בצלאל, מיטל, וכל מי שיכול להעביר את זה הלאה

לשונאי10

New member
גם אני סובל מהפרסומות הקופצות האלה

שקופצות כל שנייה לנגד העיניים.

Bezalel P

New member
מעברונים

המעברונים בבלוגים ובפורומים פועלים בנפרד. כך שיכול להיות שראית מעברונים בפורומים בלי קשר למעברונים בבלוגים. אם את רואה יותר מדי מעברונים בבלוגים, יכול להיות שיש לך תוכנה שמוחקת קוקיז? או שהדפדפן שלך מוגדר למחוק קוקיז ביציאה או לא לשמור קוקיז מסויימים?

siv30

New member
במקרה הזה הדפדפן נשאר פתוח

ועדין אולי צריך לסנכרן בינהם, אין צורך שנקבל עונש כפול רק בשל העובדה שאנחנו גם גולשים בפורומים וגם בבלוגים

באיחור קל - בעיה שמפריעה לי כבר המון זמן -

קשורה לפרסומות. כשאתה נכנס לפורומים, גם פורום הבלוגיה למיטב ידיעתי, בחרת לך שרשור לקרוא בו ואף להגיב, אתה פותח הודעה, והופס יש בצד פרסומת. עד כה לא הייתי טורחת לכתוב. אבל מה, הפרסומת עולה על הסוף של הכתוב בהודעה, אי אפשר למחוק אותה או לסגור אותה, גם אם תפתח אותה ואחר כך תסגור היא עדיין תהיה שם מסתירה את תוכן ההודעה. מכל הפרסומות והחמוציות, והספריטט גלילה, והמעבורנים זה מה שהכי מפריע לי. זהו. אמרתי. עכשיו אני אקבל ספרייט?
ואם כבר קיטור אפשר לדעת למה יום הבלוגרים נופל בדיוק על יום ההולדת שבעים של אבא שלי? אי אפשר היה לתאם איתי?לא ניחשתם שזה יקרה? כאילו מה זה? גוזרים כאן ומוציאים מכלל הבלוגרים כאלה שלאבא שלהם יש יום הולדת 70? אין כאן מקום לכאלה עם הורים מבוגרים? פשוט... פשוט.....

Bezalel P

New member
נשמע לי מוזר.

יכול להיות שאת משתמשת במסך קטן או ברזולוציה נמוכה במיוחד? אשמח אם תעלי צילום מסך של עמוד פורום עם הודעה ופרסומת שמסתירה אותה כדי שנוכל להבין בדיוק במה מדובר. תודה

../images/Emo2.gif זה עבר. אחרי שנתיים שזה מפריע לי אני

מתלוננת וזה עובר. כמו שיש לך צינון שבועיים ואיך שמגיעים לרופא זה פתאום עובר באוטו..... מה אומר. אם זה יחזור אני אצלם מסך.

ע נ נ ת

New member
מסכימה איתך,

ועם דרכך, ועם העדינות שבה את מעירה. ומאד מאד מסכימה עם תוכן דברייך. ואוהבתותך (את רואה, אני אפילו מלחימה מלים בשבילך
)

y י ר י ת

New member
מלחימת מילים יקרה שלי,

חייכתותי עד מאד
בצלאל אומר שעוד יבואו ימים טובים מאלה במהרה בימינו אז נחכה תודה על המסר המחבק הזה, כל כך לא נוח לי בפוזיציית המקטרת שהייתי זקוקה לו }{

shlomits

New member
אני פשוט לא מבינה מה החמוציות הפריע לכם.

בעיני זה מוזר ואף תמוה שפורטל יוותר על שמו בשביל פרסום, אבל מה אכפת לי? זה ממש לא השיקול שלי,ואם לתפוז זה לא מפריע, אז למה שזה יפריע לי? כל עוד הפרסומת לא יוצרת בעיות טכניות (ע"ע הפחית) אני לא מבינה את התלונות.

למעלה