בפורום זה לא מקובלות המלצות לתוכנות

alonhzn

New member
לא בטוח....

תראה האתר שלי זה לא משהו שאפשר להשוות אותו, הוא לא יפה, הוא לא משוכלל... סתם אוסף אינפורמצייה שחשבתי שהיא מועילה. לעומת זאת תוכנות כמו TCPMP , רק תכנס לאתר שלהם, לפורום שלהם, תראה איזה השקעה! תראה כמה עבודה! אני אומר לך את זה בוודאות מוחלטת מתוך נסיון רב בתכנות - זו לא תוכנה שמישהו כותב בזמנו הפרטי בשביל להעביר את הזמן! הרבה יזע ודמעות על התוכנה הזאת! ואם מישהו כזה לא דורש תשלום, אני מחשיב את זה כמטרה מאוד ראוייה! כי הוא בעצם אומר שמי שלא יכול להרשות לעשצמו לקנות את התוכנה, עדיין מוזמן להשתמש בה - וזה יפה. יפה מאוד! עכשיו בקשר לעניין השני - נכון שיש מטרות יותר נעלות בעולם, איידס, רעב באפריקה, סרטן ואלוהים יודע מה עוד... אבל שני הדברים הללו לא סותרים אחד את השני בכלל! זה לא אותו סוג של תרומה! כאשר אתה "תורם" למפתח אתה לא תורם לו משום שהוא מורעב או גוסס! אתה משלם לו על הזכות להשתמש בתוכנה שלו משום שיש לך את היכולת הכספית. ואם יש לך אכן את היכולת הכספית - זוהי לא תרומה באמת, זה תשלום הוגן! ובנוסף לכך תרום כפי יכולתך לצער בעלי חיים, זה מבורך! זוהי תרומה אמיתית במובן הנכון של תרומה.

AYELET1

New member
ואני לא תרמתי לאנשי קוד פתוח

אין לי שום בעיה עם אמות המוסר שלי... אני מנהלת אתר (שאת עלויותיו אני מממנת) שמשרת את ציבור משתמשי ה-PDA ואיש אינו תורם לי להחזקתו ויודע מה אלון? כל אחד תורם למה שנראה לו, חשוב לו ונוגע בציפור נפשןו (גם אני תורמת... לא, לא לאנשי הקוד הפתוח). לא אתה זה שתבוא ותכתיב למי וכמה צריך לתרום! גניבה זה משהו אחר. אם אנשי ZL מתפרנסים מהתוכנה, הרי זו פגיעה בהם לא לשלם. קוד פתוח זה דבר אחר כפי שהוסבר כבר - הוא בד"כ אינו משמש מקור הכנסה, וכשהוא משמש ככזה אזי ניתן לגבות עבורו כסף. ולידיעתך- קוד פתוח אינו דווקא קוד חינמי ופתוח לתרומות (ראה את ה-Lion Doc או איך שהם נקראים).

alonhzn

New member
על זה כבר עניתי, אבל שוב...

"תרומה" למפתח קוד פתוח היא לא תרומה! זה רק אותו שם!! אני רוצה להדגיש שזה לא אותו דבר למרות שזה נכתב ומנוקד אותו דבר!! "תרומה" למפתח קוד פתוח היא תשלום בעבור שימוש בתוכנה שלו. ההבדל היחיד בין תוכנת קוד פתוח העובדת על "תרומות" לתוכנה העובדת על תשלום קבוע הוא שתוכנות קוד פתוח ניתנות גם למי שלא יכול להרשות לעצמו לקנות את התוכנה. נקודה. תרומה ל"יום טוב" היא תרומה במובן שאת מכירה.

רענן 25

New member
רן, אם זה באמת מעניין אותך...

רענן 25 זו הכתובת שלי בחיפה. אתה מוזמן לקפוץ, תקבל כוס קפה (אתה יודע, בחורות יודעות להגיש קפה...) לגופו של הדיון, הייתי מוסיפה את תוכנת Datebk של חברת פימליקו. שם קיים השילוב האידאלי של חברה המייצרת אפליקציה גאונית ומצליחה בטירוף, אבל כל הכנסותיה מוקדשות לאיזושהיא שמורת גורילות בארצות הברית בשם Gorilla Heaven. חמודים, לא? נעים לשלם ולדעת שמי שצוחק כל הדרך לבנק היא גורילה מאושרת.

Ran sch

New member
אהבתי !

אני תמיד בעד גורילות (הלהקה או כאלו שכועסות כשמתבלבלים בינן לבין קופים רגילים) Datebk - אני חסיד של יומן... עצוב אבל נכון. ולגבי בחורות שיודעות להכין קפה... יש גם מוצלחות בעולם.

alonhzn

New member
האם יצאו זוגות מפורום פאלם וחברים?

האם למילה "חברים" בפורום פאלם וחברים תהיה משמעות חדשה? רן, צא לקפה, וספרו לנו איך הלך

AYELET1

New member
סו"ס פתרת לי את ההתלבטות...

אם להזכיר את הזוג או לא...

רענן 25

New member
למען הסר כל ספק...

לפני שהעניינים מתחממים כאן יותר מדי: רן יותר צעיר מהצעיר שבבני. עדיין אתה מוזמן לקפה.

Ran sch

New member
אני מאוד אשמח לקפה

אבל אני חושב שלחברה 4 שנים אפשר גם כן לקרוא נשוי ? לא... לא אין לה מסך מגע וחיבור wifi אבל יאמר שבזכותי גם היא קצת מכורה ...

למעלה