההזדמנות עדיין קיימת. מצד שני, כשעושים את זה יותר מדי - נותרים עם ראש דפוק, וכמו שכתבת - בבדידות לא מזהרת.

רות 2

New member
מתה על העיניים שלך.......

אז יש בדידות גם בתוך זוגיות....!!!........להזכירכם. לבד לפעמים זו בחירה שאין בה בדידות......... רק אם מי שבחר בלבד , מודע לכך שרצוי שזו תהה בחירה זמנית (נהנית מהטעמים של המיטבחון הזה.......)

אוףףףףףףףףףףף למה

אני לא רואה טלויזיה. בערוצי הספורט זה לא קיים. אגב נוסע בדידות יכולה להיות גם כשאתה מוקף בכל הכנופיה שלך. אצלי הכנופיה כבר מזמן התפרקה אבל אל חשש כל חלק מהכנופיה כבר לא לבד ולפעמים הבית נראה כמו בית מלון מכל חדר יורד לו זוג והלובי מלא בזוגות שכל אחד חושב שהוא הולך לכבוש את העולם. ולפעמים הבית ריק לחלוטין רק זוגתי ואני ועוד כמה חתולים וכלבים וכדי לברוח מהבדידות בורחים גם אנו לאיזה מקום סולידי ושקט (אירוני). לדעתי בדידות זו הרגשה סובייקטיבית ויחסית, ולכן ההרגשה שלך היא באמת ליחס למה שאתה ראית ב-TV

השוטה על הגבעה...תראה את השבוע...

...יום שבת - משחק ליגת על... יום ראשון - עוד משחק ליגת העל... יום שני - עוד משחק ליגת העל... יום שלישי - גביע האלופות... יום רביעי - שוב גביע האלופות... יום חמישי - מנוחה...או ליגת אופ"א...פעם בשבועיים... אז עכשיו תדע, יום חמישי - תוכניות בדידות...כי אין כדורגל
בטלוויזיה

למעלה