בצלאל, מיטל, וכל מי שיכול להעביר את זה הלאה

y י ר י ת

New member
בצלאל, מיטל, וכל מי שיכול להעביר את זה הלאה

פלגיה היא בלוגרית עם ותק של 6 שנים בתפוז כמעט כמספר השנים שלי [7 שנים, מהן שנתיים בנוכחי ועוד חמש בקודם] פלגיה העלתה היום רשומה שמאד העציבה אותי. העלתי המלצה בשרשור ההמלצות היומי, אבל הרגשתי צורך לפתוח הודעה נפרדת, מאחר והדברים שהיא כותבת נוגעים גם לנו, כבלוגרים, וגם לכם, כאלו שאמורים לחוש את הדופק ולהעביר אותו הלאה [כלומר, אני מקווה שזה חלק ממה שאתם עושים] בתגובתה לתגובתי עונה לי פלגיה שהיא מרגישה שאתם בעצם כבר לא רואים בנו לקוחות אלא רק במפרסמים ואני חושבת שזו טעות, כלומר, נכון שתמיד יהיו אנשים שיפתחו בלוגים, ותמיד יהיו כאלה שישמחו לקבל מוצרים ולכתוב עליהם, וזכותכם להסתפק בהם, אבל קשה לי להאמין שבאמת לא איכפת לכם ממה שמרגישים הבלוגרים הותיקים מאבני היסוד של הבלוגיה יש איזה ייאוש קל שמחלחל והייתי רוצה שתהיו מודעים לו. קיראו אותה בתשומת לב ראויה. זה מגיע לה. זה מגיע לנו. וכן, אני יודעת שלא נהוג לפתוח הודעות נפרדות מעולם לא עשיתי זאת הפעם זה היה חזק ממני אז סליחה. עירית, שמרגישה שהבית התפוזי שלה מתערער,,,

עירית יקרה, ברוכה הבאה למציאות המרה.

הייתי שמח אם תקראי את הפסקה האחרונה בהודעה הזו, הודעה שכתבתי למיטל לפני ימים ספורים. אט-אט דוחפים לנו עוד ועוד פרסומות, בולטות יותר, פרובוקטיביות יותר. זה התחיל בפרסומות בתחית כל הודעה, המשיך בפרסומות הנפרסות על מסך שלם ואני חושב שאת השיא ראינו בשבוע האחרון בו שם האתר שונה ל"חמוציות". כמו שכתבתי שם, לפני שנים בודדות אף אחד בהנהלת האתר לא היה מעלה בדעתו לשנות את שם האתר. הצעתי כבר בפורום משוב בתפוז להקים אתר מתחרה בשם חמוציות שבו לא יהיו כ"כ הרבה פרסומות וכ"כ הרבה תקלות.

כי תלונות על נושא הפרסומות נשלחו

בכמויות עצומות ואת רואה כמה זה השפיע...

y י ר י ת

New member
שלוםכתום, גם פלגיה וגם אני לא מהמתלהמות

הסיגנון בו אתה מציף את הפורום כאן ומרגיש קורבן הוא לא הסיגנון שלנו. זכותם של בעלי האתר לעשות כרצונם ואין לי כוונה לעשות פוזה מאיימת ולבקש שיחזיקו אותי כדי שלא אעזוב למעשה אין לי כל כוונה שכזו נדמה לי שהפרסומות שוות כל עוד יש רייטינג אם האתר לא יהיה קשוב לצרכי הקהל עלול להגיע מצב בו יהיה פחות קהל אבל אני לא אשת שיווק ופירסום אולי אני בכלל טועה,,

wranger

New member
למה ההתנצלות מראש? הדיון לגיטימי לגמרי.

מכיוון שבתפוז לא עובדים בשבת, בצלאל/מיטל/כל מי שיכול להעביר הלאה יראה את ההודעה ככל הנראה רק ביום ראשון. ואני... אני לא קראתי את הרשומה של פלגיה עדיין, אבל אגיב כרגע על ההודעה שלך - ודעתי היא, ככותב בלוג מזה שש וחצי שנים שמחשיב את עצמי ותיק בבלוגיה, שהתחושה כאילו לתפוז אכפת יותר מהמפרסמים מאשר מהגולשים שלו היא לא נכונה, בלשון המעטה. כן, יש עליה בפרסומות (נו, באמת, למי הפריע שכתוב "חמוציות" במקום תפוז?), אבל אני נוטה להיות נאיבי ולהניח שהתקלות הנרחבות בתפוז לאחרונה לא נגרמות מהפרסומות, ושיש די שכל בקודקודיהם של מחליטי ההחלטות כדי שיבינו שאם לא יהיו גולשים אז הפרסומות לא יעזרו יותר מדי לאף אחד. בקיצור, אני חושב שכולנו יכולים לגור יחדיו.

לאף אחד לא מפריע שהשם שונה לחמוציות.

רק להנהלת האתר זה אמור להפריע. אבל זה מראה לך מה מוכנים באתר הזה להקריב בשביל כסף. בין השאר זה רווחת הגולשים. וזה גם השם של האתר.

עופר D

New member
עירית יקרה

זו היתה חלק ממטרת שביתת המחאה שלפני כחודש. ולתחושתי, יש שינוי בכיוון הזה של היחס אלינו הבלוגרים. אבל כמו כל הישג, במיוחד הישג של מחאה שכזו, ראוי לשמר אותו ולהזכיר אותו. לא קראתי את דבריה עדיין, אז תודה על ההפניה. שבוע טוב, לך ולכולנו ☼

Bezalel P

New member
פרסומות באתר

כידוע, הצגת פרסומות היא אחת הדרכים העיקריות של כל אתרי התוכן הגדולים בארץ להתפרנס. אנחנו לא המצאנו את השיטה. עם זאת, גולשי האתר הם לקוחות שלנו כשם שהמפרסמים הם לקוחות שלנו. אילו לא היינו רואים בגולשים לקוחות, הפורום הזה לא היה קיים, פורום משוב לא היה קיים, ומיטל ואני לא היינו מוסרים את מספרי הטלפון שלנו לגולשים כדי שיוכלו ליצור איתנו קשר בעת הצורך ולא היינו קובעים פגישות אישיות כדי לשמוע את שעל לבכם. אבל יש איזון מסוים שאנחנו מנסים לשמור עליו. כאשר עולות פרסומות שגורמות להפרעה ממשית לשימוש באתר, למשל אם בטעות אין להן אפשרות סגירה או שהן גורמות רעש חזק ללא סיבה, אנחנו משתדלים למצוא לכך פתרון. קמפיין החמוציות השנוי במחלוקת, לא גרם לשום הפרעה שכזאת. האתר נשאר שמיש והגלישה בו הייתה רגילה לחלוטין באותם ימים. אני חושב שיש דווקא מקום לעודד קמפיינים יצירתיים כאלה. מצער אותי לקרוא שאת מרגישה שהבית התפוזי שלך מתערער. הייתי רוצה לנסות לשנות את התחושות האלה. מה לדעתך אנחנו יכולים לעשות?

y י ר י ת

New member
תראה, בצלאל,

ראשית תודה על ההתייחסות, כן, אני יודעת שאיכפת לך, מכירה אותך לא מהיום, וודאי שאני מבינה שהאתר צריך להתפרנס קמפיין החמוציות בכלל לא הפריע לי באופן אישי, הוא הפריע לפלגיה והיה חשוב לי שתקרא אותה כי היא חשובה לי ויהיה לי עצוב אם היא תעבור, נוח לי בתפוז ונוח לי שמי שאני אוהבת לקרוא כותב כאן, סיבה אגואיסטית לגמרי. אתה יודע, אני משחקת המון ביאהו. לפני כניסה לכל משחק נפתח חלון מעבר עם אפשרות לדלג עליו [אפשרות הדילוג של היא ד"א למעלה, אין צורך לחפש אותה למטה] ובזמן המשחק המערכת יודעת לזהות מהיכן אתה ואני מקבלת פירסומות בעברית שמופיעות בכל שלבי המשחק, כך זה כבר שנים רבות וזה מקובל עלי לגמרי. הם אפילו מסבירים זאת לפני המעברון בשורה "משחק זה מגיע אליך בחסות,,,," בתפוז לעומת זאת, לאחרונה, יש תחושה של נסיון למצות כל מילימטר שעל המסך, מזכיר קצת את הפסקות הפירסומות שעולות על זמן המסך של התוכניות. אני מודה שזה לא מה שבאמת מפריע לי, אני אוהבת פירסומות ואוהבת יצירתיות ומנויה על הבלוג של קופי מעפן, ולא הייתי מקטרת אם באמת הייתי מאמינה שאין לכך דבר עם התקלות הרבות היום למשל לא הצלחתי להיכנס לבלוג שלי כל היום כמעט, פורום תמיכה כבר מזמן אינו מספק תמיכה היא הפך לפורום תקלות בצלאל, אני יודעת שאתה בתפקיד שאמור לתת מענה ולהרגיע, אבל, אתה באמת רואה אור שם בקצה? יש למישהו שמץ מתי יחזור להיות נעים כאן? זה לא עצוב שהאפשרות להיכנס באופן ספונטני למסך הניהול לכתוב רשומה ולפרסם נהייתה זוג של נוסטלגיה?

Bezalel P

New member
אני באמת רואה אור שם בקצה

התקלות של השבועות האחרונים מסתכלות גם אותנו. אני לא חושב שיש מישהו שמאמין שלא אכפת לנו מהבעיות בשימוש באתר או מאיך שהגולשים מרגישים לגביו. נעשות פה פעולות שדרוג דיי רציניות, והן דורשות זמן. תוך כדי השדרוג, למרות שאנחנו בודקים כל דבר שוב ושוב, קורה שבאגים מתפספסים ומתגלים רק לאחר מכן. כולנו מודעים למצבו הטכני של האתר, ואני באמת מאמין שזה לא יימשך עוד הרבה זמן. המשפט האחרון שלך מאוד מאוד עצוב. אנחנו עושים מאמצים כדי שהשימוש בבלוגיה יהיה נעים וזמין ונוכל לשוב ולכתוב בספונטניות.

y י ר י ת

New member
מחזיקה אצבעות ומקווה מאד שזה יקרה

במהרה בימינו אמן. יש למה לצפות. תודה,בצלאל, שיהיה בהצלחה לכם ולנו

siv30

New member
אבל בצלאל כל המעברונים שאנחנו מקבלים

על כל צעד ושעל בלי שום סינון, עשרות מהם ביום, זה כבר לא עיניין של שידרוג ותחזוקה. זה עיניין של להיות קשובים לגולשים. זה נראה לך סביר שאני אקבל בכל רשומה שאני פותחת מעברון? מילא אם אני קוראת רשומה אחת אבל אם אני קוראת 50? ואם אני גולשת בפורומים? אתמול היה השיא! כשנשלחה תגובה שכתבתי והדף ריפרש והופ גם בריפרוש עלה לי מעברון, כמעט השתבצתי.

Bezalel P

New member
לא, זה לא סביר ולא אמור לקרות

אבל מאחר שאני לא נתקל בתופעה הזאת, ביקשתי לקבל דוגמאות למעברונים ולקישורים שבהם הם מופיעים כדי שנוכל לבדוק.

siv30

New member
שלחתי לך דוגמא בזמנו

בבלוג של מוטיאור, אתה צריך צילומי מסך? אני לא מספיקה לצלם את המסך אבל אני אנסה. כרגע זה קורה לי כמעט בכל הרשומות שאני נכנסת אילהן.

siv30

New member
בבקשה עכשיו זה קרה לי למרות שלא

יצאתי מהדפדפן ולא מחקתי קוקיז רק יצאתי מהניק שלי ברשומה האחרונה של אדי לא הספקתי לצלם מסך http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1776611 ובכניסה לפורום כאן הספקתי אז מצורף צילום מסך ומדובר בהפרש של דקה אפילו לא בין הכניסה לרשומה ובין הכניסה לפורום

למעלה