בעתידד...

anabel6

New member
בעתידד...

אז ככה, כשאני יהיה גדולה אני רוצה להיות עורכת דין.... במה אני צריכה להיות טובה בחטיבת הביניים ומעלה כדי להיום עורכת דין טובה?

וואו!

קודם כל - אני זוכר את עצמי בחטיבה, והיה לי ברור שאהיה עו"ד
אבל, קחי בחשבון שאת עדיין צעירה, והחלטות תמיד יכולות להשתנות...! ולכן, כדאי לך להיות טובה בהכל...

אדנדום

New member
ברוכה הבאה

כדי לשפר את סיכויי הקבלה לאוניברסיטה (ללימוד משפטים או כל תחום אחר), יש לקבל ציונים כמה שיותר גבוהים בתעודת הבגרות. בחטיבת הביניים עוד אין לזה משמעות, כי בחינות הבגרות רחוקות. לדעתי החל מכיתה ט' כדאי להתחיל להשקיע ברצינות כדי להבין טוב את החומר ולהיות מוכנים לבחינות הבגרות המתקיימות בכיתות י', י"א וי"ב. "השקעה", אגב, היא עניין אינדיבידואלי. יש כאלה שצריכים לחרוש כל היום כדי להוציא ציונים טובים, ויש כאלה שיכולים להיות כל יום בים, לעשות שעורי בית פעם בחודשיים, ועדיין להצליח יפה (אני מכיר מישהו כזה). אני מאמין שבכיתות ח'-ט' את תתחילי לקבל מושג איזה טיפוס את... בהצלחה!

anabel6

New member
וואו תודה!

חח תודה , אבל נגיד אני לא טובה בפיסיקה וכמה שאני לא יחרוש אני לא יצליח בזה.. אותו דבר מחשבים...אני צריכה לדעת טוב פיסיקה ומחשבים כדי להתקבל לבתי ספר טובים?

smarom

New member
הצעה

הייתי מציע לך לדבר עם כמה עורכי דין מהשורה ולשמוע מהם את דעתם על המקצוע... לדעתי אחרי שתשמעי כמה עורכי דין יצא לך כל החשק מהמקצוע. את גם יכולה ללכת ולשמוע דיונים בבית משפט. שם תראי כמה כולם משקרים ומשחקים בתאטרון עצוב. כמובן שיש לך עוד הרבה שנים עד שממש תצטרכי להחליט.

הצעה שלי

תשקיעי בלימודים ותנסי גם להנות מהזמן הזה.. מחטיבת הביניים עד שהגעתי להיות עו"ד, החלטתי על 4 מקצועות בערך.. קחי את הזמן, קחי קורס של האוניברסיטה הפתוחה בנושא (מעניין מאוד ויעזור לך להחליט אם את בכיוון) ואז תראי. אם תרצי עזרה נוספת, אנחנו כאן לעזור!!

מה קשור..

לאכול דגים, בשום אופן!
לגדל כלב, כשהזמן וגודל הדירה יאפשרו. זה בהחלט בתכנון לטווח הארוך!!

amazone

New member
ללמוד! ללמוד! ללמוד!

תשפרי את האנגלית. שפה נוספת יתרון [ערבית לדעתי תביא לך יותר לקוחות. בשביל מחקר משווה יש אנגלית]. עצה נוספת שלא קשורה באופן ישיר - תלכי לחוג ספורטיבי, כמו ג'אז או אפילו תיפוף. משפטים זה תפקיד בעיקר משרדי, לוחץ ומתוח. כשתעסקי בזה, הריקוד, הפעילות הספורטיבית או התיפוף/הנגינה יעזרו לך לפרוק מתחים ולתפקד טוב יותר [את קטנה מדי ללמוד את האפשרות השניה ולא תמיד יהיה לך זמן לזה...]

למעלה