מילים חזקות!
אכן יש גם טיעונים בעד "פיראטיות". פרדוקסיאלי ככל שזה ישמע... אגב ההוכחה לדברים שאתה אומר היא שהאבטחה של התוכנות מאוד פשוטה לפיצוח, המפתחים לא משקיעים יותר מידי בנסיון להגן על התוכנה כי הם יודעים שיש ערך רב בעובדה שהיא נפוצה... יש כאלה שגם מוותרים על ה"show" ופשוט מכריזיםעל כך בגלוי, למשל אנטיוירוס AVG נותנים גירסה חינם למשתמש הפרטי ודורשים תשלום רק ממוסדות!! הם יודעים טוב מאוד שכדי להתחרות בשוק האנטיוירוסים הענק, הם חייבים להיות "מוכרים" ואני בטוח שהם לא היו עושים את זה אם זה לא היה משתלם להם... מצד שני: קח את דימיטרי לדוגמא, מי שלא יודע, דימיטרי הוא פורץ תוכנות לפאלם לשעבר שיכולות התכנות שלו כל-כך טובות שהוא הצליח לשבור הרבה מחסומים שפאלם הציבה למכשירים שלה רק בעזרת תוכנה!! למשל, זיכרון דינאמי מורחב, תמיכה בכרטיסי זיכרון גדולים, שינוי ממשק משתמש מקורי ועלוב למשהו יפייפה, תוכנה שמבטלת את הזמזום במסך שפאלם לא התליחו לסדר... ועוד ועוד ועוד... עכשיו לדימטרי אין מתחרים! התוכנות שלו יחודיות, והוא כפורץ לשעבר, מכיר את כל הטריקים, ואני אומר לך - התוכנות שלו כמעט בלתי פריצות! זה פשוט לא יאמן! והוא גם מוכר את חבילת ה"אבטחה לתוכנות פאלם" שלו לכל מי שישלם, כלומר, (לדעתי, וזו דעתי בלבד!!) אם חברות של תוכנות לפאלם באמת היו חושבות שהאינטרס הכלכלי שלהן הוא שאף אחד לא היה מצליח לפרוץ את התוכנה שלהן, הן היו קונות את חבילת האבטחה של דימיטרי(זה לא יקר!) ועד היום התוכנות שלו לא נפרצו, פשוט משום שכל פעם שמישהו כן מצליח לפרוץ, דימיטרי ישר מתקן את החור באבטחה, כך שמדובר באמת במערכת חזקה. אני באופן אישי משתדל לתמוך בתוכנות קוד פתוח, כי ככה אני מאמין שצריך להיות! אני בז לאנשים שמשלמים על תוכנה לפאלם אבל לא תורמים לתוכנה חינמית!! אם מישהו משלם על Zlauncher אבל לא משלם על TCPMP אז שידחוף את המוסר שלו לאיפה שלא זורחת השמש...