בפורום "הורים אחרי טיפולים"

ede1

New member
פנייה לאנשי המטה

שללום לכם! הגיעה הזמן לפעול בכל הכח, כיהתגלו השקרים במלאו ההיקפם. קראתי ביסודיות את התקציב (יש לי גישה) של משרד הבריאות.כתוב בו שיש הפחתה של 250 מיליון ש"ח (אותו סכום שדובר ) "כנגד התאמת היקף השירותים בסל שירותי הבריאות והגדלת התיילות קופות החולים בהוצאותיהן כתוצאה של שינוים מבניים שיזמה ממשלה". חוץ מזה אין פירוט!!!!!!!השאלה שנשאלת היא באיזה דרכים מבצעת "התאמה" והתערבות שלנו בדרכים אלו. אני מקווה שהפירוט אמור להיות בחוק ההסדרים. בהצלחה לכולנו במאבק שמתחיל עכשיו באמת. יוליה

שווערצה

New member
אז בלי פרוטקציות

הנה הקישור להצעת התקציב לשנת 2004 מהאתר של משרד האוצר - המדיניות הכלכלית לשנת 2004 ראי סעיף הרפורמה בבריאות - שם יש פירוט לענייננו

ede1

New member
שווערצה, חבל על תוקפנות, רציתי רק

ליידע.התקציב שהונך היום עדיין לא פורסם, אבל באמת .לא רוצה לענות באותה צורה פשוט זה לא חשוב.הקישור הוא לא לתקציב אלה להחלטות הממשלה מ-16.09.03, שמאז קראו הרבה דברים. לצערי אין באפשרותי לראות חוק ההסדרים, שבו אני מניחה יש פירוט. יוליה

שווערצה

New member
לא התכוונתי להשמע תוקפנית../images/Emo9.gif

אלא פשוט להפנות לאתר של משרד האוצר הפתוח לציבור... הסברנו כאן שלמרות שקרו הרבה דברים, וניתנו הבטחות, הרי שהובהר לנו מלכתחילה שהן תמצאנה ביטוי רק בשלב העבודה בועדות כלומר - אחרי הקריאה הראשונה ולפני הקריאה השנייה כך שבינתיים אין שינוי בהצעת התקציב, וזו שהפניתי אותך אליה בעינה עומדת. הכל בכפוף להתפתחויות בויכוח בין יו"ר הכנסת לאוצר, לאור דרישתו להוציא את הסעיף מהצעת התקציב, ויכוח שמתנהל ברגעים אלו ממש, כך על פי מה שדווח היום ואתמול בתקשורת

למעלה