בפינתנו הנטושה- מה במרחשת

ladybug6

New member
!

 

ladybug6

New member
אם אספר מה במרחשת שלי היום

ישלחו אותי לבית תמחוי..
יום משוגע ועמוס ללא פנאי לבישולים או אפילו זמן לשבת לאכול ארוחה כמו בנאדם. פתחתי את הבוקר עם כמה עוגיות אגוזים לדרך, המשכתי לארוחת צהריים מוקדמת שכללה כמה כפות פסטה ברוטב עגבניות שמצאתי במקרר (הבנזוג לומד לבשל כשאני עסוקה.. אולי שווה להיות עסוקה יותר??) שאכלתי לצד חופן אפונת שלג נאה. משם זה רק התדרדר לפרוסת לחם שיפון עם שוקולד, פרוסה מקיש כלשהו, חצי עגבניה, כמה פירות ושקדים, ונגמר בפרוסה עם ריבה...


המרחשת שלכם בהחלט יותר ראויה בימים אלו
 

vegetalien

New member
בבית תמחוי

מגישים לחם אחיד מקמח חיטה מולבן למוות. על מי את עובדת?
שלא לדבר על אגוזים. עם המחירים האלה...
 

Queen nuli

New member
ואצלי

אתמול הוכן סיר ענק של מרק מיסו עשיר שבנוסף לאצות ולטופו הוכנסו גם פטריות שיטאקי, אטריות אורז דקיקות והרבה בצל ירוק.

בנוסף הוכנו שתי תבניות גדולות עם לחמניות הגבינה עם הזית מהבלוג של גבירתנו המנהלת וזכו להצלחה מרובה בקרב בני המשפחה (שבהתחלה כמובן ציינו ש"איכס מה פתאום לחמניות עם גבינה מסויה?")

גם תפוחי אדמה עם בטטה וגזר ופתיתים השלימו את היום.
בקיצור פחמימות מרובות. יום בהחלט משמח
 

נטאשKה

New member
הטריק שלי בדברים האלה

הוא לא לספר שיש "תחליף טבעוני" עד אחרי שהם אוכלים ומתלהבים
 

גםאני5

New member
אצלנו: השותפה הכינה עלי גפן (לא משהו..) נשארו

על השיש שאריות עשבי תבלין ולימונים חצויים.
הוכנה פסטה בירקות מוקפצים בלימון (מיץ+מעט מהקליפה) והמון שמיר-פטרוזילה-נענע.
למי יש רעיון מה לעשות עם העלים השבורים שהיא השאירה לי?
 

Ofericko

New member
לא ממש מרחשת אבל בקטנטונת:

קיבלתי מהשכנה גרנולה ביתית שהיא הכינה היום, מלאה בכל טוב: שיבולת שועל, גרעיני חמניה, אגוזים שונים, שומשום, צימוקים וסילאן.
הוספתי אותה ליוגורט סויה יחד עם קוביות אפרסק עסיסי. חבל שלא היה לי את היוגורט הלבן.

יצא מ-ע-ו-ל-ה
 

Ofericko

New member
ועוד תמונה חביבה מעסק הפוקאצ'ות המתרחב

אצלנו בעבודה.....
 

Ofericko

New member
יא עג'מי, זה הבחורצ'יק במזללה מתחת לעבודה

שלי שהתחיל לטבען את הפוקאצ'ות שלו השבוע....
 
למעלה