בפינתנו הנטושה- מה במרחשת

בפינתנו הנטושה- מה במרחשת

היום לקראת הארגז ההאורגני ניקיתי מגרות
הרבה גזר הפך לסלט עם חמוציות, בצל ירוק, קורנית מהגינה, מעט מייפל,מעט מלח, מעט חומץ בן יין כי נגמר הלימון...
 
במקביל

הכנסתי לתנור קערה חסינת חום עם קוביות בטטה, תפוחי אדמה ובצל, שמן זית ותבלינים שערבבתי - חוואייג' למרק, פפריקה מתוקה וחריפה ומלח
עכשיו בפיה, בתמונה גזר מקרוב
 
וסלט שאר ירקות

עגבניות שרי ירוקות לחי, פלפל אדום, מלפפון, פאקוס, בצל יבש ו...גזר
 

Ofericko

New member
אה אוקי... לא ידעתי שזהו שמו.

לא מחבב אותו כ"כ. קצת כמו מלפפון שהתייבש.
 
הוא פריך

מתקתק ומכניס קרנצ'יות לסלטים וגם צבע בהיר
אני בעדו
חוצמזה הוא מגיע בארגז האורגני אז אני מוצאת לו תפקידים
 
חוצמזה

יש מרק עדשים ומאש עם הרבה בצל מוזהב והרבה שום ו...צרור שמיר קצוץ דק
כמון וכורכום

שיהיה
 

Ofericko

New member
כל זה את מכינה סתם ככה באמצע השבוע??

ואני עוד נאבק בשבתות וחגים עם התפו"א המעוכים של גידי......
 

נטאשKה

New member
וכאן יש להיט חדש

לביבות אגוזים ותפוחים, טובות גם קרות וגם חמות, עם טחינה, בפיתה, או בלי כלום.
 

נטאשKה

New member
מביך כמה שזה פשוט


מיקס אגוזים, תפוחים קצוצים לקוביות קטנות - יחד בבלנדר עם קמח ומספיק מים בשביל להתניע את התהליך ומשם למחבת - להיט. בבוקר הכנתי אותן וכבר חיסלתי חצי לארוחת בוקר.
 

Ofericko

New member
וואי נשמע טוב! איך זה קרה?

זה נשמע קצת כמו אותם מאכלים ידועים שהתחילו כטעות במעבדה (קולה? קורנפלקס? וכדו').
 
למעלה