בצלאל !!

Nolly

New member
בצלאל !!

קודם כל, הבנתי שאתה אבא לילדה שהיא כבר לא כ"כ ילדה.. אז רציתי להגיד לך כל הכבוד על כך שהתמדת במשהו שלפחות נראה לי ככה מהצד כ"החלום" שלך.. עוד לא יצא לי ממש להכיר אותך, אבל באמת בהצלחה בהמשך.. אם תצרף תמונה, אני אדע למי לשים לב יותר בפרק הבא.. אבל לפי הקאסט המעולה שנבחר למילואים אני בטוחה שאתה בחברה טובה !! אז מקווה לראות אותך במילואים, ובכלל בהמשך הדרך..

סיבה למה כעסתי על נתן ,

אז ככה... שלשום...היה אצלנו בבצפר הפעה של כל מיני זמרים, (הראל, נינט ועוד..) נתן היה צריך לבוא...:( זה היה כבר מתוכנן שבועיים בערך מראש
ואני חיכיתי לו כל היום.. והוא דפק ברז... אוקיי בכיתי ..( והדמעות שלי לא היו שוות את זה..)
אז יום אחרי..(אתמול..) חייגתי אליו, ודיברתי איתו בקיצור הוא אמר לי משו שהוא ל אאמור לומר למעריצים, וממש נפגעתי... אבל דיי, זה עבר כבר. ~ פותחים דפ חדש ~
עדוש רביץץץ

perrinat

New member
וזה סיבה להתעצבן עליו../images/Emo35.gif

אם את מעריצה שלו תכבדי אותו ותשמרי על הפרטיות שלו ואל תתקשרי אליו...

willo1

New member
גם אני אמרתי לה..

צריך לחשוב גם מהצד שלו. גם הוא בן אדם. ואני מניחה שזה היה מעצבן גם אותך, עדו'ש, אם היו מתקשרים אלייך בלי סוף.. אבל הבנתי שמחלת כבר לא?

הוא אמר את זה מגעיל../images/Emo4.gif../images/Emo84.gif

ובי- זה פגע אוקיי, אני מבינה אותו... אבל למה ככה? רציתי לומר לו המון דברים, כמו האתר דלי עליו, ועל הדיסק שהוא הוציא...המון... והוא לא נתן לי את ההזדמנות

אבל תראי../images/Emo184.gif

היא לא הפריעה לו או משו, היא בסה"כ רצתה להגיד לו כמה שהיא אוהבת אותו, ולברך אותו על הסדרה, הדסיק וכו............. הוא היה אמור לקבל את זה כמחמאה, ולא להגיד לה בצורה כזאת מגעילה- אל תתקשרי לפה יותר@@ סבבה, היא לא התכוונה להתקשר אליומיותר, הוא היה יכול להגיד לו תודה וכו............. ומאוד מבקש שלא להתקשר למספר הזה, כי זה כך וכך............. בצורה תרבותית!! מה שהוא לא עשה

willo1

New member
תחשבי שכל אחד

רוצה להגיד לו כמה הוא מעריץ אותו.. אבל יכול להיות שהוא יכול היה להגיד את זה בצורה נחמדה יותר.

וב, עכשיו בטוח תשניאת דעתך../images/Emo184.gif

בחופש הגדול היה מפגש מעריצים עם נתן, אפרת כהן ונירו לוי!! זה היה בגלידריה והיום שם 40 מעריצים, ולא היה כזה בלגן, הם ישבו רוב הזמן..... חברה שלי שהייתה שם, שמעה את נתן אומר לנירו אם אני לא טועה: "איזה בהמות!!!" אז עכשיו אני שואלת- מגעיל או לא מגעיל?? או שאני צכה להביא עוד סיפורים??

willo1

New member
אני לא מנסה לשכנע אותך

שהוא נחמד.. אני רק מביאה אולי את הצד שלו.. את לא צריכה לשכנע אותי.. חוצמזה, שאת יודעת.. יש אנשים נחמדים ויש כאלו שלא..
לא צריך להיעלב מכל אחד (מי שמדברת..)

שירןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo84.gif

ראיתי ותך בבצפר בבוקר של אתמול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל התביישתי :(

willo1

New member

ראית אותי ולא אמרת שלום? בושה. אם הייתי מחר בביה"ס הייתי אומרת לך שתבואי להגיד שלום מחר אבל מחר יש יום עיון ואני לא אהיה בביה"ס. אז תבואי מתישהו מה?
ורק עוד משהו אחד- להתבייש? ממני??

Smiled

New member
אממ

דרך אגב...הבת שלו כותבת פה בפורום, היא נחמדה מאוד. צ'או

למעלה