בפורום "הורים אחרי טיפולים"

קינמוני

New member
בפורום "הורים אחרי טיפולים"

כתב מישהו שבחדשות אמרו שביבי מפר הבטחתו שלא לפגוע בטיפולי הפוריות. מישהו שמע משהו כזה??

מישהו האמין לו לרגע ../images/Emo35.gif

הרי העובדה שלמרות בקשות חוזרות ונשנות של משרד הבריאות, משרד האוצר לא העביר שום מסמך כתוב שמחייב אותם לשינוי. מדובר היה רק ב"הגיג" של ביבי, ובקיצור - חול בעיניים. אבל אנחנו נצליח למרות הכל, נכון??? נכון!!!!

kasa

New member
נכון בהחלט. באופן לא מפתיע בכלל

ביבי מנסה להכניס את השינויים הללו ב"דלת אחורית" באמצעות חוק ההסדרים. בחוק ההסדרים יש כל מיני שינויים שברור שיהיה קשה עד בלתי אפשרי להעבירם בכנסת בהצעת התקציב הרגילה, ולכן הם מצורפים להצעת השינוי בתקציב, כך שאם התקציב יעבור - הם יעברו גם ב"דלת אחורית". חלק ממה שהכניס ביבי לחוק ההסדרים זה קיצוץ משמעותי בטיפולי הפוריות, למרות שהוא הבטיח שהסעיף הזה לא יוכנס לחוק ההסדרים
(כמובן שהוכנסו לשם הצעות נוספות כמו ביטול הטבות לנגב ולגליל, ביטול חוק הקולנוע... ועוד גזירות שלא היו עוברות בהצעת התקציב). למיטב הבנתי - יו"ר הכנסת הצהיר שהוא לא יהיה מוכן לתת לחוק ההסדרים הנוכחי לעבור, אלא "על גופתו"... אבל - זה אכן התרגיל שביבי עשה. כמה שהאיש הזה לא מפתיע לטובה...

kasa

New member
והנה תגובתו של יו"ר הכנסת

שמאיים שימנע העברת התקציב בכנסת אם לא ישונו סעיפים בחוק ההסדרים - כדאי ללחוץ עליו ולדרוש שינוי בכל ההצעות הנוגעות לקיצוץ הנרחב בטיפולי פוריות !! (אני מתכוונת לכתוב לו בעניין זה !)

קינמוני

New member
ובהמשך לדברייך -זה מה שנכתב

באתר של גלי צה"ל: "יושב ראש הכנסת רובי ריבלין מאיים למנוע את ההצבעה בשבוע הבא על תקציב המדינה, אם האוצר לא יסיר מייד מחוק ההסדרים סעיפים רבים. החוק כולל עשרות סעיפים, ובהם בין היתר רפורמה במבנה הפנסיה, הגבלה על טיפולי הפוריות, ביטול הרשויות לפיתוח הנגב והגליל, ביטול חוק הקולנוע, פירוק הטלוויזיה החינוכית, וקיצוץ תקציב המפלגות ב-50%. מחר ייפגש ריבלין עם בכירי משרד האוצר לדון איתם בנושא"

נועה 35

New member
זה אותו ריטואל כל שנה

כל שנה יש מי שמאיים שלא יעביר את חוק ההסדרים, בדרך כלל זה יו"ר הכנסת ולא משנה מאיזו מפלגה הוא, ובכל שנה, מאז שרבין המציא את התעלול הלא דמוקרטי הזה, החוק עובר! החוק יעבור בסופו של דבר ואנחנו חייבים לוודא שסעיף הקיצוץ בטיפולי הפוריות לא יהיה בו!

מסכים איתך בהחלט../images/Emo70.gif

קסקה לשם שינוי יש בינינו הסכמה. בשתי ההודעות. מלח

kasa

New member
אני כתבתי מכתב ליו"ר הכנסת

ולעוד כמה חברי כנסת ושרים שהבטיחו תמיכתם בעניין זה. זה לדעתי בדיוק השלב שאסור בו להירדם בשמירה. זה בדיוק השלב שביבי מנסה לעשות כל אשר אל ידו על-מנת להעביר את התקציב כפי שהוא, והוא לא בוחל בשום אמצעי. הוא מכניס את סעיף ההפריות כפי שהוא בחוק ההסדרים, ואם לא נפעיל לחץ חזק בדיוק כאן - התקציב יעבור ואיתו חוק ההסדרים הארור, שיפגע בנו קשות. אני מציעה לכתוב ולעורר הדים קצת בקרב יו"ר הכנסת, שבבואו להילחם על הסרת הסעיפים בחוק ההסדרים - יזכור גם את הקבוצה הכבדה של מטופלי הפריון, ויילחם גם על סעיף זה.

קסקה כוחיונו נמצא במפסרים

את צודקת שעכשיו זה לא הזמן להירדם לאלה לפעול. כפי שצייניתי הבוקר, כהמשך להודעה אחרת, אני מרגיש שנשות פורום פוריות, הריון ,הריון לאחר טיפולים ....וכו'(ופורומים של ספקים אחרים: וולא,YNET) לא מודעים מספיק למאבק המתקיים פה. יש ליידע אתם בנעשה בבית חקקים להקים קול תרועה!! כחזית אחידה. עכשיו בדקתי את מספר החתומים בעצומה והוא רק 3100 אף חבר כנסת לא יעפף עפעף למס' חתומים כזה נמוך. כוחינו נמצא במספרים ובחזית מאוחדת. מלח

שווערצה

New member
רק לידיעתך

מנהלי הפורום הזה מנהלים את פורום פוריות (נועם @ בת) ואת פורום הורים לאחר טיפולים (ליאור), ואנחנו עובדים בשיתוף מלא עם מנהלת הפורום ב- YNET שערכה את העצומה. הודעות מתאימות נכנסו גם לוואלה ולפורומים האחרים משתתפי כל הפורומים הוזמנו למפגש שנערך בסוכות ואתה יכול לפגוש אותם כאן בהודעות, למשל, לאחר הופעה בפוליטיקה וכיוב' החשיפה לגולשי האינטרנט היא רחבה באופן יחסי הבעיה היא שלא כל מטופלי הפריון גולשים באינטרנט...

זה בדיוק מה שאמרתי בבקור

הצאתי פתרון אבל חוץ מ "נועה 35" אף אחת לא הגיב. ההודעה הנה "כולנו שגרירים לאבק"

שווערצה

New member
אנחנו עובדים על זה ../images/Emo3.gif

נציגי המטה נפגשים יום יום עם כמה שיותר גורמים מתחומים שונים (אקדמיה, רפואה וכו') מפרסמים פרטים על האתר במחלקות השונות בבתי החולים מארגנים כתבות בעיתונים (ראה הכתבה בעיתון הארץ, למשל, המדברת על מטה המאבק, או בערוץ 1 במבט, וגם בפוליטיקה) וכו' וכו' וכו' לויד'ת מה הצעת בפורום ומתי. בעוונותי לא ראיתי את הודעתך זו. אבל גם לא ראיתי שהתפקדת להודעה המחפשת נציג לתפקיד גיוס אנשים...
ואתה בהחלט מוזמן לעשות זאת (ההודעה הנה "דרושים") המטה פעל ופועל בכיוונים רבים ושונים לגיוס שגרירים למאבק גם אם רק נועה 35 (שהתפקדה והתגייסה) הגיבה להודעתך... ואנחנו פתוחים לכל עזרה נוספת בתחום זה

kasa

New member
חלק ניכר מהמטופלות בכלל לא

מודעות לכל נושא הקיצוצים. חלקן לא גולשות באינטרנט, וחלקן סתם אופטימיות... כשביקרתי לאחרונה בבית החולים, והתחלתי לדבר על העניין עם הממתינות היתה תגובתן אדישה עד בלתי מבינה. לרובן זה נראה כמו עוד איזה חוק רחוק שעומד לעבור בכנסת, ולא ממש נוגע אליהן... ולא מאחת שמעתי תגובות של: "אל תדאגי, יהיה בסדר, תחשבי חיובי..." (בחיי !) אני לא יודעת מי מקיים קשר עם אלו, וכיצד ניתן לעשות זאת. אבל העצומה באינטרנט מייצגת, לדעתי, רק חלק קטן ממי שבאמת מטופל ו/או תומך במאבק. חלק ניכר פשוט לא נגיש לאינטרנט בכלל. ואליהם צריך להגיע.

ולכן אנחנו מבקשים מתנדבים לבי"ח ../images/Emo41.gif

בינתיים התפקדו רק לבתי"ח וולפסון, אסותא ויוספטל, ואני בטוחה שעש עוד שיכולים לעזור, אז, אנא!!! תודה
אסנת

bambi123

New member
ביבי שקרן

ביבי הוא אחד השקרנים הגדולים שקמו במדינה והוא מסכן את כולנו. לא ני אמרתי את זה אלא מדלן אולברייט, אריק שרון, דוד לוי, ועוד. הייתי בספריית הכנסת ויש תיקים עבים על פרשיות השקר שלו. תשאלו את שרה....

שווערצה

New member
אנחנו משתדלים להמנע מכינויים../images/Emo63.gif

ולשמור על לשון נקייה
לא שאנחנו נחים על זרי הדפנה
נהפוך הוא. התחייבויות השרים וחברי הכנסת, והעובדה שטרם באו לידי ביטוי בכתובים, רק הגבירה את המוטיבציה במטה. בהחלט ננסה לגרום גם לביבי נתניהו, לעמוד בהבטחותיו

למעלה